Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(micefee @ 2014 08 13, 19:57)
Nudažo, bet tokiu auksiniu/ryžu atspalviu. Taip kaip sveiko plauko neima.

O tik atspalvis būna ryžas ar auksinis?

Šiaip pati spalva tai gaunasi kokia nors tamsiai ruda? smile.gif
Atsakyti
Aš jau senokai dažai chna – basma mišiniu tokiu, vis svajoju apie tamsiai rudą, ne ryžą. O pastaruoju metu žiūriu perdaug nusijuodinau, kad visiškas juodulys jau gavausi (matyt iš tos ryžumo baimės biggrin.gif ). Gal žinot, kaip galima greičiau pablukinti tą juodumą? Na, dažyt ant viršaus tai kaip ir nėra prasmės, tik juodėsiu matyt, bet gal kažkaip galima pablukinti paprastai?
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 09 01, 09:36)
O tik atspalvis būna ryžas ar auksinis?

Šiaip pati spalva tai gaunasi kokia nors tamsiai ruda? smile.gif

Nu nea, nenusidažo tie žili taip kaip likę plaukai. Jie tokie auksiniai ir būna. Tai jei turit daug žilų, atrodys kaip plonos plonos dažytos sruogelės, bet šiaip tai išsiskirsto po galvą.

Čia va pavyzdys kaip nusidažė raudonai: http://adaringadvent...-for-grey-hair/
O šiaip tai sakyčiau kažkas tokio gaunasi jei dažant rudai: http://sweetscentedp...01_archive.html

QUOTE(litavkasam @ 2014 09 01, 18:28)
Aš jau senokai dažai chna – basma mišiniu tokiu, vis svajoju apie tamsiai rudą, ne ryžą. O pastaruoju metu žiūriu perdaug nusijuodinau, kad visiškas juodulys jau gavausi (matyt iš tos ryžumo baimės biggrin.gif ). Gal žinot, kaip galima greičiau pablukinti tą juodumą? Na, dažyt ant viršaus tai kaip ir nėra prasmės, tik juodėsiu matyt, bet gal kažkaip galima pablukinti paprastai?

Nublukinti tai jaučiu nelabai... Nebent gal kokios ramunėlės ar citrinų sultys padėtų? biggrin.gif Aš dažiausi su chna+amla, tai man pašviesėjo plaukai į rudą, nors prieš tai buvo tamsiai rudi.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 08 21, 19:41)
Aš ilgą laiką naudojau Khadi "dark brown", dabar nusipirkau tokią: http://www.ecco-verd...lour-henna-amla Gavosi ruda šilta spalva, esu labai patenkinta. Nusipirkau 2 indelius, tai mano plaukams užtenka pusės indelio.

išbandžiau ir aš šitą. tikrai smarkiai parudina thumbup.gif žiūrėsiu, kaip bus po kelių plovimų. pas ką nėr žilų arba labai mažai, iš viso turėtų būti super. man žili vis tiek raudonuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 09 01, 21:45)
Nu nea, nenusidažo tie žili taip kaip likę plaukai. Jie tokie auksiniai ir būna. Tai jei turit daug žilų, atrodys kaip plonos plonos dažytos sruogelės, bet šiaip tai išsiskirsto po galvą.

Hmm, tai jau mano mamai nelabai patiktų g.gif Nes ji nori tamsiai rudų, tai būtų be šansų, kai visi plaukai žili blink.gif
Atsakyti
Beje, gavau Light Mountain dažus smile.gif

Užsisakiau berods Auburn spalvą, tai po kirpyklos išmėginsiu ax.gif Nors jau niežti nagai kuo greičiau, bet kai praeitą kartą po dažymo nuėjau kirptis, tai kirpykloje išplovus galvą labai jautėsi kvapas, kirpėjas vis pirštus savo pauostydavo lotuliukas.gif Tai nebuvo labai smagu biggrin.gif

Kažkaip man nesiseka numušti kvapo, nors ir kondicionierių tepu, kaukes kvepiančias dedu, vis tiek apie dvi savaites plaukams sušlapus jaučiasi tas nelabai malonus kvapas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 09 06, 12:59)
išbandžiau ir aš šitą. tikrai smarkiai parudina thumbup.gif žiūrėsiu, kaip bus po kelių plovimų.

