Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

nebeiskentusi niezejimo isploviau plaukus - saknys dabar tikrai ryzos kaip cia kazkas dejote foto kaip pavyzdine ryza spalva lotuliukas.gif o atrode kad sviesiai ruda ... vnzo kazkas su mano plauku neaisku unsure.gif nebezinau ka dabar darysiu - kiek dar ilgai vaiksciosiu visomis vaivorykstes spalvomis ant galvos blush2.gif gal bandysiu ryt vel deti jeigu kartais mmm veluos .
Atsakyti
O man jau beveik atsiplovė Khadi dažai, vėl ryža lenda g.gif Matyt kažką negerai darau unsure.gif

Šiandien bendradarbė pačiupinėjo sruogą, sako labai blizga plaukai - tai bent tiek gerai biggrin.gif
Atsakyti
o man dar idomu kas kiek laiko dazomi plaukai su visom chna ir basma ir pan. nes kiek skaitau, tai vienos dazo kas dvi savaites kitos buna ir dazniau. gal kad tiesiog naturalu, o ir prideda visko, kad plaukam kone ne dazymas gaunasi o spa centras, kaip kauke kokia smile.gif
dar skaitau airiskos pasisakymus, ir toks spejimas man galvon atejo, gal jum del to ir nenuima kad ne gryna chna/basma o misinys? ar negali taip but kad jum kazkas tame misinyje netinka, kaip saket ten daug ko gali but prideta....
Atsakyti
Ankščiau kas dvi savaites dažydavausi, dabar maždaug kas mėnesį, nes tingiu dažnai dažytis biggrin.gif

Užsisakiau Khadi neutral, įdomu kaip plaukai jausis po cassia žolyčių g.gif ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, Airishka bandykit ant drėgnų išplautų plaukų tepti košę, drėgnus geriau spalva "paima" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 30, 20:23)
Ankščiau kas dvi savaites dažydavausi, dabar maždaug kas mėnesį, nes tingiu dažnai dažytis biggrin.gif
Užsisakiau Khadi neutral, įdomu kaip plaukai jausis po cassia žolyčių g.gif  ax.gif

As dariausi kauke su cassia obovata ( neutral henna), tai man labai patiko, bet sioks toks gelsvas atspalvis mates poto.
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2014 01 30, 23:51)
As dariausi kauke su cassia obovata ( neutral henna), tai man labai patiko, bet sioks toks gelsvas atspalvis mates poto.

O jūs irgi su Khadi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 31, 15:47)
O jūs irgi su Khadi? smile.gif
Ne, mano ne Khadi, bet plaukai tai labai po kaukes faini buvo, rekomenduoju:)
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2014 01 31, 21:40)
Ne, mano ne Khadi, bet plaukai tai labai po kaukes faini buvo, rekomenduoju:)

Išmėginsiu, tik truputį geltono atspalvio galimybė išgąsdino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 02 02, 13:47)

Mano plauku spalva salta, tai gal del to igavo atspalvi, bet tik pries sviesa ar saule jis pastebimas. Jei tavo plaukai dazyti silta spalva, tai nieko ir nesimatys.
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 02 02, 16:47)

keista kad gelsvas atspalvis gavosi, gal cia irgi nuo kilmes salies, nuo plauku spalvos ar apdirbimo priklauso, nes kiek as girdejau, tai gaunasi gan saltas vos pilkas atspalvis ax.gif
Atsakyti
Mergaites, pavasari zadu dazyt plaukus sviesia kastonine spalva, bet cheminiais dazais. Ar galima butu tarp dazymu uzsidet chna , spalvai pagyvint jai apsiplovus. Pasidaryt kauke, kazka panasaus kaip su bespalve, tik naudot dazancia chna. Ar augaliniai dazai su cheminiais nedera?
Atsakyti