Gal pasakytumėt, kaip dėti kiaušinį - tik trynį ar visą? Turiu naminių kiaušinių, tai pabandyčiau
Is drauges kompo rasiau, pamirsau savo niku prisijungti
Nevermind.
As dedu visa kiausini. kose niekuomet negeba, pasidarau itin tirstos grietines konsistensija.
Nusidaziau basma, issitrinkusi galva nusivyliau, jog nenusidaze. O stai siryt atsikeliu visa tamsi. Nustebau
Nevermind.
As dedu visa kiausini. kose niekuomet negeba, pasidarau itin tirstos grietines konsistensija.
Nusidaziau basma, issitrinkusi galva nusivyliau, jog nenusidaze. O stai siryt atsikeliu visa tamsi. Nustebau
Veti, net 60metes galva nebuna visiskai zila. Tik naturaliai blondinei gautusi vienalyte spalva
QUOTE(Airlanda @ 2013 10 07, 10:23)
Veti, net 60metes galva nebuna visiskai zila. Tik naturaliai blondinei gautusi vienalyte spalva
pas mane daugiau kaip puse plauku jau zilu
pirma zila sruoga kirpeja man parode kai dar nebuvau pilnai 18.
Mano brolis 35 metu (uz mane 2metais vyresnis), jau beveik visai zilas. Tiesa kad tie zili plaukai kiek skirtingu atspalviu, bet man ir grazu kai ant galvos yra margumo, nera "dirbtinio salmo"
O del basmos - tai Jums pasiseke man ir po dvieju dazymu niekas neivyko nei is karto nei po kiek laiko o Jus dazet atvira galva ar uzsdengus? ar gryna basma ar maiset ka nors?
Veti, na parodykite kaip gaunasi nusidazyti. Juk idomu pasidalinti patirtimis
Daziau sitaip:
pakelis chna maksimines ir du basmos, kiausinis, aliejus, plikyta juoda arbata. Tepu labai silta kose, apvynioju maisu ir dvi kepures, kad butu labai silta. Ploviau po 12val. Patamsejo siandiena. Gavosi isties tamsi, bet nesu turejusi reikalu iki siolei su basma, nezinau ar laikysis spalva taip puikiai kaip chna.
Po dazymo visuomet islaukiu tris paras neplovusi galvos su sampunu, kad spalva uzsifiksuotu. Man taip visuomet suveikia.
Kazkuri teiravosi, taip, desimtmeti daziau tik chna.
Papildyta:
P.S. paskutiniaja valanda pries plaunan galva palaikiau galva be maisu ir kepuriu kaip rekomendavote.
Daziau sitaip:
pakelis chna maksimines ir du basmos, kiausinis, aliejus, plikyta juoda arbata. Tepu labai silta kose, apvynioju maisu ir dvi kepures, kad butu labai silta. Ploviau po 12val. Patamsejo siandiena. Gavosi isties tamsi, bet nesu turejusi reikalu iki siolei su basma, nezinau ar laikysis spalva taip puikiai kaip chna.
Po dazymo visuomet islaukiu tris paras neplovusi galvos su sampunu, kad spalva uzsifiksuotu. Man taip visuomet suveikia.
Kazkuri teiravosi, taip, desimtmeti daziau tik chna.
Papildyta:
P.S. paskutiniaja valanda pries plaunan galva palaikiau galva be maisu ir kepuriu kaip rekomendavote.
Laba diena o gal kas bandėt ar tamsiai raudonai nudažytus plaukus chna ima kiti mišiniai chna pagrindu? Jau 3 metus chna dažau, tai pabodo ta pati spalva
priklausomai nuo apsvietimo, ir praejusio laiko nuo dazymo gaunasi mazdaug taip viskas dabar spalva dar kiek kitokia, nes daziau su kitokia chna
QUOTE(Ixora @ 2013 10 07, 11:26)
Laba diena o gal kas bandėt ar tamsiai raudonai nudažytus plaukus chna ima kiti mišiniai chna pagrindu? Jau 3 metus chna dažau, tai pabodo ta pati spalva
ryt bandysiu khadi tamsiai ruda, va tada galesiu papasakot kaip gaunasi. Mano plaukai jau beveik 5 metus chna dazomi.
