Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(Veti @ 2014 01 10, 00:42)
nebutinai, gan daznai buna kad is pirmo karto nieko nepaima, jei plaukai labai stiprus.

3wa - nemanau kad dazai sutrukdytu dazyt, greiciau atvirksciai, dazai pakenkia plauka, ko pasekoje chna dazniausiai lengviau prilimpa  4u.gif tik gali kiek keisti spalva. Bet jei ne sviesinot o tamsinot, tai turetu viskas but gerai.

tik pries dazyma viena svarbi smulkmenele - ant plauku nedekit balzamo, nesvarbu ar dazysit sausus ar slapius, plaukai turetu but isplauti tik sampunu. Tada didesne tikimybe kad dazai prilips  4u.gif

mhm dekui uz rekomendacijas, taip ir supratau kad jokiu priemoniu nenaudot isplovus, o plaukai tai jauciasi kad paprasteje nuo to dazymo, tai idomu kaip ten gautusi, beje bandziau as juos sviesint o ne tamsint...
Atsakyti
turbut nei viena nebedazot, kad dingot visos smile.gif as dar nedaziau, mastau apie vasari smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
As nusipirksu juodus chna, bet prisiskaicius apie ryzumus ir raudonumus bijau dazyt ax.gif gal savaitgali bandysiu.
Jei likciau po dazymo raudona, kaip ji panaikint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2014 01 22, 09:01)
Sveikos,
As nusipirksu juodus chna, bet prisiskaicius apie ryzumus ir raudonumus bijau dazyt  ax.gif gal savaitgali bandysiu.
Jei likciau po dazymo raudona, kaip ji panaikint? g.gif

Laba diena, paprastai po pirmo dažymo spalva greitai nusiplauna, todėl jei atspalvis nepatiks, nereikės ilgai kankintis smile.gif Kas yra juoda chna? Indigo? Ar mišinį pirkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3wa @ 2014 01 21, 21:57)
turbut nei viena nebedazot, kad dingot visos smile.gif as dar nedaziau, mastau apie vasari smile.gif

Aš vėl bandžiau su Khadi Dark Brown dažytis, tai kokie plaukai po dažymo bigsmile.gif Minkštučiai, puručiai, o jau tankumas blink.gif Atrodo, kad jų dvigubai daugiau, nei prieš dažymą bigsmile.gif Labai atsigavo, nors nelabai smagu jiems žiemą buvo unsure.gif

Jau norėjau atsisakyti Khadi, bet dabar visai tinka jau biggrin.gif

Aišku tamsiai ruda nesigavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 23, 12:13)
Aš vėl bandžiau su Khadi Dark Brown dažytis, tai kokie plaukai po dažymo bigsmile.gif Minkštučiai, puručiai, o jau tankumas blink.gif Atrodo, kad jų dvigubai daugiau, nei prieš dažymą  bigsmile.gif Labai atsigavo, nors nelabai smagu jiems žiemą buvo unsure.gif

Jau norėjau atsisakyti Khadi, bet dabar visai tinka jau biggrin.gif

Aišku tamsiai ruda nesigavo rolleyes.gif

sveikute, o kokia gavosi ? gal galima plaukuciu foto? ir is kur pirkotes khadi?
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 01 22, 14:28)
Laba diena, paprastai po pirmo dažymo spalva greitai nusiplauna, todėl jei atspalvis nepatiks, nereikės ilgai kankintis  smile.gif Kas yra juoda chna? Indigo? Ar mišinį pirkot? smile.gif

Va toki pirkau:
https://www.assorti....milteliai-100-g
Tokia baime turiu dazyt doh.gif niekad nebandzius, bet jau norisi naturaliu priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2014 01 24, 01:17)
Va toki pirkau:
https://www.assorti....milteliai-100-g
Tokia baime turiu dazyt doh.gif niekad nebandzius, bet jau norisi naturaliu priemoniu.

