Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(Kisulita @ 2015 04 28, 11:57)
Dar galėčiau parekomenduoti John Masters Organics plaukų skalavimo priemonę, labai gera, bet brangi ir Lietuvoje turbūt nelabai yra g.gif

Yra: http://internet.biot...roduct_id=35474 Tikrai nebloga. smile.gif

QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 29, 11:03)
Gal kuri dazetes Khadi light brown? Plaukai mano sieno pilkumo, galvoju, ar kas iseis  g.gif Nuotrauku nelabai randu.

Gausis rudi. Nemanau, kad turės oranžinį atspalvį kaip Kisulita sako. smile.gif

Aš turbūt būsiu atradusi savo tinkamą dažų mikstūrą. biggrin.gif Dažau iš pradžių vien tik chna, kad kažkiek nukąstų žilus plaukus, o po to ant viršaus Aubrey Organics "dark brown". Rezultatu esu patenkinta. smile.gif Nes vien tik dažant chna man nepatinka lendantis oranžinis atspalvis, o dažant vien Aubrey nenukanda man žilų. Dabar super. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as kol kas ekperimentuoju su henna, plauku spalva gaunasi tikrai grazi. Bet kas kart plaunant galva bega geltonas vanduo, kas man labai nepatinka.. Idomu, kaip su khadi, ar taip nenubegineja spalva suslapus plaukams? Pasidalinkit patirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2015 05 02, 09:57)
Idomu, kaip su khadi, ar taip nenubegineja spalva suslapus plaukams? Pasidalinkit patirtim smile.gif

nubėginėja. ir rankšluosčius dažo. pirmą savaitę po dažymo jei važiuodavau kokion kelionėn, veždavaus savo rankšluostį. bo kažkaip gėda būdavo geltoną po savęs palikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 01, 02:04)
Gausis rudi. Nemanau, kad turės oranžinį atspalvį kaip Kisulita sako. smile.gif

Aš vat oranžinio atspalvio bijau, nes toj lentelėj daugiau ar mažiau ryža, bet gal bandysiu kažkada po kelių savaičių g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 01, 02:04)

Man tai jis geriausias wub.gif Tik kaina didoka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Braita @ 2015 05 02, 09:57)
Sveikos smile.gif as kol kas ekperimentuoju su henna, plauku spalva gaunasi tikrai grazi. Bet kas kart plaunant galva bega geltonas vanduo, kas man labai nepatinka.. Idomu, kaip su khadi, ar taip nenubegineja spalva suslapus plaukams? Pasidalinkit patirtim smile.gif

Nubėginėja dažai su visom žolėm dažant smile.gif Su Khadi dažant taip pat, bet man tik per pirmą plovimą nubėga, po to jau laikosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 05 03, 14:58)
Aš vat oranžinio atspalvio bijau, nes toj lentelėj daugiau ar mažiau ryža, bet gal bandysiu kažkada po kelių savaičių  g.gif

Na micefee sako, kad nebus orandžinio atspalvio smile.gif Tai geriausiai pačiai išmėginti ir žinosit, pirmas dažymas po kiek laiko atsiplaus vis tiek smile.gif
Atsakyti
Mano mama nori įsimesti šiltą atspalvį į savo gan tamsius rudus plaukus smile.gif Ir noti tai padaryti su chna unsure.gif

Ji jau apie 15 metų dažosi cheminiais dažais, ar pavyks kažkokį atsplavį su chna suteikti, kai plaukai tamsiai rudi? g.gif Ir ji po to žada toliau dažytis cheminiais dažais...

Kaip manot, kas iš tokio akeperimento gausis? biggrin.gif
Atsakyti
Prasau patarkite man zinoves smile.gif Jei dazyti vien tik basma, ar basma + bespalve chna, nenoriu jokio ryzo, raudono, geltono atspalvio ar pustonio ar pan. Megstu grynas tamsias spalvas be tu 'ryzumu'. Gal jau kuri atradote recepta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(t@msiaplauke @ 2015 05 09, 10:38)
Prasau patarkite man zinoves  smile.gif Jei dazyti vien tik basma, ar basma + bespalve chna, nenoriu jokio ryzo, raudono, geltono atspalvio ar pustonio ar pan. Megstu grynas tamsias spalvas be tu 'ryzumu'. Gal jau kuri atradote recepta  ax.gif

Vien basma - gaunasi žali plaukai, reik chna būtinai, kad "nugesint" žalumą.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 09, 10:00)
Vien basma - gaunasi žali plaukai, reik chna būtinai, kad "nugesint" žalumą.

O kokiu santykiu, kad nei kiek raudono atspalvio nebutu?
Atsakyti
QUOTE(t@msiaplauke @ 2015 05 09, 11:51)
O kokiu santykiu, kad nei kiek raudono atspalvio nebutu?

Na reikėtų bandyti dvižiangsniavimu - iš pradžių chna gryna, o po to iš kart gryna basma. Turėtų gautis tamsi spalva ax.gif
Bet aišku jums vis tiek reikės pačiai paeksperimentuoti, nes tos žolės labai skirtingai kiekvienai įkimba smile.gif

Man gan gerai nudažė Henna dažai smile.gif Gavosi tamsi ruda, beveik juoda ir nebuvo šilto ryžo atspalvio, dėl to man jie ir nepatiko smile.gif
Atsakyti
Turbut stebuklas man ivyko bigsmile.gif daziau su basma ir bespalve chna, laikiau tris valandas, nesigavo zali, db ant trecios dienos, jau patamsejo gerokai plaukai bigsmile.gif Plauku bukle po dazymo super thumbup.gif , likau suzaveta siomis zolytemis. Reikia amlos dar isigyti, ir ieskoti savo recepto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(t@msiaplauke @ 2015 05 12, 14:55)
Turbut stebuklas man ivyko  bigsmile.gif  daziau su basma ir bespalve chna, laikiau tris valandas, nesigavo zali, db ant trecios dienos, jau patamsejo gerokai plaukai  bigsmile.gif  Plauku bukle po dazymo super  thumbup.gif , likau suzaveta siomis zolytemis. Reikia amlos dar isigyti, ir ieskoti savo recepto  smile.gif

Būtų smagu nuotraukas pamatyti smile.gif
Atsakyti