Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

Kiek pastebėjau, Rainbow greičiau nublunka nei Khadi. g.gif Bet pradėjau pirkti šitą, nes iherb dažnai rewardsų prikaupiu. biggrin.gif Khadi dar gerai tuo, kad sudėty amlos yra... Bent jau tamsiuose dažuose.
Atsakyti
nezinau ar pamenat bet ne per seniausiai rasiau kad nebeima mano plauku chna. tai va padariau dar kelis eksperimentus ir atradau toki recepta , nei egiptietiska, nei iranietiska nei henne color firmos (nezinau is kur) man nebenudazo tik truputi paspalvina. mano plaukus vistik iveike indiska chna va tokia user posted image uzmaisyta su kefyru ir pralaikyta nakti. tada ryte plaukai vel buna graziai raudonai ryzi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 10 15, 01:02)
nezinau ar pamenat bet ne per seniausiai rasiau kad nebeima mano plauku chna. tai va padariau dar kelis eksperimentus ir atradau toki recepta , nei egiptietiska, nei iranietiska nei henne color firmos (nezinau is kur) man nebenudazo  tik truputi paspalvina. mano plaukus vistik iveike indiska chna va tokia user posted image  uzmaisyta su kefyru ir pralaikyta nakti. tada ryte plaukai vel buna graziai raudonai ryzi  rolleyes.gif

o kur pirkai sita chna?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėčiau paklausti, kur būtų galima įsigyti kokybiškų chna ir basma dažų? Ar tie dažai, kurie būna vos ne kiekvienoj parduotuvėj po kelis litus tinka dažyti plaukus? Noriu pereiti prie natūralesnių produktų, nes visi plaukai jau baigia nukristi nuo dažymo, o kadangi esu natūrali blondinė, tai iš po tamsių plaukų šviesūs plotai ne per gražiausiai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iamze @ 2013 10 15, 12:48)
Sveikos  4u.gif
Norėčiau paklausti, kur būtų galima įsigyti kokybiškų chna ir basma dažų? Ar tie dažai, kurie būna vos ne kiekvienoj parduotuvėj po kelis litus tinka dažyti plaukus? Noriu pereiti prie natūralesnių produktų, nes visi plaukai jau baigia nukristi nuo dažymo, o kadangi esu natūrali blondinė, tai iš po tamsių plaukų šviesūs plotai ne per gražiausiai atrodo  schmoll.gif

4 metus daziau tais dazais is maximu mirksiukas.gif geri jie pakankamai, as kitokiu chna ieskau ne del kokybes o del kitokiu atspalviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veti @ 2013 10 15, 12:51)
4 metus daziau tais dazais is maximu  mirksiukas.gif geri jie pakankamai, as kitokiu chna ieskau ne del kokybes o del kitokiu atspalviu  4u.gif

Bet ar jie nudažytų šviesius plaukus tamsiai rudai? Ir ar dažytai plaukų daliai nieko baisaus nenutiks? Labai noriu kuo greičiau užsiimti plaukų gaivinimu, bet kartu ir bijau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iamze @ 2013 10 15, 12:59)
Bet ar jie nudažytų šviesius plaukus tamsiai rudai? Ir ar dažytai plaukų daliai nieko baisaus nenutiks? Labai noriu kuo greičiau užsiimti plaukų gaivinimu, bet kartu ir bijau sad.gif

ta suzinosi tik eksperimentuodama 4u.gif del spalvos niekas nepasakys, tamsiai rudai dazyt bandyciau imdama dvi dalis basmos ir viena chna, dar galima pridet ivairiu geru zoliu - amlos, shikakai ir t.t.t.t.t.t.t
Atsakyti
QUOTE(Iamze @ 2013 10 15, 12:59)

Skirkit laiko, domėkitės internete yra daugybė atsiliepimų iš moterų, kurios bandė ant tokių plaukų smile.gif Jūsų vietoje dažydama ant šviesių plaukų, nesitikėčiau rudos spalvos iš chna, kad ir su basma maišytos smile.gif tada geriau pirkit natūralius dažus chna pagrindu arba kitus jau paruoštus mišinius su chna (kad ir rainbow ar khadi (nors khadi palyginus su paprasta chna labai brangiai kainuoja)), su jais spalvą lengviau pataikyti, negu pačiai gaminantis mišinį, ypač jei dar bijot raudono atspalvio.

Pasiskaitinėkit Hennaforhair.com, aš ir pati nuo ten pradėjau informacijos reikalingos ieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 10 14, 13:20)
O kiek laiko buvo praėję nuo dažymo chna? Manau, reiktų apie porą mėnesių palaukti... g.gif

apie pusmetis kažkur. bet gal visai ne chna ten įtakojo, velnias žino...
Atsakyti
Aciu atsakiusioms smile.gif , mano plaukai tamsiai rudi, tai ziuresiu kokiu pasiulymu parduotuvese bus.
Atsakyti
QUOTE(Veti @ 2013 10 15, 12:27)
o kur pirkai sita chna?

sita pirkau vietineje indiskoj parduotuveje. ( as ne LT. skandinavijoje esu)
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 10 14, 13:20)
Tris metus dažau chna, bet plaukų būklė visai nepagerėjo. Plaukai sausi ir dažnai tenka daug nukirpti, nes galai nušiūra. Dažydama cheminiais dažais daug sveikesnius plaukus turėjau, o dabar ir tų cheminių mažiau kenksmingų yra. Kaip mano kirpėja sako, chna dažydavo kai normalių dažų nebūdavo.  lotuliukas.gif Pradžiai dar sakau išmėginsiu Surya Henna - paprastesnis dažymas ir 0 netvarkos. Na, bet tema ne apie tai. biggrin.gif

QUOTE(Veti @ 2013 10 14, 14:10)
O del sausejimo - kol daziau gryna chna, ar dar kokiu zoliu imaisydavau niekada nesausejo, o vos tik idedu basmos, ziauriai nusausina, o kaip Jus dazot? gal irgi su basma?  g.gif

As irgi dazau su didziaja dalimi basmos misinyje. Basmos gaunasi apie 2.5 dalies chna 1 ir puse lieka kitoms zolems. Tiesa dar ne per ilgiausiai dazau(apie metai), bet tfu tfu tfu - nesauseja. Tiesiog ne kaskart teplioju visus plaukus. Visi plaukai tepliojami gal kas antra ar kas trecia karta. O siaip tik prie saknu tepu. Ir i misini dedu ne vien tik zoles, kiausini ir eternius aliejus, o dar idedu truputeli linu semenu ar kanapiu aliejaus, glicerino, silko, pantenolio ir dar kokiu priedu (ka turiu tuo metu). Tad iskart ir dazau, ir kaip kauke buna. Plius po plovimo visada naudoju savo pasidaryta plauku kondicionieriu. Papildomai jokiu kaukiu nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 20 spalio 2013 - 07:32