Dabar tokia gaunasi:
bandysiu pagal jusu rekomendacijas isgauti ta saltaji tamu ruda atspalvi palinkekite geros kloties nes sudetingas reikalas isgauti tolygia spalva kuomet plaukai iki juosmens.
Ojetau kokie plaukai Lygūs, blizga kai velniai... Ir dar jei iki juosmens.... Nu jei tai dėl dešimt metų dažymo chna, tai turiu vilties, kad po devynių su puse būsiu graži Ir spalva reto grožio. Jei nenorėčiau buti ryža, būčiau tokia Jei pavyktų, žinoma
Its not me, paviesinkite prasom kokia gaunasi jums .
Einu plautis galvos, ziuresim kaip cia bus db su ta basma.
Einu plautis galvos, ziuresim kaip cia bus db su ta basma.
Viešinausi kažkada Aš visai ryža, lapė Vien chna dažau
Kažkaip baisiai ilgas darbas man čia nuotrauką kelt kad būtų galima kaip į kokį fb, tiesiai iš kompo kelt galima būtų ir po kiekvieno dažymo pasivaident nors grožio iš mano plaukų jokio, nebent dėl spalvos
Kažkaip baisiai ilgas darbas man čia nuotrauką kelt kad būtų galima kaip į kokį fb, tiesiai iš kompo kelt galima būtų ir po kiekvieno dažymo pasivaident nors grožio iš mano plaukų jokio, nebent dėl spalvos
Anokia as cia patareja, bet per tu 10m. patirrti suvokiau, jog dazant chna, plaukas labai nusauseja, lb svarbu ji nuolatos drekinti. Tokia mano plauku paslaptis.
QUOTE(Airlanda @ 2013 10 05, 21:13)
Dabar tokia gaunasi:
bandysiu pagal jusu rekomendacijas isgauti ta saltaji tamu ruda atspalvi palinkekite geros kloties nes sudetingas reikalas isgauti tolygia spalva kuomet plaukai iki juosmens.
o kaip tokia spalva gaminate (prasom tikslu receptuka) ? dabar apie tokia svajoju, dar kokia savaite ir bandysiu tamsintis, noriu info kaip tai padaryt
QUOTE(Airlanda @ 2013 10 06, 11:12)
Anokia as cia patareja, bet per tu 10m. patirrti suvokiau, jog dazant chna, plaukas labai nusauseja, lb svarbu ji nuolatos drekinti. Tokia mano plauku paslaptis.
ir prasom receptuku kaip drekinate?
mano siaip nera sausi, bet manau nepakenktu
QUOTE(Airlanda @ 2013 10 05, 21:13)
Dabar tokia gaunasi:
labai graži vien tik su chna visą laiką dažydavot? kažką dėdavot papildomai?
QUOTE(it's not me @ 2013 10 06, 06:14)
Jei nenorėčiau buti ryža, būčiau tokia Jei pavyktų, žinoma
pagal mane Airlandos spalva ir yra ryža o kokia yra ryža pagal jus?
va cia tai ryyyyyyyza, o airalda ruda i vos pastebima ryzuma
QUOTE(Veti @ 2013 10 06, 17:10)
va cia tai ryyyyyyyza, o airalda ruda i vos pastebima ryzuma
na taip bet tokios man neteko matyti su chna išgautos
Veti... isgelbejai mane, jau pagatava buvau zygi i fotki,com daryt Grozis sita motera man
Jei naturalus sviesus ar naturaliai ryzi- imanoma aisku tokia tobulybe man nesigauna, gal kiek tamsiau, bet svajoniu ryza yra tokia
QUOTE(Monmorensis @ 2013 10 06, 17:12)
Jei naturalus sviesus ar naturaliai ryzi- imanoma aisku tokia tobulybe man nesigauna, gal kiek tamsiau, bet svajoniu ryza yra tokia
Na nzn, man kazkoks tarpinis variantas gaunasi tarp rudos ir ryzos. Trumpam ikeliu:
bendras vaizdas
Aciu uz gera zodi . Susinepatoginau. Dazau (dazydavau) visuomet dedama 5 ingridientus - 3pokai maksimines chna, saukstas alyvuogiu aliejaus, kiausinis, uzpilu juoda stipria plikyta arbata. Laikau 10-12 val.
Drekinimui priemoniu bei pinigu negailiu, bet po teisybei geriausiai padrekina per nakti palaikytas alyvuogiu aliejus, nors ir pritingiu terliotis .
Moraliskai igriso spalva, dabar svajoju apie beveik juoda... Vyras bamba, jam nepatinka tas raudonis
bendras vaizdas
Aciu uz gera zodi . Susinepatoginau. Dazau (dazydavau) visuomet dedama 5 ingridientus - 3pokai maksimines chna, saukstas alyvuogiu aliejaus, kiausinis, uzpilu juoda stipria plikyta arbata. Laikau 10-12 val.
Drekinimui priemoniu bei pinigu negailiu, bet po teisybei geriausiai padrekina per nakti palaikytas alyvuogiu aliejus, nors ir pritingiu terliotis .
Moraliskai igriso spalva, dabar svajoju apie beveik juoda... Vyras bamba, jam nepatinka tas raudonis
Ar as kazka ne taip supratau ar Joryte ir Airlanda tai vienas ir tas pats
mano zili plaukai gaunasi mazdaug tokio atspalvio
taigi labai svajoju visiskai prazilti
bet kol dar neprazilau iki galo, reik isbandyt ir kitas spalvytes
QUOTE(Monmorensis @ 2013 10 06, 17:12)
mano zili plaukai gaunasi mazdaug tokio atspalvio
taigi labai svajoju visiskai prazilti
bet kol dar neprazilau iki galo, reik isbandyt ir kitas spalvytes