Labas vakaras,
Gal kas zinote ar Kaune yra koks salonas ar pan kur dazo chna dazais?
QUOTE(minciu valdove @ 2015 01 16, 17:25)
Sveikos
gal galite pasidalinti patirtimi, ar būtina prieš dažymą išplauti plaukus? Ar tai įtakoja rezultatą?
gal galite pasidalinti patirtimi, ar būtina prieš dažymą išplauti plaukus? Ar tai įtakoja rezultatą?
Ankstesnese temose buvo issakyta ivairiu nuomoniu, yra kurios neplauna ir sako kad rezultatas nuo to nesikeicia.
Man asmeniskai daug geriau dazai paima ir ilgiau laikosi jei dazau ant svariu dregnu, tik jokiu budu balzama (ar kondicionierium) neteptu plauku.
manau kad labiausiai tai priklauso nuo plauko, kaip ir visi kiti procesai ir rezultatai dazant zolemis. Taigi ar Jums yra skirtumas ar ne, suzinosite tik bandymu keliu
QUOTE(Veti @ 2015 01 17, 03:38)
Ankstesnese temose buvo issakyta ivairiu nuomoniu, yra kurios neplauna ir sako kad rezultatas nuo to nesikeicia.
Man asmeniskai daug geriau dazai paima ir ilgiau laikosi jei dazau ant svariu dregnu, tik jokiu budu balzama (ar kondicionierium) neteptu plauku.
manau kad labiausiai tai priklauso nuo plauko, kaip ir visi kiti procesai ir rezultatai dazant zolemis. Taigi ar Jums yra skirtumas ar ne, suzinosite tik bandymu keliu
Ačiū Jums, labai vertinu patyrusiųjų nuomones
Neapsisprendžiu ką daryti. 4 metus dažiau plaukus su chna (tiksliau chna/basma mišiniu, dažydavau tamsiai ruda spalva). Tai per tuos metus visiškai nuaugo plaukai, kurie buvo dažyti chemiškai. Paskutiniu metu dažiau tik chna, ant mano rudų plaukų gaunasi spalva į raudonumą. Nuo chna plaukai labai atsigauna, būna slidūs ir blizgūs. Bet norisi rudos spalvos... Įdėjus basmos (indigo) plaukai jau būna sausesni ir nebeatrodo tokie sveiki. O dar kita bėda, kad chna/basma nenudažo visiškai žilų plaukų (jie lieka auksiniai) ir tas mane baigia, liaudiškai tariant, užknisti. Tai va galvoju pereit prie a le natūralių dažų be amoniako (kaip Naturtint, ar Herbatint) nors pagal sudėtį jie neatrodo tokie labai jau šilkiniai... Ir gaila tiek metų įdėto rezultato. Ką jūs manot?
QUOTE(micefee @ 2015 01 19, 04:05)
Ir gaila tiek metų įdėto rezultato. Ką jūs manot?
Aišku gaila, bet man nepavyko lygiai nudažyt žilų - jie visada gaunas šviesesni . Tik va dar įdomu, kaip tie be amoniakiniai nudažys tiek metų su chna puoselėtus plaukus.
Tai va, o pas mane tų žilų labai daug.
QUOTE(micefee @ 2015 01 19, 04:05)
Neapsisprendžiu ką daryti. 4 metus dažiau plaukus su chna (tiksliau chna/basma mišiniu, dažydavau tamsiai ruda spalva). Tai per tuos metus visiškai nuaugo plaukai, kurie buvo dažyti chemiškai. Paskutiniu metu dažiau tik chna, ant mano rudų plaukų gaunasi spalva į raudonumą. Nuo chna plaukai labai atsigauna, būna slidūs ir blizgūs. Bet norisi rudos spalvos... Įdėjus basmos (indigo) plaukai jau būna sausesni ir nebeatrodo tokie sveiki. O dar kita bėda, kad chna/basma nenudažo visiškai žilų plaukų (jie lieka auksiniai) ir tas mane baigia, liaudiškai tariant, užknisti. Tai va galvoju pereit prie a le natūralių dažų be amoniako (kaip Naturtint, ar Herbatint) nors pagal sudėtį jie neatrodo tokie labai jau šilkiniai... Ir gaila tiek metų įdėto rezultato. Ką jūs manot?
pries ka nors nuspresdziant, siulau isbandyt, jei dar nebandete light mountain plauku dazus, man jie smarkiai lygiau nudazo uz bet kokius kitus chna dazus, plaukai zvilga, sveiki, ir atspalviu tikrai nemazai. Zodziu jau kokius 6 men dazau vien tik tais ir toliau dazysiu jais
Veti, kokia spalva light mountain dazai?
