nebeiskentusi niezejimo isploviau plaukus - saknys dabar tikrai ryzos kaip cia kazkas dejote foto kaip pavyzdine ryza spalva o atrode kad sviesiai ruda ... vnzo kazkas su mano plauku neaisku nebezinau ka dabar darysiu - kiek dar ilgai vaiksciosiu visomis vaivorykstes spalvomis ant galvos gal bandysiu ryt vel deti jeigu kartais mmm veluos .
O man jau beveik atsiplovė Khadi dažai, vėl ryža lenda Matyt kažką negerai darau
Šiandien bendradarbė pačiupinėjo sruogą, sako labai blizga plaukai - tai bent tiek gerai
Šiandien bendradarbė pačiupinėjo sruogą, sako labai blizga plaukai - tai bent tiek gerai
o man dar idomu kas kiek laiko dazomi plaukai su visom chna ir basma ir pan. nes kiek skaitau, tai vienos dazo kas dvi savaites kitos buna ir dazniau. gal kad tiesiog naturalu, o ir prideda visko, kad plaukam kone ne dazymas gaunasi o spa centras, kaip kauke kokia
dar skaitau airiskos pasisakymus, ir toks spejimas man galvon atejo, gal jum del to ir nenuima kad ne gryna chna/basma o misinys? ar negali taip but kad jum kazkas tame misinyje netinka, kaip saket ten daug ko gali but prideta....
dar skaitau airiskos pasisakymus, ir toks spejimas man galvon atejo, gal jum del to ir nenuima kad ne gryna chna/basma o misinys? ar negali taip but kad jum kazkas tame misinyje netinka, kaip saket ten daug ko gali but prideta....
Ankščiau kas dvi savaites dažydavausi, dabar maždaug kas mėnesį, nes tingiu dažnai dažytis
Užsisakiau Khadi neutral, įdomu kaip plaukai jausis po cassia žolyčių
Labas vakaras, Airishka bandykit ant drėgnų išplautų plaukų tepti košę, drėgnus geriau spalva "paima"
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 30, 20:23)
Ankščiau kas dvi savaites dažydavausi, dabar maždaug kas mėnesį, nes tingiu dažnai dažytis
As dariausi kauke su cassia obovata ( neutral henna), tai man labai patiko, bet sioks toks gelsvas atspalvis mates poto.
QUOTE(Flossy Lady @ 2014 01 30, 23:51)
As dariausi kauke su cassia obovata ( neutral henna), tai man labai patiko, bet sioks toks gelsvas atspalvis mates poto.
O jūs irgi su Khadi?
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 31, 15:47)
O jūs irgi su Khadi?
Ne, mano ne Khadi, bet plaukai tai labai po kaukes faini buvo, rekomenduoju:)QUOTE(Flossy Lady @ 2014 01 31, 21:40)
Ne, mano ne Khadi, bet plaukai tai labai po kaukes faini buvo, rekomenduoju:)
Išmėginsiu, tik truputį geltono atspalvio galimybė išgąsdino
QUOTE(Kisulita @ 2014 02 02, 13:47)
Mano plauku spalva salta, tai gal del to igavo atspalvi, bet tik pries sviesa ar saule jis pastebimas. Jei tavo plaukai dazyti silta spalva, tai nieko ir nesimatys.
QUOTE(Kisulita @ 2014 02 02, 16:47)
keista kad gelsvas atspalvis gavosi, gal cia irgi nuo kilmes salies, nuo plauku spalvos ar apdirbimo priklauso, nes kiek as girdejau, tai gaunasi gan saltas vos pilkas atspalvis