Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(Ixora @ 2013 10 15, 21:34)
Skirkit laiko, domėkitės internete yra daugybė atsiliepimų iš moterų, kurios bandė ant tokių plaukų  smile.gif Jūsų vietoje dažydama ant šviesių plaukų, nesitikėčiau rudos spalvos iš chna, kad ir su basma maišytos smile.gif tada geriau pirkit natūralius dažus chna pagrindu arba kitus jau paruoštus mišinius su chna (kad ir rainbow ar khadi (nors khadi palyginus su paprasta chna labai brangiai kainuoja)), su jais spalvą lengviau pataikyti, negu pačiai gaminantis mišinį, ypač jei dar bijot raudono atspalvio.

Pasiskaitinėkit Hennaforhair.com, aš ir pati nuo ten pradėjau informacijos reikalingos ieškoti  mirksiukas.gif

Labai dėkui už atsakymą 4u.gif
ir dar beskaitinėdama apie šitus dažymus bei paplepėjus su kirpėja truputį išsigandau dėl to, kad, kiek supratau, chna ir basma cheminiu būdu dažytus plaukus (t.y. su visokiais Loreal, Garnier, Palette..) gali nudažyti baisia spalva blink.gif ar tai tiesa?? jeigu taip, tai kokiu būdu nuo tų baisių plaukų dažų pereiti prie natūralių, kad plaukai nepažaliuotų? Nes visgi galvojau palaukt, kol ataugs šaknys (o jos dabar laaaabai greit atauga) ir jas jau dažyti su chna ir basma...
Atsakyti
QUOTE(Iamze @ 2013 10 20, 22:06)
Labai dėkui už atsakymą 4u.gif
ir dar beskaitinėdama apie šitus dažymus bei paplepėjus su kirpėja truputį išsigandau dėl to, kad, kiek supratau, chna ir basma cheminiu būdu dažytus plaukus (t.y. su visokiais Loreal, Garnier, Palette..) gali nudažyti baisia spalva  blink.gif ar tai tiesa?? jeigu taip, tai kokiu būdu nuo tų baisių plaukų dažų pereiti prie natūralių, kad plaukai nepažaliuotų? Nes visgi galvojau palaukt, kol ataugs šaknys (o jos dabar laaaabai greit atauga) ir jas jau dažyti su chna ir basma...

Plaukai gali pažaliuoti tuo atveju, jei dažysit ant peroksidu šviesintų plaukų smile.gif Jei spalva tamsesnė pažaliavimo neturėtų būti, bet vėlgi priklauso nuo Jūsų maišymo pasirinkimo, nes dažant su daug basmos plaukai ir tamsiai mėlyni gali patapti ilgainiui, ar violetiniai smile.gif
Rekomenduoju pabandyti light mountain dažus, mano sesuo dažė ant jau dažytų (nenatūraliais dažais) dažų labai nenorėjo jokio raudono atspalvio, todėl mano siūlymus apie chna atmetė, tai jokio baisaus efekto nesigavo, tik graži ruda spalva mirksiukas.gif
O jei lauksit kol ataugs šaknys ir dažysit visą galvą chna plaukų spalva bus nevienoda, aiškiai matysis, kur natūrali plaukų spalva, o kur nuaugę dažai (nebent natūrali ir dažyta spalvos labai panašios) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 09 22, 18:36)

Ir dar nusipirkau kazkoki henne color kondicionieriu. Raso gerai naudot kaip pagrinda maisant zole  g.gif  nebandet? tik brangus nieksas, virs dvidesimt lt kazkiek kainavo biggrin.gif ir namie pauosciau, bais ryskus kvapas biggrin.gif sitoj nuorodoj bus apacioje http://www.hennecolo...nditioning.html biggrin.gif

Ooo, reikėtų man nusipirkti tą šampūną, gal gražesnė spalva su juo būtų ir ne taip greit nusiplautų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Martini @ 2013 09 23, 19:55)
Laukiu Kisulitos su ispudziais: ar ta maisyta Khadi Red yra ryzesne nei gryna chna... g.gif  (ir, zinoma, klausimas: kokia naturali plauku spalva?) biggrin.gif

Oj kaip pasivėlinau su atsakymu biggrin.gif 4u.gif Ta mano su amla ir jatropha tikrai ne į raudonumą dažo, o gana gerokai į ryžumą ax.gif Tai tęsiu paieškas dažų, kurie raudoniau dažytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 10 23, 21:39)
Oj kaip pasivėlinau su atsakymu biggrin.gif 4u.gif Ta mano su amla ir jatropha tikrai ne į raudonumą dažo, o gana gerokai į ryžumą ax.gif Tai tęsiu paieškas dažų, kurie raudoniau dažytų biggrin.gif

tai sekanti karta bandysiu sita uzsisakyt, nes as noriu ryzu, ne raudonu (ir kodel taip yra, kad daugumai nudazo butent ne tuo atspalviu, kurio norisi? doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 10 23, 22:39)
Ooo, reikėtų man nusipirkti tą šampūną, gal gražesnė spalva su juo būtų ir ne taip greit nusiplautų g.gif

