Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(emb @ 2014 01 27, 01:49)
Deja, pasirinkimas buvo blogas.. Visiskai jokio poveikio, spalva ne kiek nepakito.. Gaila sugaisto laiko ir vargo.

nieko sau, o jau buvau susiradusi asorti. internetinej parduotuvej... gerai kad nepirkau tada....
Atsakyti
nenuleiskit ranku, basma daznai kam neprikimba is karto, geriau nudazo chna. Todel pirmakartem, kurios nori labai tamsios spalvos, patarciau dvizingsniu dazyti. O kitoms tiesiog dazniau dazytis. Be to daznai buna, kad reikia poros dienu kol visiskai isryskeja spalva. Gali atrodyti, kad nieko nenudaze, bet po dienos matysis bent atspalvis kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 27, 12:06)
Aš tai karštu vandeniu užpyliau, palaukiau kol užvirs, tada atvėsinau ir užpyliau smile.gif Bet galvoju, kad reikėjo juoda arbata plykyti g.gif

Oho kokia procedura. kadangi nesulaukiau atsakymo, o jau labai erzino geltonai raudonos saknys, tai savaitgali vel daziausi. Si kart tiesiog uzpyliau karstu apie 50 laips. vandeniu + 2 saukstai acto (nes daug zilu), palaikiau gal 20 min. ir ant galvos 2 valandom. Tai nezinau, ar kad daziau pries savaite, bet paeme super, duzave visus lygiai, dar geriau nei su Rainbow, o ir tepasi labai gerai, nebyra. Zodziu super, esu patenkinta ir vazones maziau.
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2014 01 27, 17:22)
Oho kokia procedura. kadangi nesulaukiau atsakymo, o jau labai erzino geltonai raudonos saknys, tai savaitgali vel daziausi. Si kart tiesiog uzpyliau karstu apie 50 laips. vandeniu + 2 saukstai acto (nes daug zilu), palaikiau gal 20 min. ir ant galvos 2 valandom. Tai nezinau, ar kad daziau pries savaite, bet paeme super, duzave visus lygiai, dar geriau nei su Rainbow, o ir tepasi labai gerai, nebyra. Zodziu super, esu patenkinta ir vazones maziau.

o cia su kuriais dazet? ir kokia gavosi spalva?
Atsakyti
Daziau su Khadi dark brown, gavosi tikrai tamsi ruda, liksiu prie situ.
Atsakyti
Sveikos chna ir basma megejos 4u.gif

Daznai paskaitau jusu pokalbius , pasisemiu kantrybes ir vel kaupiu ryzta nebedazyti dazais o bandyti naturaliais budais spalvinti plaukus.
mano naturali spalva auksine - sviesiai pilka , dazau plaukus jau beveik 20 metu tamsus sokoladas , beveik juoda. kas panasiu spalvu - suprasite kaip kas 3-4 sav negailestigai sviecia atauginejancios saknys... o plaukai slenka doh.gif nebeistverusi nuo lapkrcio nebedazau lotuliukas.gif nusipirkau juodosios chna paruosta misini is LUSH bet jau tris kartus daziau - ir neima man nei per kur - visiskai jokio rezultato verysad.gif girdejau kad lt irgi lush jau turi parduotuve - gal kas bandete ? skambinau vakar jiems i klientu aptarnavimo skyriu - patare ant tokiu sviesiu deti sviesesni misini - aisku bandysiu nes uzsispyriau - bet ta kantrybe trukcioja ....
matau kad ir cia pas jus pasitaiko kad nekimba - bet 3 kartai is eiles ....

Pasiguodziau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal palengvejo - einu plykyti misini lotuliukas.gif

sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
O kiek laiko laikot? Aš savo pirmais cha bandymais apsiribojau keliomis valandomis - nieko nepajutau. Dabar gi visada miegu su ta koše, tai daugiau ar mažiau, vienoks ar kitoks rezultatas būna.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 01 29, 15:17)
O kiek laiko laikot? Aš savo pirmais cha bandymais apsiribojau keliomis valandomis - nieko nepajutau. Dabar gi visada miegu su ta koše, tai daugiau ar mažiau, vienoks ar kitoks rezultatas būna.

