Aš gundausi. Jaučiu šį mėnesį parsisiųsiu porą atspalvių pabandymui.
labutis
labai buciau dekinga jei kas parasytu kaip nusidazyti JUODAI arba TAMSIAI TAMSIAI RUDA
ka pirkti , kur pirkti, ka su kuo maisyti,zodziu smulkiai....
truputi paskaiciau ir nieko konkretaus neradau...
bet labai tikrai neturiu siuo metu laiko narplioti visas temas nes dirbu mokinuosi ir dar mokinuosi... o plaukucius noriu GELBETI nuo cheminiu dazu !!!!!!!!
begalo buciau dekinga jei kas nors pasidalintu info,paskui ikelciau nuotraukyciu butinai...
ESU NUSIDAZIUSI TAMSIAI RUDA SPALVA IR TURIU LABAI DAUG ZILU PLAUKU
labai buciau dekinga jei kas parasytu kaip nusidazyti JUODAI arba TAMSIAI TAMSIAI RUDA
ka pirkti , kur pirkti, ka su kuo maisyti,zodziu smulkiai....
truputi paskaiciau ir nieko konkretaus neradau...
bet labai tikrai neturiu siuo metu laiko narplioti visas temas nes dirbu mokinuosi ir dar mokinuosi... o plaukucius noriu GELBETI nuo cheminiu dazu !!!!!!!!
begalo buciau dekinga jei kas nors pasidalintu info,paskui ikelciau nuotraukyciu butinai...
ESU NUSIDAZIUSI TAMSIAI RUDA SPALVA IR TURIU LABAI DAUG ZILU PLAUKU
http://www.iherb.com...-g-Powder/14729
ar uztektu vien tokio gautusi juoda ar tamsiai tamsiai ruda ?
ar uztektu vien tokio gautusi juoda ar tamsiai tamsiai ruda ?
kad ir laikas miegoti bet smalsumas nugalejo radau tokius https://www.livinn.l...hna_juodi_100_g
pagal Kisulita turetu tikti ir nudazyti tamsiai rudai beveik juodai
QUOTE(micefee @ 2015 07 02, 22:07)
Aš gundausi. Jaučiu šį mėnesį parsisiųsiu porą atspalvių pabandymui.
Šaunu. Būtų įdomu sužinoti atsiliepimus.
QUOTE(Susikoncentravusi @ 2015 07 05, 23:30)
kad ir laikas miegoti bet smalsumas nugalejo radau tokius https://www.livinn.l...hna_juodi_100_g
Taip, šie dažai dažo labai tamsiai Dar Khadi dark brown labai tamisiai dažo, bet tie iš Livinn juodos spalvos tamsiau ir bus lengviau gauti
Tik dėl žilų plaukų nežinau kas gausis...
ikelciau foto nors truputi skirtumas matytusi
bet man nenudaze labai tamsiai juodai beveik ,
o kur zili buvo tai raudono atspalvio yra tokio tamsaus,
as daziau pagal instrukcija ant dezutes,tik arbatos ar kavos nedejau,(acto obuoliu, palaikiau kelias val. siltai,paskui galva siltai pora val.)ziuresiu kas antra karta bus,prisiziurejau youtobeje
bet plaukuciais dziaugiausi blizgesys ir svelnumas patiko,vistiek esu patenkinta,nes ne chemija tepiau ir bukle nepablogejo o atvirkciai
bet man nenudaze labai tamsiai juodai beveik ,
o kur zili buvo tai raudono atspalvio yra tokio tamsaus,
as daziau pagal instrukcija ant dezutes,tik arbatos ar kavos nedejau,(acto obuoliu, palaikiau kelias val. siltai,paskui galva siltai pora val.)ziuresiu kas antra karta bus,prisiziurejau youtobeje
bet plaukuciais dziaugiausi blizgesys ir svelnumas patiko,vistiek esu patenkinta,nes ne chemija tepiau ir bukle nepablogejo o atvirkciai
Po kelių dažymų bus tamsesnė spalva, pirmas dažymas visada būna silpnesnis, po to geriau įkibs spalva
Tik manau, kad dažytų žilų plaukų spalva visada kažkiek
Tik manau, kad dažytų žilų plaukų spalva visada kažkiek
Sveikoos! Atleiskit, kad verziuosi neperskaicius visos temutes, bet labai jau sudomino. Siek tiek pasiskaiciau apie situos plauku dazus ir susizavejau faktu, kad tai zolelines kilmes produktai. Tik niekaip nesugebu tiksliai issiaiskint koks mazdaug siu dazu ilgalaikiskumas Pastebejau, kad CHNA firma turi savo dazancius balzamus, todel kilo siokiu tokiu abejoniu. Labai noriu keliais tonais patamsinti savo plaukucius, taciau tai daryciau pirma karta, bijau prisizaisti spalvomis, todėl geriausia butu isbandyt nuplaunamus plauku dazus. Smalsu kiek laiko issilaiko Jusu plauku spalva, gal kuri naudoja tos pacios firmos nuplaunamas priemones ir turetu patarimu gryniausiai naujokei sitoj srity?
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 17, 20:53)
aš tai prie chemijos pasiryžau grįžti plaukai žyla vis sparčiau, žolės nebe taip nukanda prie šaknų, plius užkniso tas vis lendantis raudonumas.
kas esat grįžinėję prie cheminių dažų, nebuvo kokių siurprizų su žaliom-melynom spalvom?
kas esat grįžinėję prie cheminių dažų, nebuvo kokių siurprizų su žaliom-melynom spalvom?
Aš grįžau, dėl tų pačių priežasčių - daug žilų, šaknys, ir noriu šiek tiek šviesesnių spalvų.
Kol kas kirpėja man dažo tik šaknis. Tai viskas gerai.
perdaziau savo plaukus po triju metu chna i tamsiai ruda salta spalva is pakelio gavosi gerai taciau dabar zadu darytis ombre sviesinima galams va cia tai bus issukis. o siaip jeigu chna kokybiska be drusku ir metalu priemaisos tai nemeta ji keistu atspalviu kai dazai cheminaiis dazais, bet del visa pikto pðalaukciau koias 4 savaites po chna pries dazant cheminias
Kokius chna rekomenduotumėte, kad gautųsi raudona spalva? Ar nelabai tokių yra? Mano natūrali yra tamsi ruda, bet esu nusidažius neryškia rausva spalva, todėl noriu ryškenės raudonos