Neatkreipiau dėmėsio..yra ir šapūnas? Na aš tik kondicionierių pirkau. Tiesa, patiklinsiu nuomonę apie jį po ilgesnio naudojimo. Vienas jis... na ne toks ir stebuklas biggrin.gif nieko blogo, bet ir ne stebuklas. Stebuklą jis matyt padaro dažant biggrin.gif Nes maišant chna su juo jau kelintą kart pastebėjau, kad po to begalo patinka man plaukai. Švelnūs, slidūs, blizga kaip velniai. Gal įtakos turi ir ta pati chna kitokia... reiks bandyt ir su ta paprasta pamaišyt, pagaliau vėl jos radau biggrin.gif Tai dabar žolės pusmečiui turiu biggrin.gif Visokios. Jaučiu maišysiu kas kart naujus mišinius kaip kokia ragana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2013 10 23, 22:46)
tai sekanti karta bandysiu sita uzsisakyt, nes as noriu ryzu, ne raudonu (ir kodel taip yra, kad daugumai nudazo butent ne tuo atspalviu, kurio norisi? doh.gif  lotuliukas.gif )

Taip dažniausiai ir būna, kad norisi vienaip, o gaunasi kitaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(it's not me @ 2013 10 24, 06:48)
Neatkreipiau dėmėsio..yra ir šapūnas? Na aš tik kondicionierių pirkau. Tiesa, patiklinsiu nuomonę apie jį po ilgesnio naudojimo. Vienas jis... na ne toks ir stebuklas biggrin.gif nieko blogo, bet ir ne stebuklas. Stebuklą jis matyt padaro dažant biggrin.gif

Jo, yra ir šampūnas, tik Lietuvoje jo pirkti nemačiau g.gif
Atsakyti
Labas.Turiu klausimuka.daziau plaukus paprasta chna ir basma,biski npatinka spalva,sviesoka.galvoju dazyt dar karta ir det daugiau basmos.o po kiek laiko antra kart galiu dazyt,ar galima iskart,ar turi kazkiek laiko nuo pirmo dazymo praeit?
Atsakyti
Taip pat dazau su chna ir basma. Po keliu dazymu net ta pacia proporcija gaunasi tamsesni plaukai. Kai tik pradejau dazyti, tai kad isigertu i plauka kelis kart daziau kas dvi sav. Dabar dazau mazdaug kas 3-4 sav, nes saknys atauga.
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 10 27, 12:41)
Taip pat dazau su chna ir basma. Po keliu dazymu net ta pacia proporcija gaunasi tamsesni plaukai. Kai tik pradejau dazyti, tai kad isigertu i plauka kelis kart daziau kas dvi sav. Dabar dazau mazdaug kas 3-4 sav, nes saknys atauga.

o jei dazyciau is naujo tarkim po savaites,kazin ar nieko nenutiktu.tiesiog noriu pasitamsint biski.
Atsakyti
Aš dažau kas savaitę, nes labai greitai auga plaukai. Kartais - kas dvi. Nepastebėjau, kad nuo to kas blogo darytųsi, dažau jau virš 10 metų.
Atsakyti
QUOTE(Blyksnis @ 2013 10 27, 13:08)
o jei dazyciau is naujo tarkim po savaites,kazin ar nieko nenutiktu.tiesiog noriu pasitamsint biski.

Man atrodo, kad turit pati stebėti savo plaukus smile.gif Galit dažyti kas savaitę tikrai, bet pastebėjus, kad plaukai pradeda sausėti dėkit į lošę plaukus maitinančių ingridientų mirksiukas.gif
Nes būna, kad kai kurioms plaukai sausėja nuo chna, ypač jei naudoja ir citriną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blyksnis @ 2013 10 27, 11:54)
Labas.Turiu klausimuka.daziau plaukus paprasta chna ir basma,biski npatinka spalva,sviesoka.galvoju dazyt dar karta ir det daugiau basmos.o po kiek laiko antra kart galiu dazyt,ar galima iskart,ar turi kazkiek laiko nuo pirmo dazymo praeit?

Aš tai esu ir kas savaitę dažius, kai norėjosi kitokios spalvos ax.gif Jei nesijaučia, kad plaukai pasausėję, tai galite dažyti ir iš kart g.gif
Atsakyti