QUOTE(Steisi @ 2014 01 30, 12:13)
as dazausi su ryzais, mama su rudais, caca brun. Abi laikom abie 2-3 valandas po maisais ir kepurem. Man zinoma viskas gerai, o mamai nevisai gerai zili nusidazo, gal del to dazymo budo. Mes ir nepandem jais dazyti kitaip, kita karta pabandysim. O tai, kad basma reikia kitaip dazyti, kazkur skaiciau: ir cia forume ir kitur internete. Tiesiog buvo pamineta, kad basma veikia trumpiau ir silumos tiek nereikia, todel tom, kurios dazosi misiniu, bet nori rudos spalvos, vis gaunasi tas ryzas atspalvis, nes laiko ilgai. Po kazkurio laiko toliau veikia tik chna. Atsiprasau, kad nededu jokiu informacijos saltiniu, bet galiu paziurineti, pasidometi.
Jeigu dazomes su LUSH'o dazais, jokiu priedu nebededam, ten ir taip ju atrodo per daug.
Aciu didelis uz info !!!!
suteikete vilties man kad su lush'u pasiekti rezultato gal galiu . mano rezultatas po vakar - saknys pakeite truputeli spalva - sviesiai sviesiai rusvi regis - neina dar gerai suprasti kol plaukai neistrinkti sampunu . bet gal as ir bandysiu toliau tik su sitais , gal man ir nereikia tos beveik juodos
kitos chna nzn kur cia nusipirkti , ir man kazkaip ramiau kai perki jau misini paruosta
)) bet toliau jeigu veikia tik chna - tai gal galva galima is karto trinkti sampunu
tas vaiksciojimas nesvariais plaukais po dazymo
.. kai turesiu pakankamai patirties gal bandyciau khadi . Man svarbiausia tamsus be raudonu atspalviu