QUOTE(Blizzge @ 2015 01 20, 16:06)
Veti, kokia spalva light mountain dazai?
As dazau Rainbow dark brown, bet zili tai vistiek sviesesni, nors bendras vaizdas neblogas. Bandziau Khadi, kose geriau tepasi, nebyra, bet labai jau varine spalva islenda. Noreciau pabandyti Light mountain Color the grey dark brown, gal geriau ima zilus, tik klausimas kokia spalva gaunasi, nes zaidimo, kaip suprantu ten dvigubai daugiau.
dazau dazniausiai dviem - light red ir bright red, maisau jas. labai noriu ryyyyyzos spalvos, bet dazniausiai varijuoju nuo varines bordo iki rusvai bordo
pas mane labai daug zilu, turbut dauguma, tai nusidazo gan lygia spalva, o tas margumas man patinka, atrodo kaip sruogelem dazyta
QUOTE(minija81 @ 2015 01 23, 21:03)
Sveikos. Ilgai masciau ir jauciuos lyg ir apsisprendus dazyt chna. Pradejau skaitinet ir truputi pasimeciau - galima isigyt chna, basmos, amlos milteliu ir maisyt kokiom nori proporcijom, priklausomai nuo pageidaujamos spalvos. Bet yra pirkt jau paruostu misiniu, kuriuos tik uzpili karstu H2O ir tepliojies. Bet plaukui tikriausiai sveikiau pirkt neparuostus miltelius ir paciai maisyt? Neva gaunasi ryskesne spalva, kuri geriau laikos. Kazin, kaip is tikruju yra? Kas plaukui sveikiau? Ilgai maitinau vaika, plaukai slinko, susilpnejo, blizgesi prarado. O noris ir atgaivint, ir sustiprint, ir paryskint. Chemijai - ne!
Ir kur perkat? Aciu
jau senokai meciau pirkaliot atskiras dalis ir eksperimentuot, perku misini ir jei noro yra damaisau ko nors pagal nuotaika
misiniai tokie pat geri, gal net geresni efekta duoda nei plika chna, kokia anksciau budavo pardese
QUOTE(it's not me @ 2015 01 24, 08:40)
Spėju, tokį ankstyvą rytą atsakymo nesulauksiu, bet.. nu ateičiai bus
Bais noriu į chna kokį kiaušinį ar medaus įsimest čia paskaičius
kaip tik košę užsimakalavus paskaičiau. bet... ar gerai išsiplauna tokie priedai be šampūno? Juk negerai šampųnu po chna iškart plaut. Truputį neramu, nes tiek kiaušinis, tiek medus taip lipniai-klampiai atrodo. Dvejoju ar neliks plaukai kaip taukuoti po jų?
Bijau, kad vistiek neiškęsiu nepabandžius ir jau iš savo patirties (tikiuosi ne liūdnos) sužinosiu
medu esu dejusi ne karta, o kiausinio bijau
daug visko dedu, alieju ivairiausiu kefyro, jogurto ir t.t.t. viskas gerai
QUOTE(micefee @ 2015 01 26, 15:31)
Palauks Naturtint.
Pasiėmiau
Aubrey Organics chna dažus, tamsiai rudą... Bandysiu kol kas, eksperimentuosiu kol visai kantrybė netrūko ir kol dar ne visiškai žila.
ogo kokie brungus, kai nusidazysit butinai papasakokit kaip rezultatai, gal ir as visai norec isbandyt
QUOTE(micefee @ 2015 01 26, 20:13)
Oho kaip dažnai. Gal jūsų plaukai labai greitai auga.
Na man kas 3 savaites kažkur dažyti reikia... Bet būna pratempiu ir iki 4-5, bet jau tada žiliukai šiek tiek matosi...
ir as panasiai, jau po 5 sav tai jau tikrai reikia, siaip norma 3-4 sav
QUOTE(minija81 @ 2015 01 28, 21:45)
As cia su tokiu keistu klausimu... Niekam neteko maisyt dvieju paruostu misiniu? Zodziu, sklaidziau sklaidziau as ta spalvininka, lyg ir issirinkau spalva - vario, o kai nuejau i parduotuve, issigandau tos ryskios rekiancios spalvos ant pakuotes, tai pagriebiau dar ir riesuto spalva. Kadangi mano plaukai kiek zemiau peciu, planuoju det puse vario, puse riesuto spalvos pakeliu. Galimi du variantai - arba gausis subtilus varis, ko as ir noreciau, arba totali nesamone
Niekam neteko taip eksperimentuot?
praktiskai nuolat maisau misinius
siek tiek keiciasi spalvos, priklausomo nuo to kiek ko idedu, o man visada idomu experimentuot ir bandyt kazka vis kitaip
butent tokiu spalvu nesu maisius, bet viskas turetu but gerai. O kur Jus perkat ir kokios firmos dazus?