Na mano plaukai tikrai atsigavo... Man net kondicionieriaus nebereikia, pakanka išplauti galvą šampūnu. Dėl galiukų negaliu nieko pasakyti, nes pakerpu kas 2 mėnesius. Viskas būtų kaip ir gerai, jei ne tie žili plaukai... O spalvos norėčiau gyvos kaštoninės... Galvojau maišyti light chestnut su light golden chestnut. Bet dar tikrai dvejoju. Baisu.
QUOTE(lindrukas @ 2015 01 21, 20:40)
N apie plauku issausejima negaliu komentuot per daug kaip jums po 4m dazymo henna bus. As jais pradejau iskart po dazymo cheminiais (loreal) tai man tada atrode,kad mano plaukai atsigavo... Dabar kai vien henna dazau nesu jais labai patenkinta. Bet is kitos puses, jokiu sintetiniu oil ir serumu nebetepu, o ir tik lengvo detanglerio uztenka. Bet kad galus reikia kirpt pastoviai tai jo, nes po 4men suku nebeikisu... tai tiek is mano puses.
o kokios spalvos norit?
o kokios spalvos norit?
Man plaukai sausėjo kai dažiau su vien chna ir basma ir obuolių acto šaukštu, tada galiukai tikrai nusausėjo, bet kai pradejau į mišinį dėti priedus- kiaušinio trynį, šaukštelį medaus, eterinio aliejaus porą lašų ir to paties acto arba citrino rūgšties- tai po dažymo plaukai būna šilkiniai, kaip po kaukės geros, nesausėja galiukai. Iš vis kai su chna pradėjau terliotis, galiukus daug rečiau kerpu, nes ir skilinėjau daug mažiau iš vis plaukai atsigavo, mano sesuo po gimdymo pradėjo irgi su chna tokiu pat mišinio tepliotis, tai visi stebėjosi, kaip čia po gimdymo plaukai ne slenka o kaip tik auga ir gražėja mano mamai irgi labai tinka kiaušinio ir medaus priedas
Kitoms labai gerai majonezo i tą košę įmaišyti, bandžiau ir aš tai vienas pliusas-košelė gaunasi super geros konsistencijos nuo majonezo, bet man plaukai paliko riebaluoti, todėl tai turbūt tinka sausiem plaukam. maniškiai yra ilgi, šaknys riebaluojasi greitai o galiukai normalūs.
Sveikos. Ilgai masciau ir jauciuos lyg ir apsisprendus dazyt chna. Pradejau skaitinet ir truputi pasimeciau - galima isigyt chna, basmos, amlos milteliu ir maisyt kokiom nori proporcijom, priklausomai nuo pageidaujamos spalvos. Bet yra pirkt jau paruostu misiniu, kuriuos tik uzpili karstu H2O ir tepliojies. Bet plaukui tikriausiai sveikiau pirkt neparuostus miltelius ir paciai maisyt? Neva gaunasi ryskesne spalva, kuri geriau laikos. Kazin, kaip is tikruju yra? Kas plaukui sveikiau? Ilgai maitinau vaika, plaukai slinko, susilpnejo, blizgesi prarado. O noris ir atgaivint, ir sustiprint, ir paryskint. Chemijai - ne! Ir kur perkat? Aciu
Sumaišyta chna tokia pat gera ir tinkama naudoti kaip ir nesumaišyta. Tiesiog nebereikia vargti maišant proporcijas. Išsirenki norimą spalvą ir dažai.
Spėju, tokį ankstyvą rytą atsakymo nesulauksiu, bet.. nu ateičiai bus Bais noriu į chna kokį kiaušinį ar medaus įsimest čia paskaičius kaip tik košę užsimakalavus paskaičiau. bet... ar gerai išsiplauna tokie priedai be šampūno? Juk negerai šampųnu po chna iškart plaut. Truputį neramu, nes tiek kiaušinis, tiek medus taip lipniai-klampiai atrodo. Dvejoju ar neliks plaukai kaip taukuoti po jų?
