Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

Sveikos,
gal zinot ar imanoma zolemis antakius patamsinti? Kazkaip man ne vieni dazai netinka, labai jautri oda toje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naistra: 27 rugsėjo 2014 - 22:15
https://fbcdn-sphoto...71389ec758e60ee
Sveikos, jungiuosi prie jūsų smile.gif dažau tai su light mountain, tai su khadi red dažais smile.gif
norėčiau, kad raudonplaukės pasidalintų kaip padaro spalvą kuo raudonesnę..
Aš įmaišau paprikos miltelių, raudono vyno, citrinos ar dar ko nors, kas į galvą šauna biggrin.gif
Ir visada gaunasi skirtingai g.gif
Natūralūs rudi.
Dabar spalva pablukus jau g.gif g.gif nooooriu raudonos
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 09 27, 19:14)
Iš pradžių greit atsiplaus, po to turėtų geriau įkibti spalva ir laikytis smile.gif Aišku kažkiek visada atsiplaus, bet nestipriai.

Dėl žalsvo atspalvio, tai dažnai taip žolės sureaguoja, jei ankščiau buvo dažyta cheminiais dažais smile.gif Manau, kad toliau dažant, tas žalsvas atspalvis irgi turėtų užsidažyti g.gif

Dėkui už atsakymus smile.gif Dėl to žalsvo atspalvio tai išties įdomu, nes mano plaukai niekada cheminiais dažais nebuvo nedažyti ir žilų neturiu g.gif
O gal žinote, ar į naudojamus Light Mountain dažus dar galima ko nors įmaišyti siekiant kiek patamsinti jų spalvą?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 09 23, 14:34)
Mergaičiukės, gal yra dažančių plaukus "Light Mountain, Color the Gray!": http://m.iherb.com/L...oz-197-gm/10061

Noriu pasiteirauti, ar jūs taip ir dažote, kaip parašyta?
T.y.ruošiat Step1 mišinį, tepat, laikot 15 min.? Step2 ruošiate atskirai, palaikot kiek reikia ir tada dažot (laikant iki 4 val)?

O gal kas bandėt tiesiog abu sumaišyt mišinius ir dažyt? (lygiom proporcijom ar nelygiom dalim).

Aš dažiau šiais tik spalva medium brown. Kad nebuvo žalsvo atspalvio, plaukai cheminiais dažyti buvo prieš 3 savaites. Žilų gal apie 30 proc pas mane. Dažiau pagal instrukcija, laikiau apie 2,5 val. Žili plaukai šiektiek ryžesni, o šiaip rezultatu patenkinta.
Paskutini kart dažiau šiais user posted image

Irgi rezultatu patenkinta, tik prie šaknų ryžesne spalva, o toliau graži ruda. Plaunant šiek tiek pabluko spalva, bet ne taip kaip cheminiais dažyti blukdavo.
Atsakyti
Labas visom. Ar dazote su chna, basma ir kt. zolemis antakius?
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2014 09 28, 01:38)

norėčiau, kad raudonplaukės pasidalintų kaip padaro  spalvą kuo raudonesnę..
Aš įmaišau paprikos miltelių, raudono vyno, citrinos ar dar ko nors, kas į galvą šauna biggrin.gif
Ir visada gaunasi skirtingai  g.gif
Natūralūs rudi.
Dabar spalva pablukus jau  g.gif  g.gif  nooooriu raudonos

Labas smile.gif

Kiek bandžiau, raudonos niekad nepavyko gauti, jei iš pradžių ir būdavo raudonesnė, vis tiek atsiplaudavo ir budavo oradžinė biggrin.gif

Jeigu pavyks atrasti kokį stebuklingą receptą, praneškite biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2014 09 27, 18:33)
Vienas iš variantų, bet nebūtinai turbūt..

Mano plaukai dabar ne dark brown, o green black biggrin.gif  Jau net ne žalias atspalvis, o tiesiog tamsiai žali doh.gif  biggrin.gif
O laikiau Step 2 minimaliai, tik 45 min., nes nuojauta kuždėjo, jog bus ne kas.
Ploviau ir su balzamais, ir su šampūnas, o dukra ryte taip žvaliai sako - mama, tavo plaukai žali!!:oh biggrin.gif

Bandysiu ryt "uždažyt" plaukus kažkaip, tiksliau nugesint tą žalumą dar turimu Sante (chestnut brown).

