Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 06, 19:54)
iš čia - http://www.indien-produkte.de/
yra ir lietuviškuose puslapiuose pirkt, skirtumas ne toks jau baisiai didelis

Ačiū, o kaip kokybę. Tenkina?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2014 06 06, 23:41)
Ačiū, o kaip kokybę. Tenkina?

kokybė gera.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2014 06 06, 11:22)
Sveiki
noriu paklausti, kas naudoja Khadi, iš kur atsiunčiat?
naudoju Rainbow  Persian Black , kaip ir neblogai, bet tapo įdomu gal kas turi atsiliepimų naudojus tą ir tą? Palyginimui  ax.gif

ar nusidazo su siais isties juodai ar tik labai tamsiai rudai?

ir kas gali man ðpakomentuoti ar khadi dark brown ant pora metu tik chna dazytu plauku atrodis tamsi salta ruda aar vistik tures to bordiskumo?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2014 06 07, 00:08)
ar nusidazo su siais isties juodai ar tik labai tamsiai rudai?
ir kas gali man ðpakomentuoti ar khadi dark brown  ant pora metu tik chna dazytu plauku atrodis tamsi salta ruda aar vistik tures to bordiskumo?

sakyčiau tamsiai tamsiai rudai, tiesa laikau apie 4 val su kepure - po to plaunu šampunu. gal jei laikyti 2 dienas neplovus šampunu,gal butu tamsiau 4u.gif
Atsakyti
Naudojant šitą My Webpage dedate visokių priedų (įprastą chna ir basmą, kuri dingo, skiesdavau su kava + aliejus visoks+ dar kažkas)?
Atsakyti
Sveikos visos, lendu į temą su klausimais biggrin.gif
Niekada nesu dažius plaukų su chna, bet visai norėčiau pabandyti.. Turiu vidutinio ilgio vidutinio tamsumo rudus plaukus (įtariu, kad patamsėję jie man liko, kai prieš kokį pusmetį naudojau šampūną su amla). Norėčiau aš juos šiek tiek pašviesinti, suteikti tokio labiau šiltesnio auksinio atspalvio.. Juodų, raudonų ar vyšninių plaukų nenoriu biggrin.gif Nesinori labai drastiško rezultato, gal labiau subtilesnio, bet vis tiek akimi matomo.. Neišsirenku iš produktų, galvojau apie Rainbow Research Persian Light Brown, Light Mountain Light Brown, Khadi Senna/Cassia. Dar lyg Sveiki Produktai turi kažkokį šviesios rudos mišinį. Tikrai praverstų nusimanačių patarimai.. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Jei esama spalva tamsesnė už norimą, su chna niekaip nepašviesinsit plaukų, kad ir koks ten mišinys būtų smile.gif
Atsakyti
Merginos ar esate kas nors dažę plaukus su Juodojo riešutmedžio kevalais? Radau filmuką, kaip jais ir kt. žolių mišiniu dažosi plaukus, ir suku galva ar verta mėginti g.gif . Bėda, kad su hna ir basma nesigauna norima spalva, kažkaip net keistai... tamsiai rudą Henna išvis ilgai laikiau, maniau o gal visgi nudažys žilus, rezultate nuosavi plaukai gavos kiek šviesesni (matyt dėl rudo atspalvio), bet žili nenusidažė. O juodai dažyt nenoriu.
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif

Kaip pastebėjau, daug kas dažėte su Khadi dažais. Klausimas, ar esate bandžiusios šios firmos aliejus plaukams. Įdomu, ar jie efektyvūs? g.gif
Atsakyti
Laba visoms, seniai "nesimatėm" biggrin.gif

Aš jau kurį laiką nesidažiau su žolėm - ir keista, plaukai ėmė mažiau slinkti... Gal tik sutapimas g.gif
Atsakyti
Aš dėl spalvos vis pamastau apie dažus... nebesigauna lapės ryžoji. Tokia tamsesnė ir raudonesnė likau su laiku. Noriu šviesesnių morkavesnių ryžų. O dar kaip tyč tiek ryžų spalvų dažų atsiradę.. g.gif Na gal dar sutepsiu kiek turiu užsipirkus ir tada žiūrėsiu biggrin.gif Dabar jau ilgiau valandos niekad nebelaikau, sakau, gal kad ilgai laikydavau taip spalva įsigėrė g.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 07 19, 08:50)
Aš dėl spalvos vis pamastau apie dažus... nebesigauna lapės ryžoji. Tokia tamsesnė ir raudonesnė likau su laiku. Noriu šviesesnių morkavesnių ryžų. O dar kaip tyč tiek ryžų spalvų dažų atsiradę..  g.gif  Na gal dar sutepsiu kiek turiu užsipirkus ir tada žiūrėsiu  biggrin.gif  Dabar jau ilgiau valandos niekad nebelaikau, sakau, gal kad ilgai laikydavau taip spalva įsigėrė g.gif

As pastebejau, kad kai dazau per visa plauka tai tamse, tai paskutinius kelis men, dazau tik saknis, ir tada toliau sekmingai bunu morkavesne lapiskesne, bet siaip tai irgi yra nutamseje.

Dabar is Iherbo parsisiunciau light mountain dazu, labai faini ir spalvos ryskios gaunasi jei kas siunciates tikrai rekomenduoju isbandyt. Man patiko labiau uz khadi, nes ir spalva ryskesne ir kaina tikrai geresne thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti