Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(Kisulita @ 2015 10 20, 14:09)
Gal pamėginkite šiuos dažus http://www.violey.co...ha_p_18060.html

Jie tikrai į ryžumą dažo smile.gif

O nenutamsina? Man žiaurai reikia atrast tokia chna, kuri lapės ryžumu dažytų ir su laiku nenutamsintų. Jau vis trumpiau laikau, bet per pusmetį vistiek iki kaštoninių nutamsėja sad.gif Tada šviesinu dažais, aišku plaukai tada verkia... ir po kiek laiko vėl su chna juos gaivinu, kol vėl nutamsėja. Noriu būt šviesiai ryža ir sveikais plaukais... et...
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2015 10 20, 20:23)
O nenutamsina? Man žiaurai reikia atrast tokia chna, kuri lapės ryžumu dažytų ir su laiku nenutamsintų. Jau vis trumpiau laikau, bet per pusmetį vistiek iki kaštoninių nutamsėja sad.gif Tada šviesinu dažais, aišku plaukai tada verkia... ir po kiek laiko vėl su chna juos gaivinu, kol vėl nutamsėja. Noriu būt šviesiai ryža ir sveikais plaukais... et...

Tiksliai negaliu pasakyti, nes aš jais ilgą laiką nesidažiau g.gif Gal kokius keturis mėnesius, tai lyg ir nebuvo nutamsinę, tik po to aš pati nusitamsinau dažydama Khadi dark brown biggrin.gif

Dabar vėl šiuos Khadi nuspirkau, bet vienais nedažau, pamaišau su dark brown, nes vieni man jie man labai ryškiai ryžai nudažo smile.gif

Na kol nepabandysit, nesužinosit, nes kiekvienai skirtingai gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 10 20, 15:09)
Gal pamėginkite šiuos dažus http://www.violey.co...ha_p_18060.html

Jie tikrai į ryžumą dažo smile.gif

nu reiks bandyt
o jų Lietuvoj eina nusipirkt, ar reik siųstis iš kažkur?
QUOTE(it's not me @ 2015 10 20, 20:23)

va ir aš tokių lapės ryžų noriu...

šiandien bandau chna ir cinamoną pamaišius laikyt, žiūrėsiu kas gausis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martitė: 24 spalio 2015 - 11:22
QUOTE(Martitė @ 2015 10 24, 12:21)
nu reiks bandyt
o jų Lietuvoj eina nusipirkt, ar reik siųstis iš kažkur?

Aš iš Pigu.lt nusipirkau kai akcija buvo smile.gif
Atsakyti
na reiks bandyt, nes nu dabar kaštoniniai, tik arba čiut šviesesni arba čiut tamsesni, bet vis tiek kaštonė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martitė @ 2015 10 27, 14:42)
na reiks bandyt, nes nu dabar kaštoniniai, tik arba čiut šviesesni arba čiut tamsesni, bet vis tiek kaštonė  lotuliukas.gif

O aš kaip tik kaštoninių noriu biggrin.gif
Bet pas mane kažkokie ryžoki biggrin.gif Reikės bandyti daugiau dark brown mašyti biggrin.gif Gal šį savaitgalį reikės užsiimti grožio procedūrom g.gif
Atsakyti
man superinė kaštoninė gaunasi maišant paprastos chna miltukus ir gerai kakavos paprastos pridėt, arba stiprios kavos nuoviru užplikyt, nu ir laikau aš kelias valandas visada, nes ne tik dažau, bet ir plaukus gydau, kur kas švelnesni po to būna ax.gif
Atsakyti
Vat nei su kava, nei su kakava niekad nebandžiau g.gif Gal gautųsi kokia gera spalva g.gif

Bet turiu khadi dark brown, reikia sunaudoti, tai kol kas bandysiu maišyti iš turimų atsargų biggrin.gif

Gal turite nuotraukų, kur matyti kokia spalva gaunasi po chna su kava? Ir gal turite nuotraukų, kaip atrodo naturalūs? smile.gif Būtų įdomu pamatyti kas gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
nu reiks paieškot foto po kakavos kažkur tikrai yra, dabar galėsiu įmest dienos šviesoj nufotkinus kas gaunas po chna ir cinamono. O natūrali pas mane lietuviškai pelės pilkumo biggrin.gif

aš kai maišydavau chna, kakavą ir basmos čiut, tai man tokia bordo buvo pasidarius
Atsakyti
Na iš ties būtų įdomu pamatyti bigsmile.gif Nes su kakava ar kava dar nemėginau, įdomu kokie rezultatai bigsmile.gif
Atsakyti
Khadi Red man stipriai į raudonumą dažė, ne į lapės ryžą g.gif
Atsakyti
Nu va čia su kakava chna maišyta, tik jau paplauta kokią savaitę kasdien:

user posted image

o čia su Chna ir cinamonu prieš gerą savaitę irgi dažyta, va ką tik fotkinau, tai su cinamonu gerokai šviesesnė kaštoninė

user posted image
Atsakyti