neblogas pasirinkimas 4u.gif vakar kaip tik narsiau kur ir kiek kainuoja sitie misiniai, tai sitas bent ilgalaikis. kiti buna kaip kremas, kuris pradeda plautis po 5 plovimu, bent jau taip rase prie kiekvieno.. jau buvau nusprendus jei cia tik kremas tai neapsimoka. g.gif o paprastu chna kol kas aplink save poroj pc neradau, o toliau ir nenuvaziuoju.
dekui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3wa: 24 sausio 2014 - 07:50
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 23, 11:13)
Aš vėl bandžiau su Khadi Dark Brown dažytis, tai kokie plaukai po dažymo bigsmile.gif Minkštučiai, puručiai, o jau tankumas blink.gif Atrodo, kad jų dvigubai daugiau, nei prieš dažymą  bigsmile.gif Labai atsigavo, nors nelabai smagu jiems žiemą buvo

As ir nusipirkau Khani, pasidalinkit patirtim, kaip dazotes. As uzpyliau silta kava, palaikiau ant silto vandens valanda ir man kazkaip nepaeme ziliuku, Rainbow geriau paimdavo. Bet tik nusidaziusi paskaiciau instrukcija, kad reikia uzpilti 50 laips. vandeniu, palaukti kol atves ir tepti ant dregnu isplautu plauku. O kaip Jus darote mergaites?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blizzge: 25 sausio 2014 - 11:03
QUOTE(3wa @ 2014 01 24, 08:39)
neblogas pasirinkimas  4u.gif vakar kaip tik narsiau kur ir kiek kainuoja sitie misiniai, tai sitas bent ilgalaikis. kiti buna kaip kremas, kuris pradeda plautis po 5 plovimu, bent jau taip rase prie kiekvieno.. jau buvau nusprendus jei cia tik kremas tai neapsimoka.  g.gif  o paprastu chna kol kas aplink save poroj pc neradau, o toliau ir nenuvaziuoju.
dekui  ax.gif

Deja, pasirinkimas buvo blogas.. Visiskai jokio poveikio, spalva ne kiek nepakito.. Gaila sugaisto laiko ir vargo.
Atsakyti
QUOTE(3wa @ 2014 01 23, 17:48)
sveikute, o kokia gavosi ? gal galima plaukuciu foto? ir is kur pirkotes khadi?

Na, foto jau truputį per vėlu, nes jau spėjau galvą išplauti biggrin.gif Galėsiu kitą kartą biggrin.gif

Pirkau violey.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2014 01 25, 12:02)
As ir nusipirkau Khani, pasidalinkit patirtim, kaip dazotes. As uzpyliau silta kava, palaikiau ant silto vandens valanda ir man kazkaip nepaeme ziliuku, Rainbow geriau paimdavo. Bet tik nusidaziusi paskaiciau instrukcija, kad reikia uzpilti 50 laips. vandeniu, palaukti kol atves ir tepti ant dregnu isplautu plauku. O kaip Jus darote mergaites?

Aš tai karštu vandeniu užpyliau, palaukiau kol užvirs, tada atvėsinau ir užpyliau smile.gif Bet galvoju, kad reikėjo juoda arbata plykyti g.gif

Tai va, užpyliau vandeniu, įmečiau du arbatinius šaukštelius amla miltelių, du šaukštelius alyvuogių aliejaus, šaukštelį ricinų aliejaus, porą šauktelių medaus ir kokius 5 lašiukus rozmarinų eterinio aliejaus ax.gif Tada užviriau vandens, įpyliau į didelį indą, į tą indą įdėjau indelį su koše, uždengiau ir taip laikiau beveik valandą smile.gif

Kai jau einu tepliotis, tai tame dideliame inde pakeičiu vandenį į užvirusį, kad košė neatvėstų, kol tepliosiuos biggrin.gif

Labai gerai su kefyru tepasi, bet šį kart neturėjau, o be jo plaukai tokie faini buvo, tai turbūt daugiau jo ir nebedėsiu biggrin.gif
Atsakyti