Kas per kchadi ?
Veti, man rodos truksta siek tiek intensyvumo. Ar nebandete ilgiau laikyti dazo? Pats plaukas matau storas, ju nera mazai.
Manes gamta neapdovanojo storais tankiai plaukais, turiu ideti daug darbo bei pastangu, jog neatrodytu kaip peles uodega. Mano vyrui tai brangiai kainuoja
As bijau dziaugtis del pavykusio dazymo. Girsiuosi ryt issiplovusi galva sampunu .
Veti, man rodos truksta siek tiek intensyvumo. Ar nebandete ilgiau laikyti dazo? Pats plaukas matau storas, ju nera mazai.
Manes gamta neapdovanojo storais tankiai plaukais, turiu ideti daug darbo bei pastangu, jog neatrodytu kaip peles uodega. Mano vyrui tai brangiai kainuoja
As bijau dziaugtis del pavykusio dazymo. Girsiuosi ryt issiplovusi galva sampunu .
QUOTE(Airlanda @ 2013 10 07, 18:13)
Kas per kchadi ?
Veti, man rodos truksta siek tiek intensyvumo. Ar nebandete ilgiau laikyti dazo?
Veti, man rodos truksta siek tiek intensyvumo. Ar nebandete ilgiau laikyti dazo?
o ka Jus vadinate intensyvumu?
del laikymo ilgiau - esu bandzius ivairiausius variantus, tik miegot nebandziau, skirtumo didelio nepajutau, optimaliausias variantas 4 val
Na stai as jau nebe ryza, o tamsiai ruda, plaukai smarkiai issausejo po 7 val laikymo dazu, o spalva gavosi ganetinai salta ruda. Beja plaukai visiskai nezvilga, kaip kad budavo nuo chna
Kadangi man 100 gr milteliu mazai, tai i khadi dark brown dar idejau shikakai ir graikinio riesuto kevalo milteliu po 15gr.
Sekanti karta bandysiu det chna, gal siltesne spalva gautusi, bet bendrai paemus rezultatu patenkinta, tik reiks dabar kaukiu nepagailet
Kadangi man 100 gr milteliu mazai, tai i khadi dark brown dar idejau shikakai ir graikinio riesuto kevalo milteliu po 15gr.
Sekanti karta bandysiu det chna, gal siltesne spalva gautusi, bet bendrai paemus rezultatu patenkinta, tik reiks dabar kaukiu nepagailet
Jei norit blizgesio, galit išbandyti natūralius Light mountain dažus, jie yra chna pagrindu, spalvos labai gražios, o po nudažymo plaukai taip pat žvilga ir tokie pat minkšti kaip po chna (Draugė šiandien dažė su jais, pirmąkart pakeitė cheminius dažus, tai buvo sužavėta)
QUOTE(Ixora @ 2013 10 08, 22:55)
Jei norit blizgesio, galit išbandyti natūralius Light mountain dažus, jie yra chna pagrindu, spalvos labai gražios, o po nudažymo plaukai taip pat žvilga ir tokie pat minkšti kaip po chna (Draugė šiandien dažė su jais, pirmąkart pakeitė cheminius dažus, tai buvo sužavėta)
Khadi irgi yra naturalus (Ingredients/INCI Khadi Herbal Hair Colour Dark Brown:
Indigofera Tinctoria (Indigo), Lawsonia Inermis (Henna), Emblica Officinalis (Amla), Eclipta Alba (Bhringaraj), Azadirachta Indica (Neem)),
bet itariu kad spindesio nera nes labai issausino, galiukai baisiai veliasi po pirmo dazymo, ir visi pasisiause. Dar karta bandysiu, tik jau nebelaikysiu taip ilgai