Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(Flossy Lady @ 2014 02 03, 00:14)
Mergaites, pavasari zadu dazyt plaukus sviesia kastonine spalva, bet cheminiais dazais. Ar galima butu tarp dazymu uzsidet chna , spalvai pagyvint jai apsiplovus. Pasidaryt kauke, kazka panasaus kaip su bespalve, tik naudot dazancia chna. Ar augaliniai dazai su cheminiais nedera?

sakyciau nedera, nes niekada nezinosit kokia reakcija issauks dedama chna ant dazytu su cheminiais dazais. lygiai kaip ir dedant paskui jau ant chna cheminius dazus irgi negalesit speti kokia spalva gausit. gali pradeti lysti visokie nepageidaujami atspalviai, pilka, zalia, ir dar bala zin kokia smile.gif arba galiausiai dedama chna jums nieko nenuims ir nebedazys. variantu begale. nerizikuociau. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3wa: 03 vasario 2014 - 16:14
Sveikos,

Jau kuris laikas domejausi ir skaitinejau Jusu tema- ir stai siandien isbandziau Indian Henna is Sveiku produktu:
http://www.sveikipro...siai-rudi-100-g

As pirkau du pokelius, tamsiai ruda ir juoda spalvas, sumaisiau miltelius su karstu vandeniu 50/50 kiekvieno, tepiau ant apysausiu plauku, laikiau dvi valandas. Mano pacios plaukai lininiai rudi lietuviski, o daziau as ilga laika juodai ruda- tik pries saule matyti rudas atspalvis, kad ne juoda. Bet labai issausejo plaukai, tad nusprendziau isbandyti naturalu dazyma, tuo labiau, kad taip dazantis greitai sviecia sviesios saknys. Man dazyti reikia kas 3 savaites.

Tai vat noriu pasidziaugti, kad esu labai patenkinta. Tikrai nudaze saknis, tikrai tamsu, dar raso, kad po 2 dienu oksiduosis dazai ir matysis tikra spalva. Plaukai blizga, paslankus, tokie tvirti prie saknu. Esu suzaveta ir labai gailiuosi, kad neatradau sito budo anksciau....

Tai vat rekomenduoju isbandyti, ypac toms, kurioms nesiseka pasiekti tamsios brunetes efekto. Man pavyko is pirmo karto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelagija @ 2014 02 07, 21:48)

Tai vat rekomenduoju isbandyti, ypac toms, kurioms nesiseka pasiekti tamsios brunetes efekto. Man pavyko is pirmo karto  4u.gif

Na aišku man į galvą nė nešovė mintis pamaišyti juodos su tamsiai ruda doh.gif biggrin.gif Idėja tai tikrai gera, gal ir pavyktų g.gif Nes jau keturis kartus dažiau Khadi tamsiai ruda, bet atsiplovė biggrin.gif

Įdomu kaip jums spalva laikysis 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites dazytojos smile.gif na nusipirkau pagaliau as chna ir basmos milteliu is eurokos dezutese. galvoju maisyti santykiu 2 chna : 1 basma. tai dabar klausimukas ar pirma susiberti i dubeneli ir chna ir basma miltelius ir tada uzpilti kartsu vandeniu ir maisyti, ar pirma uzsimaisyti tik chna miltelius ir basmos iberti pries tepima jau ant plauku? kaip manot...
Atsakyti
QUOTE(3wa @ 2014 02 15, 21:43)
sveikos mergaites dazytojos smile.gif na nusipirkau pagaliau as chna ir basmos milteliu is eurokos dezutese. galvoju maisyti santykiu 2 chna : 1 basma. tai dabar klausimukas ar pirma susiberti i dubeneli ir chna ir basma miltelius ir tada uzpilti kartsu vandeniu ir maisyti, ar pirma uzsimaisyti tik chna miltelius ir basmos iberti pries tepima jau ant plauku? kaip manot...