Bijau, kad vistiek neiškęsiu nepabandžius ir jau iš savo patirties (tikiuosi ne liūdnos) sužinosiu
Bijau, kad vistiek neiškęsiu nepabandžius ir jau iš savo patirties (tikiuosi ne liūdnos) sužinosiu
QUOTE(it's not me @ 2015 01 24, 08:40)
Spėju, tokį ankstyvą rytą atsakymo nesulauksiu, bet.. nu ateičiai bus Bais noriu į chna kokį kiaušinį ar medaus įsimest čia paskaičius kaip tik košę užsimakalavus paskaičiau. bet... ar gerai išsiplauna tokie priedai be šampūno? Juk negerai šampųnu po chna iškart plaut. Truputį neramu, nes tiek kiaušinis, tiek medus taip lipniai-klampiai atrodo. Dvejoju ar neliks plaukai kaip taukuoti po jų?
zinoma, nepabandes nesuzinosi issiplauna labai lengvai ir gerai. manau, nenusivylet
QUOTE(it's not me @ 2015 01 24, 07:40)
Aš jau n metų į chna įmaišau kiaušinį, išsiskalauja puikiai. Be kiaušinio, dar pilu aliejaus ir citrinos sulčių. Po dažymo bent dvi paras neplaunu galvos, murzini plaukai tikrai neatrodo
Medaus irgi maišydavau, bet nepatiko - plaukų galai kažkaip sukibdabo truputį, matyt, medaus lipnumo pasilikdavo.
QUOTE(it's not me @ 2015 01 24, 08:40)
man su kiausiniu ir medum issiskalauja dar lengviau nei be ju
Išbandžiau, nenusivyliau. Kažkokie kitokie biški plaukai, ne tokie minkšti pasirodė liečiant, bet išvaizda viskas ok, neteko puodegos rištis į darbą bėgant
Man irgi kiausinis gerai isiplauna. Nuo jo ir kosele geriau susirisa ir plaukams nauda
Beje yra gi kazkoks naturalus plauku plovimo budas su kiausinio tryniu, tad riebaluota nuo jo tikrai neturi likti.
Beje yra gi kazkoks naturalus plauku plovimo budas su kiausinio tryniu, tad riebaluota nuo jo tikrai neturi likti.
QUOTE(micefee @ 2015 01 21, 18:56)
Na mano plaukai tikrai atsigavo... Man net kondicionieriaus nebereikia, pakanka išplauti galvą šampūnu. Dėl galiukų negaliu nieko pasakyti, nes pakerpu kas 2 mėnesius. Viskas būtų kaip ir gerai, jei ne tie žili plaukai... O spalvos norėčiau gyvos kaštoninės... Galvojau maišyti light chestnut su light golden chestnut. Bet dar tikrai dvejoju. Baisu.
Na aisku tie sviesesni zili mane irgi uzpypina, ar daug pas jus ju? Kazin ar as ryzciausi... 4 metai su henna dazymo nemazas laiko tarpas, o dar jei plaukai labai atsigave - kazin kaip su tais naturtint bus...
As vis dar galvoju, mane nervina, ne tik kad neisgaunu su henna spalvos kokios noriu ir sviesesni zili (nera pas mane ju labai daug) bet sita terlione su henna (nors su laiku ismokau tokios betvarkes neprisidaryt) bet vistiek sugebu vonia prisitrupint...
QUOTE(lindrukas @ 2015 01 25, 17:48)
Na aisku tie sviesesni zili mane irgi uzpypina, ar daug pas jus ju? Kazin ar as ryzciausi... 4 metai su henna dazymo nemazas laiko tarpas, o dar jei plaukai labai atsigave - kazin kaip su tais naturtint bus...
As vis dar galvoju, mane nervina, ne tik kad neisgaunu su henna spalvos kokios noriu ir sviesesni zili (nera pas mane ju labai daug) bet sita terlione su henna (nors su laiku ismokau tokios betvarkes neprisidaryt) bet vistiek sugebu vonia prisitrupint...
Pas mane žilų daug, gal trečdalis (žylu nuo 22 m ), bet nelabai išsisikiria iš kitų plaukų savo spalva. Maišau pusiau Rainbow persian light ir medium henna, tokiu mišiniu dažau keletą metų, visokiais kitokiais chna deriniais - gal kokius 13 metų jau.
Kai dažydavau indiška, turkiška, marokietiška chna, tai ryžesnė buvau, ir žili plaukai šviesdavo geltonai, dabar spalva gerokai santūresnė.