Laikau 3-4 valandas , nors raso kad 2.5 val pilnai uztenka ir daugiau nereikia . nzn... nesivaizduoju kaip reiketu miegoti su ta kose nes jokio maiso nededu - kaip ir jie raso kad norint tamsesniu spalvu ir maziau raudonumo - galvos dengti nereikia unsure.gif
Atsakyti
Esu bandziusi LUSH'o dazus ir dabar dar kartais su jais dazausi. Man visada gerai nuima, bet ir ne juodai dazau. Mama dazau su rudais, paima gerai, nors zili vis tiek sviecia sviesiau. Juodojoje chna, labai daug basmos, kartais ja dazyti reikia kitaip, nelaikyti tiek ilgai ir nelaikyti plauku siltai isukus i maisa. Ar dazote ant sausu isplautu plauku? Pabandykite dazniau padazyti.
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2014 01 29, 19:09)
Esu bandziusi LUSH'o dazus ir dabar dar kartais su jais dazausi. Man visada gerai nuima, bet ir ne juodai dazau. Mama dazau su rudais, paima gerai, nors zili vis tiek sviecia sviesiau. Juodojoje chna, labai daug basmos, kartais ja dazyti reikia kitaip, nelaikyti tiek ilgai ir nelaikyti plauku siltai isukus i maisa. Ar dazote ant sausu isplautu plauku? Pabandykite dazniau padazyti.

bigsmile.gif wow o kuriuos jus isbandete ? siuo metu uzsidejau caffè caffè (angliskame puslapyje dabar ziuriu turbut bus caca brun) ir imeciau paskutini kubeli juodos likusios . kol perskaiciau jusu komentara daugiau nei valanda prasedejau su dusho maiseliu ir ranksluosciu ant galvos lotuliukas.gif (maniau gal vistik klystu del to ) - nusiemiau is karto blush2.gif lotuliukas.gif kiek jus laiko laikote ? kaip ir jie raso kad 2,5 val ? O dazau visada ant sausu isplautu plauku , uzplikau verdanciu vandeniu - jokiu priedu nebepridedu .... regis viska darau kaip jie pataria . Nors kita karta gal koki kiausini bandyciau plakti , nes siandiena per tirsta pasidariau - visa vonia pribiro grudeliu , kur einu - visur palieku ...
Atsakyti
as dazausi su ryzais, mama su rudais, caca brun. Abi laikom abie 2-3 valandas po maisais ir kepurem. Man zinoma viskas gerai, o mamai nevisai gerai zili nusidazo, gal del to dazymo budo. Mes ir nepandem jais dazyti kitaip, kita karta pabandysim. O tai, kad basma reikia kitaip dazyti, kazkur skaiciau: ir cia forume ir kitur internete. Tiesiog buvo pamineta, kad basma veikia trumpiau ir silumos tiek nereikia, todel tom, kurios dazosi misiniu, bet nori rudos spalvos, vis gaunasi tas ryzas atspalvis, nes laiko ilgai. Po kazkurio laiko toliau veikia tik chna. Atsiprasau, kad nededu jokiu informacijos saltiniu, bet galiu paziurineti, pasidometi.

Jeigu dazomes su LUSH'o dazais, jokiu priedu nebededam, ten ir taip ju atrodo per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 30 sausio 2014 - 12:15
QUOTE(Steisi @ 2014 01 30, 12:13)
as dazausi su ryzais, mama su rudais, caca brun. Abi laikom abie 2-3 valandas po maisais ir kepurem. Man zinoma viskas gerai, o mamai nevisai gerai zili nusidazo, gal del to dazymo budo. Mes ir nepandem jais dazyti kitaip, kita karta pabandysim. O tai, kad basma reikia kitaip dazyti, kazkur skaiciau: ir cia forume ir kitur internete. Tiesiog buvo pamineta, kad basma veikia trumpiau ir silumos tiek nereikia, todel tom, kurios dazosi misiniu, bet nori rudos spalvos, vis gaunasi tas ryzas atspalvis, nes laiko ilgai. Po kazkurio laiko toliau veikia tik chna. Atsiprasau, kad nededu jokiu informacijos saltiniu, bet galiu paziurineti, pasidometi.

Jeigu dazomes su LUSH'o dazais, jokiu priedu nebededam, ten ir taip ju atrodo per daug.

Aciu didelis uz info !!!! 4u.gif suteikete vilties man kad su lush'u pasiekti rezultato gal galiu . mano rezultatas po vakar - saknys pakeite truputeli spalva - sviesiai sviesiai rusvi regis - neina dar gerai suprasti kol plaukai neistrinkti sampunu . bet gal as ir bandysiu toliau tik su sitais , gal man ir nereikia tos beveik juodos blush2.gif lotuliukas.gif kitos chna nzn kur cia nusipirkti , ir man kazkaip ramiau kai perki jau misini paruosta smile.gif)) bet toliau jeigu veikia tik chna - tai gal galva galima is karto trinkti sampunu g.gif tas vaiksciojimas nesvariais plaukais po dazymo doh.gif .. kai turesiu pakankamai patirties gal bandyciau khadi . Man svarbiausia tamsus be raudonu atspalviu smile.gif
Atsakyti