Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(angel666 @ 2015 07 20, 11:01)
Kokius chna rekomenduotumėte, kad gautųsi raudona spalva? Ar nelabai tokių yra? Mano natūrali yra tamsi ruda, bet esu nusidažius neryškia rausva spalva, todėl noriu ryškenės raudonos

user posted image

Ir as panasios noreciau😀 bet kol kas mano pastangos bevaises (plaukai mano tamsiai rudai pilki) ne velnio tokios spalvos neisgausi... Manau turi but sviesi blondine, kad kazkas panasaus iseitu...
Mane jau baigia pribaigt tas nuolatinis zaidimas, saknis turiu bent du kart dazyt kad zili normaliai nusiimtu (kuriu tikrai nera daug dar) As ant ribos, ar begt atgal prie cheminiu dazu kad gauciau spalva tokia kokia noriu doh.gif ar vis kankintis su henna... Dar is kirpejos komentara gavau, kad spalvas galima tris mano plaukuose rast...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 20 liepos 2015 - 15:41
QUOTE(lindrukas @ 2015 07 20, 15:40)
Ir as panasios noreciau😀 bet kol kas mano pastangos bevaises (plaukai mano tamsiai rudai pilki) ne velnio tokios spalvos neisgausi... Manau turi but sviesi blondine, kad kazkas panasaus iseitu...
Mane jau baigia pribaigt tas nuolatinis zaidimas, saknis turiu bent du kart dazyt kad zili normaliai nusiimtu (kuriu tikrai nera daug dar) As ant ribos, ar begt atgal prie cheminiu dazu kad gauciau spalva tokia kokia noriu doh.gif ar vis kankintis su henna... Dar is kirpejos komentara gavau, kad spalvas galima tris mano plaukuose rast...

Aš negaunu su cheminiais dažais tokios spalvos, tai maniau chna padės. Na, bet reikės bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2015 07 20, 16:56)
Aš negaunu su cheminiais dažais tokios spalvos, tai maniau chna padės. Na, bet reikės bandyti  smile.gif

reik pirma pražilt pilnai, kad tokią spalvą su žolėm išgaut smile.gif , nepamirškit kad žolės dažo ant viršaus jau turimos nuosavos spalvos, skirtingai nei cheminiai. Jai su chemija nenudažo nenuėmus spalvos, tai ir su žolėm nenudažys.
Atsakyti
Sveiki,

Sveikos, turiu augalinių plaukų dažų parsiųstų iš Iherb parduotuves: "Light mountain" dėžutę nepraimtą Dark brown (color the gray) ir dvi dėžutes beveik pilnas "Rainbow" medium brown ir dark brown. Jei kuri noretumet pirkti rašykite į a. ž. (Klaipėda) Dažai išbandyti ir tikrai geri.
Atsakyti
QUOTE(Lika* @ 2015 07 13, 02:34)
Smalsu kiek laiko issilaiko Jusu plauku spalva, gal kuri naudoja tos pacios firmos nuplaunamas priemones ir turetu patarimu gryniausiai naujokei sitoj srity?  ax.gif

Pirmas dažymas ilgai nesilaiko, tai lengvai atsiplauna, bet dažantis ilgiau, nebeatsiplauna spalva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(angel666 @ 2015 07 20, 14:01)
Kokius chna rekomenduotumėte, kad gautųsi raudona spalva? Ar nelabai tokių yra? Mano natūrali yra tamsi ruda, bet esu nusidažius neryškia rausva spalva, todėl noriu ryškenės raudonos

Manau, kad tokios spalvos nepavyks su chna išgauti g.gif Chna dažo labiau orandžine splava, nei raudona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olivka9 @ 2015 06 30, 13:57)
Labas visoms 4u.gif
Ilgai ir as daziau su chna,apie 4 metus,bet nusprendziau tepti blondine. Jeigu kam idomu,tai ten kur buvo dazyta tik su chna puikiai pavyko, o dar seniau daziau dvizingsniniu budu,tai atspalvis gavosi zalsvokas doh.gif ,teko nukirpti.
Turiu dar chnos likucius - 400 gr maroketiskos,1 pakelis is musu parduotuves " Liviin" ,spalva -light brown,1  pakelis prancuziskos chnos ,"Rimi" pirkta ,spalva -brun.Noreciau parduoti. Gyvenu Vilniuje. Prasau i AZ.

Niekam nereikia?
Atsakyti
Aš nusidažiau su Naturtint. Šaknys vos vos šviesesnės gavosi, bet bent jau žilus nukando gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 08 13, 13:03)
Aš nusidažiau su Naturtint. Šaknys vos vos šviesesnės gavosi, bet bent jau žilus nukando gerai. smile.gif

Tai visgi metei zaidimus du henna?

As visdar dvejoju... Neseniai pradejau negryna henna dazyt (su indigo berods) tai saknys kazkokios pilksvai rusvos-o toliau pusryziai rudi plaukai. MB pasiule kirpykloj apsilankyt, nes man atseit spalvos vienodos isgaut neiseina😩😩😩
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2015 08 13, 17:29)
MB pasiule kirpykloj apsilankyt, nes man atseit spalvos vienodos isgaut neiseina😩😩😩

lotuliukas.gif Tai va pas mane tie plaukai jau irgi spalvoti buvo. Nežinau, gal dar grįšiu kada, kol kas man patinka toks rezultatas, kokį turiu. smile.gif
Atsakyti
labas. gal kaunietės galėtų pasidalinti kur perkate raudonos spalvos chna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 07 20, 22:30)
reik pirma pražilt pilnai, kad tokią spalvą su žolėm išgaut smile.gif , nepamirškit kad žolės dažo ant viršaus jau turimos nuosavos spalvos, skirtingai nei cheminiai. Jai su chemija nenudažo nenuėmus spalvos, tai ir su žolėm nenudažys.

su basma pamaišant chna galima išgaut raudonumą, tik nebus ryškiai raudona, o tokia bordinė labiau, nebent natūralūs plaukai labai šviesūs. Aš ant savo pilkų, kai maišau chna su kakava, tai gaunu kaštoninius, dabar noriu ryžų, bet nu neryžina ji man net viena.... nežinau kaip nuryžint
Atsakyti
QUOTE(Martitė @ 2015 10 20, 13:46)
su basma pamaišant chna galima išgaut raudonumą, tik nebus ryškiai raudona, o tokia bordinė labiau, nebent natūralūs plaukai labai šviesūs. Aš ant savo pilkų, kai maišau chna su kakava, tai gaunu kaštoninius, dabar noriu ryžų, bet nu neryžina ji man net viena.... nežinau kaip nuryžint

Gal pamėginkite šiuos dažus http://www.violey.co...ha_p_18060.html

Jie tikrai į ryžumą dažo smile.gif
Atsakyti