Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(micefee @ 2015 03 12, 15:49)

Kaip suprasti?  g.gif

iš šepečio ar šukų surinktus plaukus dažo
Atsakyti
Aaa. Supratau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 03 12, 15:49)
Nesigaus šokoladinė, nes jos abi RUDOS - viena labai tamsi, kita tiesiog ruda. Aš ir norėjau šokoladinės, nė pro kur.  schmoll.gif  biggrin.gif

Tai blogai doh.gif biggrin.gif Na reikės ekperimentuoti, gal vis tiek gausis kas gero, kas patiks ir tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 04, 10:01)
Kokią spalvą mėginsit išgauti? smile.gif Pasirodykit, kai nusidažysit smile.gif

Spalva gavosi labai grazi. Viena forumiete mane ismoke kaip ikelti nuotrauka, tai is karto ikelsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumessluota88 @ 2015 03 24, 16:28)
Spalva gavosi labai grazi. Viena forumiete mane ismoke kaip ikelti nuotrauka, tai is karto ikelsiu biggrin.gif

Laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Ir vis dar laukiam. biggrin.gif
Atsakyti
Reikės ir man artimiausiu metu dažytis, nes plaukai nedažyti jau daugiau nei du mėnesius biggrin.gif

Tik šį kart dažysiu tik šaknis, nes plaukai nuo pusės ilgio tamsiai bordiniai ir nė trupučio neatsiplauna schmoll.gif

Kurios dažote tik šaknis, kiek maždaug dažų prireikia? Galvoju ar 30 g. užtektų g.gif
Atsakyti
Gavau iš brolio komentarą, kad tamsiai ruda spalva man netinka, tai nusprendžiau Khadi Dark brown nesidažyti smile.gif Galiu kuriai nors perleisti, jei domina - į až.

Mėginsiu Hazel brown, numatyta bandymo diena - sekmadienis biggrin.gif Bandysiu foto įkelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 04 17, 10:49)
Gavau iš brolio komentarą, kad tamsiai ruda spalva man netinka, tai nusprendžiau Khadi Dark brown nesidažyti smile.gif

Va kaip įdomiai. O man atvirkščiai - pusbrolis ir sesė sakė, kad ankstesnė spalva buvo geresnė (Khadi Dark Brown). biggrin.gif Lauksiu atsiliepimų apie Hazel Brown. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 04 17, 13:11)
Va kaip įdomiai. O man atvirkščiai - pusbrolis ir sesė sakė, kad ankstesnė spalva buvo geresnė (Khadi Dark Brown). biggrin.gif Lauksiu atsiliepimų apie Hazel Brown.  4u.gif

Na aš ankščiau dažiausi dark brown, tai brolis pasakė, kad senesnė atrodau blink.gif O dabar nusipirkau dark brown, kad galėčiau pamaišyti su hazel, bet galiausiai nusprendžiau net neatidarinėti ir nemaišyti tos dark brown biggrin.gif

Tai bandysiu hazel, gal nebus tiek neigiamų komentarų iš šeimos narių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 17 balandžio 2015 - 12:45
aš tai prie chemijos pasiryžau grįžti blush2.gif plaukai žyla vis sparčiau, žolės nebe taip nukanda prie šaknų, plius užkniso tas vis lendantis raudonumas.

kas esat grįžinėję prie cheminių dažų, nebuvo kokių siurprizų su žaliom-melynom spalvom? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 17, 23:53)
aš tai prie chemijos pasiryžau grįžti  blush2.gif plaukai žyla vis sparčiau, žolės nebe taip nukanda prie šaknų, plius užkniso tas vis lendantis raudonumas.

kas esat grįžinėję prie cheminių dažų, nebuvo kokių siurprizų su žaliom-melynom spalvom? smile.gif

Laba 4u.gif
jūsų teisė rinktis, bet žilumas nėra argumentas, esu žila, žila, bet dažau dvižingsniu metodu ir jokių laiptų prie šaknų nebūna, tiesa darbo daugiau, bet kas sakė, kad be darbo kažkas pasidaro savaime? smile.gif
Atsakyti