Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(minciu valdove @ 2015 04 19, 14:25)
Laba  4u.gif
jūsų teisė rinktis, bet žilumas nėra argumentas, esu žila, žila, bet dažau dvižingsniu metodu ir jokių laiptų prie šaknų nebūna, tiesa darbo daugiau, bet kas sakė, kad be darbo kažkas pasidaro savaime?  smile.gif

kaip dažiusiai n metų su žolėm tai moralų man tikrai nereikia biggrin.gif ir kas yra dvižingsnis dažymas irgi žinau biggrin.gif

taip, žilumas nėra pagrindinis argumentas. pagrindinis, kad aš noriu tokios spalvos, kokios noriu, o ne tokios, kokia išeina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 balandžio 2015 - 14:33
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 19, 13:32)
taip, žilumas nėra pagrindinis argumentas. pagrindinis, kad aš noriu tokios spalvos, kokios noriu, o ne tokios, kokia išeina smile.gif

drinks_cheers.gif O be to dvižingsniu būdu labai tamsi ruda gaunasi, gal ne visos tokios nori... ax.gif Kokius dažus ketinat rinktis? Papasakokit, kaip seksis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 04 19, 16:46)
Kokius dažus ketinat rinktis? Papasakokit, kaip seksis.   bigsmile.gif

jau apdorojau savo galvą. su Khadi buvo dažyta prieš 3 savaites, nieks nepažaliavo, nepamėlynavo ar kaip kitaip nemaloniai nenustebino.

dažiaus pati, su Loreal Prodigy 4.15 spalva (šalta šokolado). pirmas įspūdis labai neblogas, labai tamsi tolygi šokoladinė spalva, kokios visada norėjau. žiūrėsiu, kaip nešiosis, vis gi be amoniako dažai, įdomu, ar nenukris nuo žilų plaukų po kelių plovimų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 balandžio 2015 - 18:43
Turiu klausimą... Jums nuo tų žolių dažų galvos odos nedirgina? g.gif

Aš po ilgos pertraukos nusidažiau plaukus sekmadienį ir galvos odą niežti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 04 21, 09:14)
Turiu klausimą... Jums nuo tų žolių dažų galvos odos nedirgina? g.gif

jei su šampūnu iškart po dažymo neišsiplaudavau, man irgi niežėdavo.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 21, 19:15)
jei su šampūnu iškart po dažymo neišsiplaudavau, man irgi niežėdavo.

Bandysiu kitą kart ir aš šampūnu išsiplauti...
Atsakyti
Nusidažiau rudai, nepatinka, noriu vėl raudonų doh.gif lotuliukas.gif
Nusipirkau Kvapų namuose chna. Bet nesuprantu tokios info jų tinklalapyje:

"Kvapų namų plaukų dažymo ir kūno marginamoji hena (chna) tatuiruotėms gauta iki miltelių susmulkinus aukščiausios kokybės henos lapelius iš Pakistano, lavsono kiekis sudaro 2,69 %.

Hena (dar vadinama chna, arba mehandė) - 100% natūralūs dažai iš heninės lavsonijos (Lawsonia inermis)

Kone visas heninės lavsonijos derlius yra sunaudojamas plaukams dažyti, tačiau rinktiniai jos lapeliai, turintys itin daug lavsono, - jų nebūna daugiau kaip 10 % "

Kas per lavsonas, kurio nebūna daugiau nei 10proc.? Kažkodėl niekur šito neminėjo info šaltiniai... blink.gif Apšvieskit kas nors blush2.gif
Atsakyti
Na va, nusidažiau su gryna chna smile.gif Gavosi įdomus rezultatas... Viršugalvis raudonai orandžinis (spalva, kurios ankščiau labai norėjau), o galai tamsiai bordiniai doh.gif Iš tiesų nesitikėjau, kad po vieno dažymo chna taip gerai įkibs, tikėjausi, kad bus tik atspalvis šiltas, orandžinis smile.gif

Pakaušyje atrodo taip:
user posted image

O galai - bordiniai sad.gif
user posted image

Kadangi šaknys buvo ataugusios, tai gavosi graži spalva, o galai buvo tamsiai rudi, tai tapo bordiniai doh.gif Net nežinau ką daryti, matyt reikės imtis tamsios spalvos, kad sulyginti spalvą, arba laukti, kol paaugs ilgesni ir kirpti tamsiuosius galus g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos ir moterys smile.gif plaukai mano ilgi, banguoti, puciasi ir niekad nedazyti. Tamsus. Taciau pastebejau, kad is graziu zvilganciu jie darosi kazkokie pilki, be spalvos. Galbut yra kazkokiu nuoviru, kuriais praskalavus tiesiog issiryskins naturali spalva? Kiap suprantu, chna man per stiprus, ne mama ja dazosi zilus plaukus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Panteriukė @ 2015 04 28, 12:42)
Sveikos, merginos ir moterys smile.gif plaukai mano ilgi, banguoti, puciasi ir niekad nedazyti. Tamsus. Taciau pastebejau, kad is graziu zvilganciu jie darosi kazkokie pilki, be spalvos. Galbut yra kazkokiu nuoviru, kuriais praskalavus tiesiog issiryskins naturali spalva? Kiap suprantu, chna man per stiprus, ne mama ja dazosi zilus plaukus sad.gif

Pamėginkit su obuolių cidro actu paskalauti, suteiks blizgesio smile.gif Dar galėčiau parekomenduoti John Masters Organics plaukų skalavimo priemonę, labai gera, bet brangi ir Lietuvoje turbūt nelabai yra g.gif

Galite pamėginti ažuolo žievės nuoviru skalauti, turėtų paryškinti tamsią spalvą g.gif
Atsakyti
Gal kuri dazetes Khadi light brown? Plaukai mano sieno pilkumo, galvoju, ar kas iseis g.gif Nuotrauku nelabai randu.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 29, 13:03)
Gal kuri dazetes Khadi light brown? Plaukai mano sieno pilkumo, galvoju, ar kas iseis  g.gif Nuotrauku nelabai randu.

Dažiausi beveik visai Khadi išskyrus šiais smile.gif

Bet manau, kad šieno pilkumo tikrai patamsins ir dar turės plaukai orandžinį atspalvį.
Čia yra spalvų lentelė, aišku nelabai kokia, bet gal bent truputį bus aiškiau, ko tikėtis smile.gif
Nuoroda: https://www.google.f... ...tml;583;573
Atsakyti