Merginos ateinu patarimo
Nusipirkau khadi henna amla & jatropha. Mano plaukai vidutinio rudumo, iki siol dazydavau naturtint light golden chestnut, bet noriu pabandyt su zolem, o ir spalvos noreciau gal kiek i ryzuma Priguglinau daugybe foto, bet taip ir nesuprantu kokia cia spalva turetu gautis
Cia mano svajoniu spalva
Bet persigasciau jei tokia gautus
Vakar nutariau sruoga storoka pabandyt vien pirma pries visus plaukus dazant. Ir nesigavo niekas Nesuprantu niekaip, pasidariau ta kose (su 80 laipsniu temp vandens ismaisiau, tepiau ant isplautu ranksluosciu nusausintu plauku, apvyniojau plevele ir dar poletileno kepure uzsidejus, laikiau apie 2-3val) Ir nieko, absoliuc nieko, jokio spalvos pasikeitimo nera... Skaiciau, kad reikia citrinos, bet nebutina Tai gal cia suo pakastas, arba tai kosei leidau atsalt... Nors is kart dar silta uztepiau...
Tai dabar galvoju, ar man bebandyt laika gaist ir visa galva terlent Beje plaunu kuo naturesniais sampunais, kondicionieriaus nedejau, o mano plaukas labai greit riebaluojas. Tai ar man cia ta henna netinka? Ar yra kam buve, kad visiskai jokio efekto nebutu?
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 21, 22:10)
Cia mano svajoniu spalva
Mūsų svajonės sutampa Manoji galėtų būt kiek šviesesnė, bet ryžumas tobulas Jei pavyks tokį išgaut, būtinai pasigirk
Prieš pora gal psl. kažkuri rašė, kad nieko nenudažė, tik nepamenu kokia chna Micefee gal... ar kažkoks panašus nickas. Atsiprašau, jei ne taip išvadinau
Ai, o bandyt visada drąsiau, kai spalva "nepaima", nei, kad kai "paima" ne tokia kokios nori Tai.. gal bandyčiau
QUOTE(it's not me @ 2014 07 23, 04:31)
Mūsų svajonės sutampa Manoji galėtų būt kiek šviesesnė, bet ryžumas tobulas Jei pavyks tokį išgaut, būtinai pasigirk
Prieš pora gal psl. kažkuri rašė, kad nieko nenudažė, tik nepamenu kokia chna Micefee gal... ar kažkoks panašus nickas. Atsiprašau, jei ne taip išvadinau
Ai, o bandyt visada drąsiau, kai spalva "nepaima", nei, kad kai "paima" ne tokia kokios nori Tai.. gal bandyčiau
Isbandziau
Sumaisiau khadi miltus, citrina isspaudziau su 90laipsniu vandeniu uzpyliau kefyro i verdancio vandens dubeni, tada ciberzoles miltu (baisiai bijojau raudonos) tada 5lasus jazminu ir kedro ea (vien kad uzmustu ta wheed kvapa nuo kurio mane tiesiogg vimde) Issiplovus galva issitepiau prisivyniojau visko ir apie 5 val laikiau...
Efekto beveik nera Kazkiek gal susiltino spalva na ir pries saule tas toks lengvas ryzumas lenda... Bet saknu tai visai nenueme Na daziau tik vakar vakare, o khadi raso kad reikia 24 valandu kol visiskai isryskes spalva; tai viliuosi, kad truputi nuryzes daugiau...
Na nzn gal po kokiu 2 sav reiks bandyt dar karta...
Labai keista, kad nenusidazo taip pat skaiciau seniau sioj temoj, kad kazkuriai nenusidaze pirmus kartus. Bet man atrodo gal cia su chna kazkas negerai? nes siaip ji labai imli, kai nusidazai nebeisiplausi, net nenublunka labai. As pabandyciau kitu firmu chna...nors kas cia zino, su khadi cia visos ir dazosi ir gaunasi...gal plaukas labai stiprus, reikia ji kaip nors pasiausti, pagadinti o gal neima, nes jau buvo dazyta su kitais dazais?
QUOTE(Steisi @ 2014 07 23, 08:36)
Labai keista, kad nenusidazo taip pat skaiciau seniau sioj temoj, kad kazkuriai nenusidaze pirmus kartus. Bet man atrodo gal cia su chna kazkas negerai? nes siaip ji labai imli, kai nusidazai nebeisiplausi, net nenublunka labai. As pabandyciau kitu firmu chna...nors kas cia zino, su khadi cia visos ir dazosi ir gaunasi...gal plaukas labai stiprus, reikia ji kaip nors pasiausti, pagadinti o gal neima, nes jau buvo dazyta su kitais dazais?