As dazau Rainbow dark brown, bet zili tai vistiek sviesesni, nors bendras vaizdas neblogas. Bandziau Khadi, kose geriau tepasi, nebyra, bet labai jau varine spalva islenda. Noreciau pabandyti Light mountain Color the grey dark brown, gal geriau ima zilus, tik klausimas kokia spalva gaunasi, nes zaidimo, kaip suprantu ten dvigubai daugiau.
As dazau Rainbow dark brown, bet zili tai vistiek sviesesni, nors bendras vaizdas neblogas. Bandziau Khadi, kose geriau tepasi, nebyra, bet labai jau varine spalva islenda. Noreciau pabandyti Light mountain Color the grey dark brown, gal geriau ima zilus, tik klausimas kokia spalva gaunasi, nes zaidimo, kaip suprantu ten dvigubai daugiau.
QUOTE(micefee @ 2015 01 19, 01:05)
As tuose paciuose svarstymuose, nors henna dazau daug trumpiau nei jus (pries tai gerus 3metus naturtint dazydavau) Spalvos tokios kokios noriu neisgaunu (mano plaukai tamsiai rudi) erzina ta spalva kuri gaunasi, jau nekalbu apie nenuimtus zilus. Kazkokio plauku blizgesio ar svelnumo vien nuo hennos nepastebejau, su naturtint plius minus spalva patikdavo ir zilus gerai nuimdavo... Siuo metu kryzkelej.... Itariu grisiu prie naturtint
Truputį ne į temą paklausiu, bet kokia spalva dažydavot su Naturtint? Skaičiau atsiliepimus, kad jie nelabai atitinka deklaruojamą spalvą. Aš svarstau apie 5N (light chestnut), nes labai nusitamsinti nenoriu, jau pabodo tamsi ruda. Ir ar neišsausino plauko per tuos 3 metus? Nes visgi jie peroksido pagrindu, tai visai kitoks dažymas gaunasi nei su chna...
QUOTE(micefee @ 2015 01 21, 04:52)
Truputį ne į temą paklausiu, bet kokia spalva dažydavot su Naturtint? Skaičiau atsiliepimus, kad jie nelabai atitinka deklaruojamą spalvą. Aš svarstau apie 5N (light chestnut), nes labai nusitamsinti nenoriu, jau pabodo tamsi ruda. Ir ar neišsausino plauko per tuos 3 metus? Nes visgi jie peroksido pagrindu, tai visai kitoks dažymas gaunasi nei su chna...
Ne i tema atsakysiu... As isbandziau dvi spalvas-berods light chestnut brown ir light golden chestnut. Jie raso, kad spalvos intensyvumas (tamsumas) priklauso nuo laikymo laiko. Jei nusibodo tamsiai ruda 5N nedazykit, nes jinai tikrai tamsesne nei kad ant pakuotes. Mano plaukai tamsiai pilkai rudi- tai tokia ir gaunasi. light golden chestnut taip pat pakankamai tamsi, bet kiek sitesnio atspalvio. bet man norisi dar sviesesnes- jei apsispresiu grizt prie naturtint bandysiu dark chestnut blonde,pagal atsiliepumus,si trupusi sviesesne nei kad golden chestnut. apie plauku issausejima negaliu komentuot per daug kaip jums po 4m dazymo henna bus. As jais pradejau iskart po dazymo cheminiais (loreal) tai man tada atrode,kad mano plaukai atsigavo... Dabar kai vien henna dazau nesu jais labai patenkinta. Bet is kitos puses, jokiu sintetiniu oil ir serumu nebetepu, o ir tik lengvo detanglerio uztenka. Bet kad galus reikia kirpt pastoviai tai jo, nes po 4men suku nebeikisu... tai tiek is mano puses.
o kokios spalvos norit?