Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(Martitė @ 2015 11 02, 12:51)
Nu va čia su kakava chna maišyta, tik jau paplauta kokią savaitę kasdien:

o čia su Chna ir cinamonu prieš gerą savaitę irgi dažyta, va ką tik fotkinau, tai su cinamonu gerokai šviesesnė kaštoninė

Kad man Jūsų plaukai abiejose nuotraukose daugiau/mažiau atrodo ryži ohmy.gif Antroje netgi ir atrodo lapės ryžumo smile.gif Gal dėl apšvietimo g.gif
Atsakyti
nu vat prieš saulę, tai jie tokie ryžesni, bet šiaip visumoj kai žiūri, tai gryn kaštonas
Atsakyti
Tai gal jei dažytumėte gryna chna, pavyktų išgauti lapės ryžumo spalvą? smile.gif
Atsakyti
Aš dažau gryna chna. Gaunasi ryžai, bet su laiku tamsėja spalva smile.gif po kokio pusmečio beveik kaštoniniai pasidaro
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2015 11 06, 17:49)
Aš dažau gryna chna. Gaunasi ryžai, bet su laiku tamsėja spalva smile.gif po kokio pusmečio beveik kaštoniniai pasidaro

tai va man irgi tas pats, tai kartais paeksperimentuoju su prieskoniais biggrin.gif
Atsakyti
ilgą laiką dažydavau Surya Henna Brasil kremu tamsiai ruda spalva iš Iherb. Dabar jau kuris laikas išimta iš apyvartos. Kokią alternatyvą pasiūlytumet? smile.gif Gal Henne Color kas bandėte ar dar kokius nors parekomenduosit? O gal kitur galima įsigyti Surya Henna Brasil? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2015 11 06, 17:49)

O viena chna dažote ar maišote su kokia ciberžole ar citrinos sultimis? smile.gif Citrina padeda išgauti šviesesnę ryžą spalvą smile.gif

Bandėte tamsėjančius plaukus paskalauti vandenyje pamaišytame su citrinos sultimis arba perskalauti ramunėlių arbata? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2015 11 10, 16:57)
ilgą laiką dažydavau Surya Henna Brasil kremu tamsiai ruda spalva iš Iherb. Dabar jau kuris laikas išimta iš apyvartos. Kokią alternatyvą pasiūlytumet? smile.gif Gal Henne Color kas bandėte ar dar kokius nors parekomenduosit? O gal kitur galima įsigyti Surya Henna Brasil?  ax.gif

Jeigu turite omeny šiuos dažus, tai parašyta, jog lapkričio 22 d. numatomas šių prekių papildymas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

neberandu savo dažų LT sad.gif gal yra besisiunčiančių iš iherb ar kitur?
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2015 11 20, 17:34)
Sveikos,

neberandu savo dažų LT sad.gif gal yra besisiunčiančių iš iherb ar kitur?

O kokių dažų ieškote? smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinote jei chnos sudėtyje yra Amino Phenol Nitro (Rodold) tai čia kažkokia chemija? Nes nupirko vyras parduotuvėj chnos iš Indijos (ne Lietuvoje) ir ji taip stipriai dažo kad vos kaktą nuvaliau biggrin.gif Ir rezultatas toks. Sudėtis nuotraukoj

user posted image

user posted image
Atsakyti
nu bet kokia spalva grazi, super
Atsakyti