Net nezinau ka cia galvot as paskutinius 3 metus su naturtint light golden chestnut dazydavau, na bet labai nereguliariai i 3 kartais i 2 men karta. Plaukai vidutinio rudumo atspalvis nera saltas. Paskutini karta dazyta buvo pries gerus 2 menesius. Bet man keisciausia , kodel saknu nenueme visai? Sakyciau neima jau dazyta plauka, o cia mano naturaliu? Mano naturalus pilkai rudi salto atspalvio, keli zili, istyrinejau tai ir tie nenuimti... Sakyciau kose lievai pasidariau, bet pirstines gumines rudai ryzos...ziuriu as i save ir mastau, kad gal kita kart kitos firmos henna reiks bandyt
uzdazyk dar bent du kartus i savaite po karta ir jei tada nieko nebus tai nezinau. man eme nuo antro karto , kitom ir nuo trecio tik dar kitom nuo pat pirmo karto. jei tavo plaukas yra neporetas ir nesausas o sunkus , skalsus ir krentantis tai chna ima sunkiau nes ji skirtingai nuo visu pirktiniu dazu nepakelia plauko zvyneliu kad isiestu spalva o tik aptraukia, apgula ar isigeria i poretesnius plaukus, uztai dazytus plaukus - kurie jau labaiu pakenteja ir yra poretesni paeme siektiek labaiu , o sveikus naujus plaukucius ir nenudaze. mano pasiulymas butu pabandyti palaikyti ilgiau, as laikau apie 8h. (einu miegoti) , naudoti citrina arba kefyra ir pries dazant panaudoti giluminio valymo sampuna, kad plaukas butu kuo siurkstesnis ir svaresnis.
Labes,
tikrai pritariu emiliuxui, man niekada is pirmo karto saknu nenudazo, visada po antro karto tik. Jei kose salta, ar plaukai per sausi, ar per mazai palaikau, visada ima prasciau, mano labai slidus ir kietas plaukas. Manau tikrai reiktu bandyti kas savaite padazyti kokius 3-4 kartus ir tikrai isryskes spalva. O tikra tiesa yra ta kad spalva nusistovi per mazdaug 3 dienas. Daznai man buna kad iskart po dazymo saknys buna nei kiek nepakite, o po keliu dienu ziurek jau zilu ir nelieka. Beja zilu niekada lygiai neuzdazo, bent jau man, visada jie buna sviesesni ir ryzesni laukiu nesulaukiu kada busiu visai zila, tada galesiu but visai ryyyyyyyyyza
tikrai pritariu emiliuxui, man niekada is pirmo karto saknu nenudazo, visada po antro karto tik. Jei kose salta, ar plaukai per sausi, ar per mazai palaikau, visada ima prasciau, mano labai slidus ir kietas plaukas. Manau tikrai reiktu bandyti kas savaite padazyti kokius 3-4 kartus ir tikrai isryskes spalva. O tikra tiesa yra ta kad spalva nusistovi per mazdaug 3 dienas. Daznai man buna kad iskart po dazymo saknys buna nei kiek nepakite, o po keliu dienu ziurek jau zilu ir nelieka. Beja zilu niekada lygiai neuzdazo, bent jau man, visada jie buna sviesesni ir ryzesni laukiu nesulaukiu kada busiu visai zila, tada galesiu but visai ryyyyyyyyyza
Aciu merginos uz patarimus. Bandysiu dar karta uz kokios savaites... Tikiuos efektas geresnis bus Siandien dar istyrinejau savo plaukus tai neparyskejo man... Is aplinkiniu niekas net nepastebejo
O as taip noriu tos rusvai ryzos...
O as taip noriu tos rusvai ryzos...
QUOTE(Veti @ 2014 07 19, 23:18)
Dabar is Iherbo parsisiunciau light mountain dazu, labai faini ir spalvos ryskios gaunasi jei kas siunciates tikrai rekomenduoju isbandyt. Man patiko labiau uz khadi, nes ir spalva ryskesne ir kaina tikrai geresne
Light Mountain ir aš viliojausi Kaip tik planuoju iHerb užsakymą daryti, matyt reiks įsimesti
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 23, 15:27)
Sakyciau kose lievai pasidariau, bet pirstines gumines rudai ryzos...ziuriu as i save ir mastau, kad gal kita kart kitos firmos henna reiks bandyt
Man šitie labai šie dažai labai stipriai nudažydavo
Aš visada košę ruošdavau ryte prieš darbą. Sumaišydavau, įdėdavau į bliudelį, pilną verdančio vandens ir uždengdavau, o po darbo dažydavausi Košę irgi būtinai su citrina ruošdavau, gal pusę jos suvarydavau, kartais ir daugiau Gal ir Jums prieš dažymą reikėtų košę palaikyti šiltai porą valandų, kad spalva geriau išsiskirtų
Nudažo, bet tokiu auksiniu/ryžu atspalviu. Taip kaip sveiko plauko neima.
QUOTE(micefee @ 2014 08 13, 16:57)
Nudažo, bet tokiu auksiniu/ryžu atspalviu. Taip kaip sveiko plauko neima.
Taip atsitiko kad per pusmetį nemažai žilų plaukų atsirado. Jaunystėj su chna ir bastma "ryžindavausi". O šiandien pasakė eurokose kad neprekiauja chna. Paskaičiau dėl tatuiruočių "išėmė".
Kur pirkti? kaune?