Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

Dabar tokia gaunasi:
user posted image

bandysiu pagal jusu rekomendacijas isgauti ta saltaji tamu ruda atspalvi doh.gif palinkekite geros kloties biggrin.gif nes sudetingas reikalas isgauti tolygia spalva kuomet plaukai iki juosmens.
Atsakyti
Ojetau kokie plaukai bigsmile.gif Lygūs, blizga kai velniai... wub.gif Ir dar jei iki juosmens.... Nu jei tai dėl dešimt metų dažymo chna, tai turiu vilties, kad po devynių su puse būsiu graži biggrin.gif Ir spalva reto grožio. Jei nenorėčiau buti ryža, būčiau tokia smile.gif Jei pavyktų, žinoma biggrin.gif
Atsakyti
Its not me, paviesinkite prasom kokia gaunasi jums bigsmile.gif .

Einu plautis galvos, ziuresim kaip cia bus db su ta basma.
Atsakyti
Viešinausi kažkada smile.gif Aš visai ryža, lapė biggrin.gif Vien chna dažau mirksiukas.gif

Kažkaip baisiai ilgas darbas man čia nuotrauką kelt biggrin.gif kad būtų galima kaip į kokį fb, tiesiai iš kompo kelt galima būtų ir po kiekvieno dažymo pasivaident biggrin.gif nors grožio iš mano plaukų jokio, nebent dėl spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 06 spalio 2013 - 09:55
Anokia as cia patareja, bet per tu 10m. patirrti suvokiau, jog dazant chna, plaukas labai nusauseja, lb svarbu ji nuolatos drekinti. Tokia mano plauku paslaptis.
Atsakyti
QUOTE(Airlanda @ 2013 10 05, 21:13)
Dabar tokia gaunasi:
user posted image

bandysiu pagal jusu rekomendacijas isgauti ta saltaji tamu ruda atspalvi doh.gif palinkekite geros kloties biggrin.gif nes sudetingas reikalas isgauti tolygia spalva kuomet plaukai iki juosmens.

o kaip tokia spalva gaminate (prasom tikslu receptuka) 4u.gif ? dabar apie tokia svajoju, dar kokia savaite ir bandysiu tamsintis, noriu info kaip tai padaryt ax.gif

QUOTE(Airlanda @ 2013 10 06, 11:12)
Anokia as cia patareja, bet per tu 10m. patirrti suvokiau, jog dazant chna, plaukas labai nusauseja, lb svarbu ji nuolatos drekinti. Tokia mano plauku paslaptis.

ir prasom receptuku kaip drekinate?
mano siaip nera sausi, bet manau nepakenktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airlanda @ 2013 10 05, 21:13)
Dabar tokia gaunasi:

labai graži thumbup.gif vien tik su chna visą laiką dažydavot? kažką dėdavot papildomai?

QUOTE(it's not me @ 2013 10 06, 06:14)
Jei nenorėčiau buti ryža, būčiau tokia smile.gif Jei pavyktų, žinoma biggrin.gif

pagal mane Airlandos spalva ir yra ryža biggrin.gif o kokia yra ryža pagal jus? blush2.gif
Atsakyti
user posted image

va cia tai ryyyyyyyza, o airalda ruda i vos pastebima ryzuma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veti @ 2013 10 06, 17:10)
va cia tai ryyyyyyyza, o airalda ruda i vos pastebima ryzuma  bigsmile.gif

na taip biggrin.gif bet tokios man neteko matyti su chna išgautos g.gif
Atsakyti
wub.gif Veti... isgelbejai mane, jau pagatava buvau zygi i fotki,com daryt biggrin.gif Grozis sita motera man wub.gif

QUOTE(Monmorensis @ 2013 10 06, 17:12)
na taip  biggrin.gif  bet tokios man neteko matyti su chna išgautos  g.gif

Jei naturalus sviesus ar naturaliai ryzi- imanoma wink.gif aisku tokia tobulybe man nesigauna, gal kiek tamsiau, bet svajoniu ryza yra tokia wub.gif
Atsakyti
Na nzn, man kazkoks tarpinis variantas gaunasi tarp rudos ir ryzos. Trumpam ikeliu:
user posted image
bendras vaizdas
user posted image

Aciu uz gera zodi ax.gif . Susinepatoginau. Dazau (dazydavau) visuomet dedama 5 ingridientus - 3pokai maksimines chna, saukstas alyvuogiu aliejaus, kiausinis, uzpilu juoda stipria plikyta arbata. Laikau 10-12 val.

Drekinimui priemoniu bei pinigu negailiu, bet po teisybei geriausiai padrekina per nakti palaikytas alyvuogiu aliejus, nors ir pritingiu terliotis blush2.gif .

Moraliskai igriso spalva, dabar svajoju apie beveik juoda... Vyras bamba, jam nepatinka tas raudonis smile.gif
Atsakyti
Ar as kazka ne taip supratau ar Joryte ir Airlanda tai vienas ir tas pats g.gif

QUOTE(Monmorensis @ 2013 10 06, 17:12)
na taip  biggrin.gif  bet tokios man neteko matyti su chna išgautos  g.gif

mano zili plaukai gaunasi mazdaug tokio atspalvio
user posted image
taigi labai svajoju visiskai prazilti biggrin.gif

bet kol dar neprazilau iki galo, reik isbandyt ir kitas spalvytes bigsmile.gif
Atsakyti