Sveikos merginos, nusprendziau ir as nuo chemijos pereiti prie zoliu Noriu pasiklausti ar dazant su tokiais milteliais kaip http://www.sveikipro...hna-juodi-100-g ar http://ekopirk.lt/ek...ilteliai-black/ galima imaisyti dar kokio aliejaus ar kiausini? Dekoju
Ketvirtadienį išmėginau šiuos dažus plaukų dažai chna, juodi (100 g)
Spalva nebloga iš pradžių gavosi, bet kažkodėl plaukams išdžiuvus, jie atrodė taip, lyg būtų neprausti, nuo žolių tai ankščiau dar nėra buvę, priešingai plaukai atrodydavo švarūs, blizgūs ir ilgai jų prausti nereikėdavo O dabar išdžiuvus teko vėl perplauti, tai pusę spalvos nuploviau
Dabar spalva tokia apytamsė ryžoka ruda
Spalva nebloga iš pradžių gavosi, bet kažkodėl plaukams išdžiuvus, jie atrodė taip, lyg būtų neprausti, nuo žolių tai ankščiau dar nėra buvę, priešingai plaukai atrodydavo švarūs, blizgūs ir ilgai jų prausti nereikėdavo O dabar išdžiuvus teko vėl perplauti, tai pusę spalvos nuploviau
QUOTE(Kisulita @ 2014 04 05, 16:47)
Ketvirtadienį išmėginau šiuos dažus plaukų dažai chna, juodi (100 g)
Nu graziausia.... as tai irgi planuoju juodai dazyt, bet jei nelabai iseina spalva, tai nebezinau dabar...
QUOTE(Deimiliux @ 2014 03 30, 16:20)
Kaip suprast, kodėl uždrausta ???
Klausiau šiandien Eurokos dėl chna, tai sakė, kad sudėtyje rado kažkokių nuodingų medžiagų, todėl importą uždraudė Gaila, taip pigiai išeidavo dažytis plaukus
QUOTE(Ixora @ 2014 04 06, 14:22)
Gaila, taip pigiai išeidavo dažytis plaukus
...ir nesvarbu, kad nuodingai?
QUOTE(Martini @ 2014 04 06, 15:51)
...ir nesvarbu, kad nuodingai?
Svarbu, todėl ir įdomu, kas per kenksmingos medžiagos Gaila todėl, kad nebėra pigių dažymo alternatyvų.
QUOTE(Ixora @ 2014 04 06, 17:18)
Svarbu, todėl ir įdomu, kas per kenksmingos medžiagos Gaila todėl, kad nebėra pigių dažymo alternatyvų.
Je pačios ar draugai keliauja į Turkiją, Indiją, Maroką - paprašykit atvežt, pigiausias variantas gaunasi
Aš iš iherb siunčiuosi, man spalvos dabar labiausiai patinka Rainbow henna.
QUOTE(Miaška @ 2014 04 06, 16:23)
Je pačios ar draugai keliauja į Turkiją, Indiją, Maroką - paprašykit atvežt, pigiausias variantas gaunasi
Reikės kada pasidomėti, girdėjau, kad iš tų kraštų atvežta chna labai gražiai nudažo Kaip Jums dažo tie rainbow mišiniai? Įsigeria taip pat stipriai, kaip ir paprasta chna? Kaip tik pažiūrėjau, kad šiems dažams iherb'e akcija yra Norėčiau išlaikyti su chna išgautą spalvą - kažką panašaus į raudonmedžio
QUOTE(Ixora @ 2014 04 06, 17:32)
Reikės kada pasidomėti, girdėjau, kad iš tų kraštų atvežta chna labai gražiai nudažo Kaip Jums dažo tie rainbow mišiniai? Įsigeria taip pat stipriai, kaip ir paprasta chna? Kaip tik pažiūrėjau, kad šiems dažams iherb'e akcija yra Norėčiau išlaikyti su chna išgautą spalvą - kažką panašaus į raudonmedžio
Iš atvežtinių man ryškiausiai, sodriausiai dažė marokietiška chna - labai graži spalva gaunasi , turkiška - antroje vietoje, indišką gal prastoką turėjau, bet spalva įspūdžio nepadarė.
Rainbow nudažo taip pat gerai, tik spalvos santūresnės, sakyčiau - kai pabodo ryškūs plaukai, tai ir perėjau prie iherbinės chna, maišau lygiomis dalimis light brown ir medium brown, gaunasi rami ruda.
Atsimenu, kai skaičiau visas temas apie dažymą chna Jūs kažkurioj kalbėjot, kad marokietiška chna - gėris, gal pasiseks kada ir man ją pabandyti
gal ebay reiketu paziuret marokietiskos chna, nes as taip noriu ryskesnes spalvos... bet ant tamsoku plauku turbut ne viena ryskiai nesigaus