QUOTE(emiliuxas @ 2013 09 13, 01:03)
, nezianu ka ir galvot. as sumasciau kad ja gal maximaliai prisotinau plaukus ir jie auga sveiki ir atsparus cchna? ar taip gali buti? o jei gali tai ka su zile daryti!!!!!????
man dar ir nuo ciklo labai priklauso, per tas dienas praktiskai nepaima ir per savaite ar max dvi viskas nusiplauna. Gal kose saltesne dejot? o ir plaukas zinoma galejo sustipret kazkiek, pabandykit det daugiau koses, ir ne per mmmm man saknis visada sankiau paima, o kai antra karta uzdazau jau susilygina, bet pacios saknys visada lieka siek tiek kitokios
QUOTE(Deimiliux @ 2013 09 13, 07:43)
Merginos, o kefyrą galima maišyti jei aš noriu tamsiai rudos spalvos? Ar daugiau jis padeda tik chna? Nes šiandien tepliosiuos, tai kaip pagelbėtų lengvesnis terliojimasis
tamsesnius atspalvius duoda basma, o basmai nesiuloma rugstis, tai net nezinau ar cia kefyras gerai butu bet as bandysiu kai ateis vel laikas dazytis
QUOTE(it's not me @ 2013 09 13, 07:43)
o gal šitą http://aromata.lt/ko...ologiska-indija esat išbandę? Patiko? Bijau, kad iš usienietiškų krautuvių negreit išdrysiu pirkt, tai mėginčiau iš čia gal
Tik pagal jų rekomendacijas man virš 300g. reikėtų Dabar vis 125g. pakelį maišydavau tai labai sočiai tos košės būdavo
Tik pagal jų rekomendacijas man virš 300g. reikėtų Dabar vis 125g. pakelį maišydavau tai labai sočiai tos košės būdavo
as turiu nusipirkus, bet dar nebandziau, zodziu atsargu turiu geram pusmeciui i prieki as tikria dazysiu kaip ir anksciau, tikrai nesilaikysiu visu ten surasytu rekomendaciju, nes ant pakuotes ju prirasyta dar daugiau nei psl