Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(Veti @ 2013 10 09, 00:10)
Khadi irgi yra naturalus (Ingredients/INCI Khadi Herbal Hair Colour Dark Brown:
Indigofera Tinctoria (Indigo), Lawsonia Inermis (Henna), Emblica Officinalis (Amla), Eclipta Alba (Bhringaraj), Azadirachta Indica (Neem)),

bet itariu kad spindesio nera nes labai issausino, galiukai baisiai veliasi po pirmo dazymo, ir visi pasisiause. Dar karta bandysiu, tik jau nebelaikysiu taip ilgai  schmoll.gif

Žinau, kad natūralūs, bet gal tiesiog kažko kitko yra įdėta, kad blizgesio nesuteikia... Na, bet kadangi jau pati pasakėt, kad dėl išsausinimo, o ne dėl dažų sudėties smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit man atsakyt,kad ir trumpai: niekad nenaudojau augaliniu dazu,tik cheminius ir jeigu pirkti,kad isgauti tamsiai ruda spalva,kokius rinktis ir kur ju buna? Ir dar, jus tuos miltelius maisot su kefyru? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 10 10, 14:54)
Merginos, gal galit man atsakyt,kad ir trumpai: niekad nenaudojau augaliniu dazu,tik cheminius ir jeigu pirkti,kad isgauti tamsiai ruda spalva,kokius rinktis ir kur ju buna? Ir dar, jus tuos miltelius maisot su kefyru? g.gif

galima maisyt paciai arba pirkt paruostus misinius, pirkt buna Norfoj, cia jau ne vienas geras atsiliepimas apie juos idetas, tuos pacius dazus dar galima rast ir ekipirk.lt kitos siunciasi is uzsieniu tokius kaip khadi, light mountain ir kitokius
Atsakyti
Ar esat kuri bandžiusi dažyti plaukus cheminiais dažais po dažymo chna?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 10 12, 14:49)

Esu tik sviesinusi sruogelemis, daugiau taip neradyciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 10 12, 14:49)

esu. dažiau tamsiai rudais, gavosi kiek pamenu beveik juoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veti @ 2013 10 10, 20:00)
galima maisyt paciai arba pirkt paruostus misinius, pirkt buna Norfoj, cia jau ne vienas geras atsiliepimas apie juos idetas, tuos pacius dazus dar galima rast ir ekipirk.lt kitos siunciasi is uzsieniu tokius kaip khadi, light mountain ir kitokius

dekui Veti, o Norfoj tai ieskoti Chna dazu? Ir tada maisyt su trupuciu vandens ir kefyru?
Atsakyti
Norfoj va tokie buna, tik spalva pasirinkt reikia. As dabar sedziu sita su cuper sumaisius ir laukiu kas gausis biggrin.gif

O Cia tie patys ekopirk.lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 13 spalio 2013 - 12:42
QUOTE(Veti @ 2013 10 12, 13:33)
Esu tik sviesinusi sruogelemis, daugiau taip neradyciau  schmoll.gif

Na aš šviesinti nenoriu, jei dažyčiau, tai tokia pat tamsiai ruda spalva. ax.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2013 10 12, 13:44)
esu. dažiau tamsiai rudais, gavosi kiek pamenu beveik juoda smile.gif

O kiek laiko buvo praėję nuo dažymo chna? Manau, reiktų apie porą mėnesių palaukti... g.gif

Tris metus dažau chna, bet plaukų būklė visai nepagerėjo. Plaukai sausi ir dažnai tenka daug nukirpti, nes galai nušiūra. Dažydama cheminiais dažais daug sveikesnius plaukus turėjau, o dabar ir tų cheminių mažiau kenksmingų yra. Kaip mano kirpėja sako, chna dažydavo kai normalių dažų nebūdavo. lotuliukas.gif Pradžiai dar sakau išmėginsiu Surya Henna - paprastesnis dažymas ir 0 netvarkos. Na, bet tema ne apie tai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 10 14, 13:20)
Na aš šviesinti nenoriu, jei dažyčiau, tai tokia pat tamsiai ruda spalva.  ax.gif
O kiek laiko buvo praėję nuo dažymo chna? Manau, reiktų apie porą mėnesių palaukti... g.gif

Tris metus dažau chna, bet plaukų būklė visai nepagerėjo. Plaukai sausi ir dažnai tenka daug nukirpti, nes galai nušiūra. Dažydama cheminiais dažais daug sveikesnius plaukus turėjau, o dabar ir tų cheminių mažiau kenksmingų yra. Kaip mano kirpėja sako, chna dažydavo kai normalių dažų nebūdavo.  lotuliukas.gif Pradžiai dar sakau išmėginsiu Surya Henna - paprastesnis dažymas ir 0 netvarkos. Na, bet tema ne apie tai. biggrin.gif

as esu surya bandzius, visai nepasiteisino schmoll.gif labai greit nusiplove spalva.

O del sausejimo - kol daziau gryna chna, ar dar kokiu zoliu imaisydavau niekada nesausejo, o vos tik idedu basmos, ziauriai nusausina, o kaip Jus dazot? gal irgi su basma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veti @ 2013 10 14, 12:10)
as esu surya bandzius, visai nepasiteisino  schmoll.gif labai greit nusiplove spalva.

O del sausejimo - kol daziau gryna chna, ar dar kokiu zoliu imaisydavau niekada nesausejo, o vos tik idedu basmos, ziauriai nusausina, o kaip Jus dazot? gal irgi su basma?  g.gif

Aš irgi esu dažiusi su Surya vieną kartą, spalva gan greitai nusiplauna, bet man šiaip ar taip plaukus maždaug kas 3 savaites dažyti reikia, nes žiliukai lenda. blush2.gif

Dažau, žinoma, su basma. Nes mano plaukai tamsiai rudi. Tiesa, aš perku jau paruoštą chna - anksčiau pirkau Khadi, dabar dažau Rainbow research.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 10 14, 14:30)
Aš irgi esu dažiusi su Surya vieną kartą, spalva gan greitai nusiplauna, bet man šiaip ar taip plaukus maždaug kas 3 savaites dažyti reikia, nes žiliukai lenda.  blush2.gif

Dažau, žinoma, su basma. Nes mano plaukai tamsiai rudi. Tiesa, aš perku jau paruoštą chna - anksčiau pirkau Khadi, dabar dažau Rainbow research.

ir as paskutini karta kai padaziau su khadi, baisiai issausejo plaukai doh.gif bet po keliu kaukyciu situacija po truputi gereja. Dabar dar turiu viena khadi, po to gal irgi reiks rainbow isbandyt g.gif dar ir light mountain noretus, na zodziu ir vel planas pusmeciui i prieki biggrin.gif
Atsakyti