Paskaityk tinklapy henna for hair - ten instrukcijos detalios, priklauso kokie tavo plaukai ir kokios spalvos nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3wa @ 2014 02 15, 20:43)

Laba diena, jeigu užmaišiusi chna ją dar kažkiek laiko laikot šiltai, tada basmą reikia dėti į mišinį prieš tepant ant plaukų, o jei sumaišiusi iškart norit tepti, tada galit maišyti abi kartu smile.gif Nes šiaip, kad chna geriau išskirtų savo spalvą ją rekomenduotina palaikyti šiltai, o sumaišytos basmos spalvos kokybei tai greičiausiai pakenktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelagija @ 2014 02 07, 21:48)
Jau kuris laikas domejausi ir skaitinejau Jusu tema- ir stai siandien isbandziau Indian Henna is Sveiku produktu:
http://www.sveikipro...siai-rudi-100-g

Tai vat rekomenduoju isbandyti, ypac toms, kurioms nesiseka pasiekti tamsios brunetes efekto. Man pavyko is pirmo karto  4u.gif

O žilų plaukų turit? Jei taip, įdomu, kaip spalva juos "paėmė" g.gif
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti, kiek reiktu deti amlos milteliu i misini. as dazau chna ir basma. plaukai siekia pecius. bet noriu rudesnes spalvos, be tu raudonu atspalviu. tai kaip suprantu tektu deti amlos vietoj basmos taip? chna perku kvapu namuose ir butent skirta dazyti ant kuno, man ji daug intensyvesne ir tamsesne, tiesa ir kaina nemaza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 02 17, 15:39)
O žilų plaukų turit? Jei taip, įdomu, kaip spalva juos "paėmė"  g.gif

As zilu neturiu, bet vakar daziau tuo paciu metodu draugui, kuris 50 proc yra zilas. Ir jo plaukai stori stagarai.

Viska dariau taip pat, neplovem sampunu po dazymo, ir pirmas vaizdas isskalavus, kad zilu plauku nepaeme. Bet vaizdas keiciasi valandomis- plaukai tamseja, ir siandien jau vos vienas kitas zilas. Kaip vyrui jau grazu, toks vos zilstelejes. Ziuresim kas bus ryt, raso, kad tikra spalva oksiduojasi per 2 dienas.

Blogiausiu atveju reiktu pakartoti, o gal tik ilgiau palaikyti nei 2 valandas. 4u.gif bet kad nudazo- tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes ,dazau su HNA plaukus senokai,taciau noriu raudonu plauku,na kaip buna cheminiai dazai Coper Red,visada tokius turejau,nezinau kaip isgauti su HNA raudona spalva.Esu maisiusi ir saulelydzio raudona ir burgunda...Dabar gyvenu Kanadoje,jau nebeturiu vilties ir iejus i parduotuve kosmetikos ,vis paimu i rankas cheminius dazus,bet vis dar susilaikau.Gal kas galite duoti koki patarima.Mano plauku spalva siuo mtu yra na tokia rudoka su bordiniu atspalviu.
Atsakyti
QUOTE(llliepa @ 2014 02 18, 16:23)
Sveikutes ,dazau su HNA plaukus senokai,taciau noriu raudonu plauku,na kaip buna cheminiai dazai Coper Red,visada tokius turejau,nezinau kaip isgauti su HNA raudona spalva.

Cooper red tai nėra visiškai raudona, manau, kad pavyktų išgauti ir su chna, jei naturalūs plaukai nėra tamsūs ax.gif

Bandykit su gryna indiška arba marokietiška chna dažytis ax.gif Galit dar pamėginti plyti chna raudonu vynu arba raudonojo vyno acto truputį įpilti, gal gausis raudonesnė spalva 4u.gif
Atsakyti
Beje, vakar dažiausi su Khadi dark brown, bet jausmas toks, lyg plaukai būtų pašviesėję mastau.gif Tokia lyg ir purvina karamelinė gavosi mastau.gif

user posted image
Atsakyti