Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

Sveikos, noreciau pasiklausti kaip galima butu pablukinti chna ir basma nudazytus plaukus, nes noriu pereiti prie cheminiu ir keliai stonai sviesesniu, o siuo metu esu tamsiai ruda su raudonu atspalviu...
Atsakyti
Sveikos merginos, nusprendziau ir as nuo chemijos pereiti prie zoliu biggrin.gif Noriu pasiklausti ar dazant su tokiais milteliais kaip http://www.sveikipro...hna-juodi-100-g ar http://ekopirk.lt/ek...ilteliai-black/ galima imaisyti dar kokio aliejaus ar kiausini? Dekoju 4u.gif
Atsakyti
Ketvirtadienį išmėginau šiuos dažus plaukų dažai chna, juodi (100 g) ax.gif

Spalva nebloga iš pradžių gavosi, bet kažkodėl plaukams išdžiuvus, jie atrodė taip, lyg būtų neprausti, nuo žolių tai ankščiau dar nėra buvę, priešingai plaukai atrodydavo švarūs, blizgūs ir ilgai jų prausti nereikėdavo g.gif O dabar išdžiuvus teko vėl perplauti, tai pusę spalvos nuploviau doh.gif
Dabar spalva tokia apytamsė ryžoka ruda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 04 05, 16:47)
Ketvirtadienį išmėginau šiuos dažus plaukų dažai chna, juodi (100 g)  ax.gif

Spalva nebloga iš pradžių gavosi, bet kažkodėl plaukams išdžiuvus, jie atrodė taip, lyg būtų neprausti, nuo žolių tai ankščiau dar nėra buvę, priešingai plaukai atrodydavo švarūs, blizgūs ir ilgai jų prausti nereikėdavo g.gif O dabar išdžiuvus teko vėl perplauti, tai pusę spalvos nuploviau doh.gif
Dabar spalva tokia apytamsė ryžoka ruda  lotuliukas.gif

Nu graziausia.... unsure.gif as tai irgi planuoju juodai dazyt, bet jei nelabai iseina spalva, tai nebezinau dabar...
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2014 03 30, 16:20)
Kaip suprast, kodėl uždrausta  doh.gif ???

Klausiau šiandien Eurokos dėl chna, tai sakė, kad sudėtyje rado kažkokių nuodingų medžiagų, todėl importą uždraudė smile.gif Gaila, taip pigiai išeidavo dažytis plaukus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 04 06, 14:22)
Gaila, taip pigiai išeidavo dažytis plaukus  verysad.gif

...ir nesvarbu, kad nuodingai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2014 04 06, 15:51)
...ir nesvarbu, kad nuodingai? unsure.gif

Svarbu, todėl ir įdomu, kas per kenksmingos medžiagos smile.gif Gaila todėl, kad nebėra pigių dažymo alternatyvų.
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 04 06, 17:18)
Svarbu, todėl ir įdomu, kas per kenksmingos medžiagos smile.gif Gaila todėl, kad nebėra pigių dažymo alternatyvų.

Je pačios ar draugai keliauja į Turkiją, Indiją, Maroką - paprašykit atvežt, pigiausias variantas gaunasi wink.gif
Aš iš iherb siunčiuosi, man spalvos dabar labiausiai patinka Rainbow henna.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 04 06, 16:23)
Je pačios ar draugai keliauja į Turkiją, Indiją, Maroką - paprašykit atvežt, pigiausias variantas gaunasi wink.gif
Aš iš iherb siunčiuosi, man spalvos dabar labiausiai patinka Rainbow henna.

Reikės kada pasidomėti, girdėjau, kad iš tų kraštų atvežta chna labai gražiai nudažo smile.gif Kaip Jums dažo tie rainbow mišiniai? Įsigeria taip pat stipriai, kaip ir paprasta chna? Kaip tik pažiūrėjau, kad šiems dažams iherb'e akcija yra smile.gif Norėčiau išlaikyti su chna išgautą spalvą - kažką panašaus į raudonmedžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 04 06, 17:32)
Reikės kada pasidomėti, girdėjau, kad iš tų kraštų atvežta chna labai gražiai nudažo smile.gif Kaip Jums dažo tie rainbow mišiniai? Įsigeria taip pat stipriai, kaip ir paprasta chna? Kaip tik pažiūrėjau, kad šiems dažams iherb'e akcija yra smile.gif Norėčiau išlaikyti su chna išgautą spalvą - kažką panašaus į raudonmedžio smile.gif

Iš atvežtinių man ryškiausiai, sodriausiai dažė marokietiška chna - labai graži spalva gaunasi wub.gif , turkiška - antroje vietoje, indišką gal prastoką turėjau, bet spalva įspūdžio nepadarė.
Rainbow nudažo taip pat gerai, tik spalvos santūresnės, sakyčiau - kai pabodo ryškūs plaukai, tai ir perėjau prie iherbinės chna, maišau lygiomis dalimis light brown ir medium brown, gaunasi rami ruda.
Atsakyti
Atsimenu, kai skaičiau visas temas apie dažymą chna Jūs kažkurioj kalbėjot, kad marokietiška chna - gėris, gal pasiseks kada ir man ją pabandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 06 balandžio 2014 - 17:23
gal ebay reiketu paziuret marokietiskos chna, nes as taip noriu ryskesnes spalvos... bet ant tamsoku plauku turbut ne viena ryskiai nesigaus unsure.gif
Atsakyti