Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(lindrukas @ 2015 01 25, 16:48)
Na aisku tie sviesesni zili mane irgi uzpypina, ar daug pas jus ju? Kazin ar as ryzciausi... 4 metai su henna dazymo nemazas laiko tarpas, o dar jei plaukai labai atsigave - kazin kaip su tais naturtint bus...

Palauks Naturtint. biggrin.gif Pasiėmiau Aubrey Organics chna dažus, tamsiai rudą... Bandysiu kol kas, eksperimentuosiu kol visai kantrybė netrūko ir kol dar ne visiškai žila. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane labai daug zilu, tai pastebejau, jei dazausi kas 2 savaites, tai super zili nusidazo, jei uztempiu 4-5 savaites, tada jau nekas, labai sviecia. Reiktu bent jau kas 3 savaites dazytis. Dazau Rainbow dark brown. Pries zoles bandziau dazytis Naturtin, tai pamenu labai nepatiko spalva ir plaukai labai siurkstus buvo
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2015 01 26, 16:21)
Pas mane labai daug zilu, tai pastebejau, jei dazausi kas 2 savaites, tai super zili nusidazo, jei uztempiu 4-5 savaites, tada jau nekas, labai sviecia. Reiktu bent jau kas 3 savaites dazytis. Dazau Rainbow dark brown. Pries zoles bandziau dazytis Naturtin, tai pamenu labai nepatiko spalva ir plaukai labai siurkstus buvo

Tai kiek tas 'daug' žilų, jei net 4-5 savaites nedažiusi pratempiat? biggrin.gif
Aš dažau kas savaitę, jei gaunasi kas dvi - žilos šaknys tuoj išlenda doh.gif Kadangi jokių kaukių nenaudoju, tai man tas chna su priedais užtepimas sueina ir vietoj kaukės.
Atsakyti
Oho kaip dažnai. Gal jūsų plaukai labai greitai auga. biggrin.gif Na man kas 3 savaites kažkur dažyti reikia... Bet būna pratempiu ir iki 4-5, bet jau tada žiliukai šiek tiek matosi...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 01 26, 19:13)
Oho kaip dažnai. Gal jūsų plaukai labai greitai auga. biggrin.gif Na man kas 3 savaites kažkur dažyti reikia... Bet būna pratempiu ir iki 4-5, bet jau tada žiliukai šiek tiek matosi...

Tiesa, auga tikrai žvėriškai biggrin.gif , rugsėjį nurėžiau gerokai, nes slinko ir nebuvo gražios formos, o dabar iš nuotraukų matau, kad jau ilgesni, nei tada prieš kerpant buvo biggrin.gif

Be to, žilų turiu tikrai labai daug, smilkiniai senokai visi balti, o ir viršugalvy sruogomis žili doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaška: 26 sausio 2015 - 21:16
Plaukas per mėnesį vidutiniškai apie 1 - 1,5 cm užauga. Matyt tikrai greit, labiau išimtis, nei taisyklė. Arba labai šviečia žili ir dažot kelis milimetrus. Šiaip per kelis kartus nusidažo tie žili. Tik problema, kad visi natūralūs dažai dedasi ant plauko, o žilas plaukas skiriasi nuo natūralaus, tai kad ir kiek bedažai skirtumas išlieka. Kai renkiesi kažką iš naturalesnių atspalvių, tai gaunasi toks melanžas, visai nieko, jai tinka...
Atsakyti
As cia su tokiu keistu klausimu... Niekam neteko maisyt dvieju paruostu misiniu? Zodziu, sklaidziau sklaidziau as ta spalvininka, lyg ir issirinkau spalva - vario, o kai nuejau i parduotuve, issigandau tos ryskios rekiancios spalvos ant pakuotes, tai pagriebiau dar ir riesuto spalva. Kadangi mano plaukai kiek zemiau peciu, planuoju det puse vario, puse riesuto spalvos pakeliu. Galimi du variantai - arba gausis subtilus varis, ko as ir noreciau, arba totali nesamone biggrin.gif Niekam neteko taip eksperimentuot?
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2015 01 20, 16:06)
Veti, kokia spalva light mountain dazai?
As dazau Rainbow dark brown, bet zili tai vistiek sviesesni, nors bendras vaizdas neblogas. Bandziau Khadi, kose geriau tepasi, nebyra, bet labai jau varine spalva islenda. Noreciau pabandyti Light mountain Color the grey dark brown, gal geriau ima zilus, tik klausimas kokia spalva gaunasi, nes zaidimo, kaip suprantu ten dvigubai daugiau.

dazau dazniausiai dviem - light red ir bright red, maisau jas. labai noriu ryyyyyzos spalvos, bet dazniausiai varijuoju nuo varines bordo iki rusvai bordo biggrin.gif
pas mane labai daug zilu, turbut dauguma, tai nusidazo gan lygia spalva, o tas margumas man patinka, atrodo kaip sruogelem dazyta thumbup.gif

QUOTE(minija81 @ 2015 01 23, 21:03)
Sveikos. Ilgai masciau ir jauciuos lyg ir apsisprendus dazyt chna. Pradejau skaitinet ir truputi pasimeciau - galima isigyt chna, basmos, amlos milteliu ir maisyt kokiom nori proporcijom, priklausomai nuo pageidaujamos spalvos. Bet yra pirkt jau paruostu misiniu, kuriuos tik uzpili karstu H2O ir tepliojies. Bet plaukui tikriausiai sveikiau pirkt neparuostus miltelius ir paciai maisyt? Neva gaunasi ryskesne spalva, kuri geriau laikos. Kazin, kaip is tikruju yra? Kas plaukui sveikiau? Ilgai maitinau vaika, plaukai slinko, susilpnejo, blizgesi prarado. O noris ir atgaivint, ir sustiprint, ir paryskint. Chemijai - ne! smile.gif Ir kur perkat? Aciu wink.gif

jau senokai meciau pirkaliot atskiras dalis ir eksperimentuot, perku misini ir jei noro yra damaisau ko nors pagal nuotaika mirksiukas.gif
misiniai tokie pat geri, gal net geresni efekta duoda nei plika chna, kokia anksciau budavo pardese

