QUOTE(Kisulita @ 2014 09 27, 18:14)
Dėl žalsvo atspalvio, tai dažnai taip žolės sureaguoja, jei ankščiau buvo dažyta cheminiais dažais
Manau, kad toliau dažant, tas žalsvas atspalvis irgi turėtų užsidažyti
Vienas iš variantų, bet nebūtinai turbūt..
Cheminiais dažais mano plaukai turbūt porą metų nebedažyti, jau senai net turbūt per pusę ilgio ataugę natūralūs.
Nusidažiau aš vakar pagal instrukcijas "Light Mountain, Color the Gray!" (dark brown spalva).
Nuotrauka iš čia:
http://www.homestead...at-covers-gray/Mano plaukai dabar ne
dark brown, o
green black Jau net ne žalias atspalvis, o tiesiog tamsiai žali
O laikiau Step 2 minimaliai, tik 45 min., nes nuojauta kuždėjo, jog bus ne kas.
Ploviau ir su balzamais, ir su šampūnas, o dukra ryte taip žvaliai sako - mama, tavo plaukai žali!!:oh
Dar turiu dėžutę tų pačių Light Mountain, bet kažin ar kils ranka darsyk padažyt. Arba tiesiog tikrai nedažyt taip, kaip nurodo. O lygiom ar skirtingom proporcijom abu mišinius iškart maišyt
Bet ir šiaip, kažkoks keistas jausmas man, kad į tuos dažus ne vien žolės sudėtos, bet tikroji sudėtis neskelbiama. Jau daug kartų visokiom chna, basma, amlom esu dažiusi, bet nė viena man neįsigerdavo taip greitai ir taip staigiai į vonią. Vakar gerokai pašveist turėjau su chemikalais, kad bent kiek pabluktų
Bandysiu ryt "uždažyt" plaukus kažkaip, tiksliau nugesint tą žalumą dar turimu Sante (chestnut brown).