Aišku, kad smalsumas
Išbandžiau visas naujoves, maišiau abiejų Henna Color miltelius per pusę, užplikiau minimaliai karštu vandeniu, pagal rekomendacijas įdėjau to henne Color kondicionieriaus ir pripyliau kefyro
Gal kiek perskystą košę pasidariau, nes apsitaškiau vonioj visur kur tik galėjau
Bet nebėgo, tai gal ištikro taip ir turi būt
Gal anksčiau pertirštą darydavau
Iš baimės nutamsėt net dviejų val. neišlaikiau, perplovus dėjau to paties Henne Color kondicionieriaus. Nu, žodžiu, eksperimentas nėra nevykęs
Aš vis dar ryža, gel kiek tamsesnė, dar tamsoka tai sunku tikrą spalvą suprast, bet šioks toks atspalvio pasikeitimas man isterijos neįvarys, svarbu nesigavau ruda ar bordinė kokia
Bet svarbiausias reikalas- plaukai nesvietiško švelnumo, minkštumo, išsišukavo lengviausiai
Nepamenu kada mano sausi ir šiurkštoki tokie bebuvo
Nu budavo kartais kai dar dažydavau dažais šviežiai nudažius, po sintetinių kaukių
Nuo chna jie tokie... kažkokie tvirtesni visada
Bet dabar...
negaliu nustot čiupinėt
Aišku, kai toks oras, išėjus laukan garantuotai pasipūs nuo drėgmės, bet dabar tobuli ir nesukritę
Iš kuklumo nemirsiu, ane?
Bet kai labai retai plaukai mane taip džiugina, manau atleistina tokia savimylos valandėlė
Papildyta:P.S. radau va čia
http://ekopirk.lt/in...ery=henne color jų visokių ir pigiau, tai jau užsisakiau į priekį
Ir tų kur negavau norfoj, šviesesnių, ir to stebuklingojo kondicionieriaus