QUOTE(it's not me @ 2015 01 24, 08:40)
Spėju, tokį ankstyvą rytą atsakymo nesulauksiu, bet.. nu ateičiai bus biggrin.gif Bais noriu į chna kokį kiaušinį ar medaus įsimest čia paskaičius biggrin.gif kaip tik košę užsimakalavus paskaičiau. bet... ar gerai išsiplauna tokie priedai be šampūno? Juk negerai šampųnu po chna iškart plaut. Truputį neramu, nes tiek kiaušinis, tiek medus taip lipniai-klampiai atrodo. Dvejoju ar neliks plaukai kaip taukuoti po jų? biggrin.gif
Bijau, kad vistiek neiškęsiu nepabandžius ir jau iš savo patirties (tikiuosi ne liūdnos) sužinosiu biggrin.gif

medu esu dejusi ne karta, o kiausinio bijau ax.gif daug visko dedu, alieju ivairiausiu kefyro, jogurto ir t.t.t. viskas gerai 4u.gif

QUOTE(micefee @ 2015 01 26, 15:31)
Palauks Naturtint. biggrin.gif Pasiėmiau Aubrey Organics chna dažus, tamsiai rudą... Bandysiu kol kas, eksperimentuosiu kol visai kantrybė netrūko ir kol dar ne visiškai žila. biggrin.gif

ogo kokie brungus, kai nusidazysit butinai papasakokit kaip rezultatai, gal ir as visai norec isbandyt smile.gif

QUOTE(micefee @ 2015 01 26, 20:13)

ir as panasiai, jau po 5 sav tai jau tikrai reikia, siaip norma 3-4 sav

QUOTE(minija81 @ 2015 01 28, 21:45)
As cia su tokiu keistu klausimu... Niekam neteko maisyt dvieju paruostu misiniu? Zodziu, sklaidziau sklaidziau as ta spalvininka, lyg ir issirinkau spalva - vario, o kai nuejau i parduotuve, issigandau tos ryskios rekiancios spalvos ant pakuotes, tai pagriebiau dar ir riesuto spalva. Kadangi mano plaukai kiek zemiau peciu, planuoju det puse vario, puse riesuto spalvos pakeliu. Galimi du variantai - arba gausis subtilus varis, ko as ir noreciau, arba totali nesamone biggrin.gif Niekam neteko taip eksperimentuot?

praktiskai nuolat maisau misinius smile.gif siek tiek keiciasi spalvos, priklausomo nuo to kiek ko idedu, o man visada idomu experimentuot ir bandyt kazka vis kitaip bigsmile.gif

butent tokiu spalvu nesu maisius, bet viskas turetu but gerai. O kur Jus perkat ir kokios firmos dazus?
Atsakyti
butent tokiu spalvu nesu maisius, bet viskas turetu but gerai. O kur Jus perkat ir kokios firmos dazus?
[/quote]

Henne Color, didelese Rimi buna. Nors internetu pigiau gaunas, bet noris "cia ir dabar" biggrin.gif Norejau is pradziu gryna chna pirkt, bet Lt mazai kur radau ir, aisku, tik internetu sad.gif Jei bus jegu po darbo, pradesiu eksperimenta biggrin.gif Pirmas kartas - baisokoka sad.gif
Atsakyti
Aš irgi visada mišinius maišau biggrin.gif

Dabar laukiu iš Vokietijos Khadi Dark Brown ir Natural Hazel biggrin.gif Šių dviejų dar nebandžiau maišyti, tai įdomu kas gausis g.gif Noriu rudos į tamsumą , bet ne tamsiai rudos (skamba labai logiškai fool.gif) biggrin.gif Tai bandysiu mašyti tas dvi spalvas ir žiūrėsiu kas gausis biggrin.gif Galvoju gal dar reikėjo pasiimti Khadi amla, chna, jatropha, tai dar savo rudai į tamsumą raudonumo suteikčiau, bet gal kitą kartą biggrin.gif

Nu žodžiu, laukiu nesulaukiu savo dažų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 01 26, 13:31)

Išbandžiau. Kažkodėl nenudažo žilų plaukų. doh.gif Dažiau pirmą kartą prieš dvi savaites. Pati spalva graži, tokia natūrali ruda ale žilos šaknys nenusidažo normaliai. blink.gif Pabandžiau po 2 savaičių vien šaknis - vėl tas pats... Nesuprantu, kame reikalas. Plikiau karštu vandeniu, laikiau 2 val kaip ir parašyta.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 02 24, 21:09)
Išbandžiau. Kažkodėl nenudažo žilų plaukų.  doh.gif Dažiau pirmą kartą prieš dvi savaites. Pati spalva graži, tokia natūrali ruda ale žilos šaknys nenusidažo normaliai.  blink.gif Pabandžiau po 2 savaičių vien šaknis - vėl tas pats... Nesuprantu, kame reikalas. Plikiau karštu vandeniu, laikiau 2 val kaip ir parašyta.

Na tai s.... tada... O dar skundziames kad hena palieka zilus sviesesnius.
As vis dar su hena zaidziu, naturtint spintelej stovi, kazin ar isdrysiu vel prie nelabai neturaliu dazu grizt...
Atsakyti