Ne kas doh.gif Įdomu nuo ko čia ta žalia spalva g.gif

Parašykit atsiliepimus apie Sante smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2014 10 30, 17:46)
Labas visom. Ar dazote su chna, basma ir kt. zolemis antakius?

Kažkada bandžiau trumpam užsiteplioti, bet nudžiūsta tos žolytės ir tuomet byra žolių gabaliukai... g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, papasakosiu Jums savo istorija apie plauku kauke su amlos milteliais, as kaip tikra gluse nieko nepasiskaiciusi apie amla, kad ji dazo, o paklausiusi drauges patarimo pasidaryti kaukyte plauciams, kad blizgetu ir butu pastiprinti plaukuciai, nulekiau jos darytis, sumaisiau miltelius su karstu vandenuku, palaukiau 30 min. imasiau ivairiausiu alieju kokiu tik turejau namuose, alyvuogiu kauliuku, kvieciu gemalu, avokadu, moringu, arganu.... uzsidejau kaukyte ir laukiau... drauge patere pabuti apie valanda, as palaukiau apie 15 min ir nutariau truputi zvilgtereti, ogi ziuriu mano plaukai is pilku lietuvisku nedazytu, patapo tamsiai juodi, puoliau plauti galva... rezultatas juodi plaukai blink.gif , o kas kurioziskiausia, kad grazinausi pries uosvio jubilieju 60 metu, ir teko i ji keliauti juodai kaip varnelei. Bet nesikremtu, nes pamaciau save tamsia ir tai man visai patiko.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2014 11 14, 11:18)
Sveikos mergaites, papasakosiu Jums savo istorija apie plauku kauke su amlos milteliais, as kaip tikra gluse nieko nepasiskaiciusi apie amla, kad ji dazo, o paklausiusi drauges patarimo pasidaryti kaukyte plauciams, kad blizgetu ir butu pastiprinti plaukuciai, nulekiau jos darytis, sumaisiau miltelius su karstu vandenuku, palaukiau 30 min. imasiau ivairiausiu alieju kokiu tik turejau namuose, alyvuogiu kauliuku, kvieciu gemalu, avokadu, moringu, arganu.... uzsidejau kaukyte ir laukiau... drauge patere pabuti apie valanda, as palaukiau apie 15 min ir nutariau truputi zvilgtereti, ogi ziuriu mano plaukai is pilku lietuvisku nedazytu, patapo tamsiai juodi, puoliau plauti galva... rezultatas juodi plaukai  blink.gif

tikrai tik amla? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 11 14, 13:00)
tikrai tik amla?  blink.gif

tik Amla ir aliejukai
Papildyta:
Taciau, kaip sakoma nera to blogo kas neiseitu i gera, apturejau galimybe pabuti tamsiaplauke, daug kas gyre sake kad tinka, bet paciau arciau sirdies mano pilkuoliai lietuviski, zilu kolkas neturiu, tai ... nusiplauna tas juodumas pas mane, plaunu giliai valanciu sampunu ir darausi kaukytes is citrinu sulciu... svieseju palaipsniui. Bet plaukai blizga, pasaka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2014 11 14, 12:44)
tik Amla ir aliejukai
Papildyta:
Taciau, kaip sakoma nera to blogo kas neiseitu i gera, apturejau galimybe pabuti tamsiaplauke, daug kas gyre sake kad tinka, bet paciau arciau sirdies mano pilkuoliai lietuviski, zilu kolkas neturiu, tai ... nusiplauna tas juodumas pas mane, plaunu giliai valanciu sampunu ir darausi kaukytes is citrinu sulciu... svieseju palaipsniui. Bet plaukai blizga, pasaka.  smile.gif

šiaip mano žiniomis amla nedažo, tik padeda geriau nudažyti su kitais augaliniais dažais, naudojama ne tik plaukų kaukėms, bet ir veido odos valymui. įdomu būtų sužinoti kokią amlą naudojote? Aš vis ieškau kaip nusidažyti tamsiai, bet ne juodai ir ne kaštoniniai blush2.gif .
Atsakyti
Pasikartosiu, AMLA man nudaze plaukus ( Pilka lietuviska spalvyte manonaturali) , plaukai mano nedazyti buvo jokiais dazais nudaze JUODAI, Amla pirkau KN. Pabandykit kas norit likti juoda.
Atsakyti