Biški gal būsiu paskubėjus vertinti... Dbr kai jau normaliai išdžiuvo plaukai žiūriu, kad gal šį kartą geriau nusidažė. Apžiūrėsiu dar rytoj dienos šviesoj... Kas man patinka šitų AO dažų, kad labai graži ruda spalva... Šiaip kiek nudažė žilų plaukų, tai tamsiu, ne auksiniu atspalviu. Beveik suvienodina spalvą... Jaučiu reiks dar užsisakyti, gal ilgiau dažant spalva labiau įsigers. Pabandysiu ryt nufotkinti.
Siandien dazysiu chnos ir basmos misiniu. Drauge pades, nes pati jau taip ilga laiko dazo plaukus.Iseina labai grazi sodri spalva. ir plaukucius atgaivina.
QUOTE(laumessluota88 @ 2015 02 25, 13:00)
Siandien dazysiu chnos ir basmos misiniu. Drauge pades, nes pati jau taip ilga laiko dazo plaukus.Iseina labai grazi sodri spalva. ir plaukucius atgaivina.
Kokią spalvą mėginsit išgauti? Pasirodykit, kai nusidažysit
Sveikos
Ar Kaune yra kur pirkti Khadi dažų? ne internetinėje parduotuvėje?
Ar Kaune yra kur pirkti Khadi dažų? ne internetinėje parduotuvėje?
QUOTE(Braita @ 2015 03 04, 10:19)
Tai galite pirkti Pigu.lt ir pasirinkti atsiėmimo punktą Kaune. Atsiimsite nemokamai V. Krėvės pr. 49 (PC Rėda) Ir atsiskaityti galėsite grynais, berods
O pirkti parduotuvėse (ne internetinėse) Khadi pas mus turbūt dar nėra
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 04, 16:59)
Tai galite pirkti Pigu.lt ir pasirinkti atsiėmimo punktą Kaune. Atsiimsite nemokamai V. Krėvės pr. 49 (PC Rėda) Ir atsiskaityti galėsite grynais, berods
Aciu, priimtinas variantas
Gal kuri yra bandžiusi Khadi Natural Hazel ir Dark brown? Man įdomu ar spalvos kažkuo skirsis, nes sudėtis ta pati, tai matyt skirsis kai kurių žolių kiekiai
Pirkau abi spalvas, kad pamaišyčiau ir gaučiau kažką beveik tamsiai rudo... Bet dabar nematau prasmės, kai sudėtis tokia pati
Pirkau abi spalvas, kad pamaišyčiau ir gaučiau kažką beveik tamsiai rudo... Bet dabar nematau prasmės, kai sudėtis tokia pati
Dark brown gaunasi labai tamsiai ruda. Hazel kažkada irgi bandžiau, bet nebelabai pamenu. Dažo šviesiau už dark brown, faktas, bet spalva kiek pamenu buvo ne tokia, kokios tikėjausi.
QUOTE(micefee @ 2015 03 10, 20:12)
Dark brown gaunasi labai tamsiai ruda. Hazel kažkada irgi bandžiau, bet nebelabai pamenu. Dažo šviesiau už dark brown, faktas, bet spalva kiek pamenu buvo ne tokia, kokios tikėjausi.
Na aš noriu šiltos šokoladinės, tai gal visgi reiktų mėginti šias abi spalvas pamaišyti
kad jos abi ne šokoladinės , tai nežinau kaip jas sumaišius gautusi šokoladinė... gausis kiek šviesesnė dunkel broun ir tiek... šokoladinėse cheminėse spalvose būna arba raudonas, arba raudonmedžio apatinis atspalvis spalvos, tai reiktų maišyti su kokia raudonmedžio atspalvio ... Kita vertus gal aš kitokią šokoladinę įsivaizduoju.
O ta dunkel labai tamsi, tokia jau juodai ruda ant mano plaukų, manau ten basmos (Indigofera Tinctoria) kiekis yra didelis.
O ta dunkel labai tamsi, tokia jau juodai ruda ant mano plaukų, manau ten basmos (Indigofera Tinctoria) kiekis yra didelis.
šiaip vis vien reikia eksperimentuoti, man patiko idėja iššukuotus plaukus dažyti eksperimentui
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 12, 09:03)
Na aš noriu šiltos šokoladinės, tai gal visgi reiktų mėginti šias abi spalvas pamaišyti
Nesigaus šokoladinė, nes jos abi RUDOS - viena labai tamsi, kita tiesiog ruda. Aš ir norėjau šokoladinės, nė pro kur.
QUOTE(bytte @ 2015 03 12, 10:39)
šiaip vis vien reikia eksperimentuoti, man patiko idėja iššukuotus plaukus dažyti eksperimentui
Kaip suprasti?