po kelių plovimų - ryža ryža biggrin.gif tokia rėkianti ryža spalva, ypač viršugalvis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 09 rugsėjo 2014 - 21:48
Reikia konsultacijos dėl Light Mountain dažų smile.gif Nusidažiau Light Brown spalva, kuri man labai tinka ir patinka, bet po kelių plovimų man ji atsiplovė ir prie tam tikro apšvietimo retkarčiais plaukai, atrodo, net įgyja žalsvą atspalvį g.gif Sakykit, ar yra kokių būdų ilgiau išsaugoti tą pirminį rezultatą? Gal dar ko nors reikėtų įmaišyti į dažus? smile.gif
Atsakyti
Labas. Ar yra kur Vilniuje kirpykla ar žmogus, kuris dažytų kitiems plaukus su chna?
Nes labai jau norėčiau, bet pati turkštis namie nelabai noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latiriuke: 23 rugsėjo 2014 - 10:07
Mergaičiukės, gal yra dažančių plaukus "Light Mountain, Color the Gray!": http://m.iherb.com/L...oz-197-gm/10061

Noriu pasiteirauti, ar jūs taip ir dažote, kaip parašyta?
T.y.ruošiat Step1 mišinį, tepat, laikot 15 min.? Step2 ruošiate atskirai, palaikot kiek reikia ir tada dažot (laikant iki 4 val)?

O gal kas bandėt tiesiog abu sumaišyt mišinius ir dažyt? (lygiom proporcijom ar nelygiom dalim).
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2014 09 19, 18:55)
Reikia konsultacijos dėl Light Mountain dažų smile.gif Nusidažiau Light Brown spalva, kuri man labai tinka ir patinka, bet po kelių plovimų man ji atsiplovė ir prie tam tikro apšvietimo retkarčiais plaukai, atrodo, net įgyja žalsvą atspalvį g.gif Sakykit, ar yra kokių būdų ilgiau išsaugoti tą pirminį rezultatą? Gal dar ko nors reikėtų įmaišyti į dažus? smile.gif

Iš pradžių greit atsiplaus, po to turėtų geriau įkibti spalva ir laikytis smile.gif Aišku kažkiek visada atsiplaus, bet nestipriai.

Dėl žalsvo atspalvio, tai dažnai taip žolės sureaguoja, jei ankščiau buvo dažyta cheminiais dažais smile.gif Manau, kad toliau dažant, tas žalsvas atspalvis irgi turėtų užsidažyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 09 27, 18:14)
Dėl žalsvo atspalvio, tai dažnai taip žolės sureaguoja, jei ankščiau buvo dažyta cheminiais dažais smile.gif Manau, kad toliau dažant, tas žalsvas atspalvis irgi turėtų užsidažyti g.gif

Vienas iš variantų, bet nebūtinai turbūt..
Cheminiais dažais mano plaukai turbūt porą metų nebedažyti, jau senai net turbūt per pusę ilgio ataugę natūralūs.

Nusidažiau aš vakar pagal instrukcijas "Light Mountain, Color the Gray!" (dark brown spalva).

user posted image

Nuotrauka iš čia: http://www.homestead...at-covers-gray/

Mano plaukai dabar ne dark brown, o green black biggrin.gif Jau net ne žalias atspalvis, o tiesiog tamsiai žali doh.gif biggrin.gif
O laikiau Step 2 minimaliai, tik 45 min., nes nuojauta kuždėjo, jog bus ne kas.
Ploviau ir su balzamais, ir su šampūnas, o dukra ryte taip žvaliai sako - mama, tavo plaukai žali!!:oh biggrin.gif

Dar turiu dėžutę tų pačių Light Mountain, bet kažin ar kils ranka darsyk padažyt. Arba tiesiog tikrai nedažyt taip, kaip nurodo. O lygiom ar skirtingom proporcijom abu mišinius iškart maišyt g.gif
Bet ir šiaip, kažkoks keistas jausmas man, kad į tuos dažus ne vien žolės sudėtos, bet tikroji sudėtis neskelbiama. Jau daug kartų visokiom chna, basma, amlom esu dažiusi, bet nė viena man neįsigerdavo taip greitai ir taip staigiai į vonią. Vakar gerokai pašveist turėjau su chemikalais, kad bent kiek pabluktų blink.gif

Bandysiu ryt "uždažyt" plaukus kažkaip, tiksliau nugesint tą žalumą dar turimu Sante (chestnut brown).
user posted image
Atsakyti