Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(3wa @ 2014 01 08, 23:37)
Sveikos prisijungsiu ir as prie jusu, apie miksavimus ir proporcijas kaip ir supratau viska, zinau ko noriu. Mano klausimas butu ar nestukei galima dazyti be baimes? Plaukai nedazomi jau nuo liepos men galai iskarpyti, na like pora cm dar tokiu " nekokiu" . Idomu aplamai ar man nuimtu, prisiskaiciau kad nesciom nenuima buna. Apie kenkima tai suprantu kad naturali zole tai nepakenktu.

del kenkimo, tai tikrai gali nebijot, o del paemimo, visko gali but kad is pirmo karto nepaims, bet manau kad per 3-4 kartus plaukas turetu pasiduot. Dar daug priklausys nuo pasirinktos zoles.

Kaip pvz: maximine basma mano plauku taip nei karto ir nepaeme, o va khadi misinys taip isigere, kad net gerokai nuauge plaukai nera labai nubluke. O va mano drauge dazo tais paciais khadi dazais, ir jai per 2-3 sav nusiplauna gan smarkiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veti @ 2014 01 09, 02:05)
del kenkimo, tai tikrai gali nebijot, o del paemimo, visko gali but kad is pirmo karto nepaims, bet manau kad per 3-4 kartus plaukas turetu pasiduot. Dar daug priklausys nuo pasirinktos zoles.

Kaip pvz: maximine basma mano plauku taip nei karto ir nepaeme, o va khadi misinys taip isigere, kad net gerokai nuauge plaukai nera labai nubluke. O va mano drauge dazo tais paciais khadi dazais, ir jai per 2-3 sav nusiplauna gan smarkiai  4u.gif

kaip idomiai... matyt pats plaukas jau kaip priima. as pries kaledas bandziau dazyti plaukus bet parduotuviniais dazais, tai man nieko nenueme, nors visada nusidazydavo, tai uztat ir galvoju kaip cia butu su chna.... dar mastau kad klaida padariau is vis bandydama juos dazyti, nes atauge daug naturaliu, galiukai like tik laukia dar pakirpimo, tai galvoju be reikalo padariau "chemijos kauke" plaukam.
pati spalvos tai noriu tamsesnes rudos, maisyciau 1/3 chna su 2/3 basma, dar kavos nuoviru ir kiausiniu. tik baisu kazko smile.gif makaluosiu kaip ragana burta o jei nieko neivyks... plius dar ilgai ir laikyt reikia, bet ai... kai ir taip sedziu namie nieko neveikiu tai galeciau ir pasimakliavot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(3wa @ 2014 01 09, 02:09)
kaip idomiai... matyt pats plaukas jau kaip priima. as pries kaledas bandziau dazyti plaukus bet parduotuviniais dazais, tai man nieko nenueme, nors visada nusidazydavo, tai uztat ir galvoju kaip cia butu su chna.... dar mastau kad klaida padariau is vis bandydama juos dazyti, nes atauge daug naturaliu, galiukai like tik laukia dar pakirpimo, tai galvoju be reikalo padariau "chemijos kauke" plaukam.
pati spalvos tai noriu tamsesnes rudos, maisyciau 1/3 chna su 2/3 basma, dar kavos nuoviru ir kiausiniu. tik baisu kazko smile.gif makaluosiu kaip ragana burta o jei nieko neivyks... plius dar ilgai ir laikyt reikia, bet ai... kai ir taip sedziu namie nieko neveikiu tai galeciau ir pasimakliavot biggrin.gif

as kaip tik daziau su khadi dark brown, cia ir daugiau merginu kelis psl atgal apie juos pasisake.
Bet zinokit tikrai, kad Jusu plaukas i zoles reaguos tikrai kazkaip kitaip nei visiems kitiems mirksiukas.gif tas ir smagiausia situose burtuose bigsmile.gif

Dar gerai tamsina, bent jau man, graikinio riesuto milteliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veti @ 2014 01 09, 04:09)
as kaip tik daziau su khadi dark brown, cia ir daugiau merginu kelis psl atgal apie juos pasisake.
Bet zinokit tikrai, kad Jusu plaukas i zoles reaguos tikrai kazkaip kitaip nei visiems kitiems  mirksiukas.gif tas ir smagiausia situose burtuose  bigsmile.gif

Dar gerai tamsina, bent jau man, graikinio riesuto milteliai  4u.gif

nu va labai idomu tas kad kazkaip tikrai kitaip gausis nei normaliai. nes hormonai savo daro. bet vistiek norisi ismegint, nagus niezti, plius dar kad ir plaukai nusilpe, o sitie dazymai su chna kiek skaiciau ir stiprina plauka, ir kauke nebloga kartu gaunasi. skaiciau apie sita chna siandien puse dienos, is sia tema ir pries tai buvusia.
dazyti ruosiuosi pradzioj su maximiniais, nes jei neims nieko tai nesinori pinigu daug isleisti smile.gif
Papildyta:
ai dar klausimukas, kur jus perkat visus tuos riesutu miltelius? azuolo zieves nuovira pasitikrinau internete, tai radau vaistinej, apie 5lt kainuoja lyg.
Atsakyti
QUOTE(3wa @ 2014 01 09, 03:18)
nu va labai idomu tas kad kazkaip tikrai kitaip gausis nei normaliai. nes hormonai savo daro. bet vistiek norisi ismegint, nagus niezti, plius dar kad ir plaukai nusilpe, o sitie dazymai su chna kiek skaiciau ir stiprina plauka, ir kauke nebloga kartu gaunasi. skaiciau apie sita chna siandien puse dienos, is sia tema ir pries tai buvusia.
dazyti ruosiuosi pradzioj su maximiniais, nes jei neims nieko tai nesinori pinigu daug isleisti smile.gif
Papildyta:
ai dar klausimukas, kur jus perkat visus tuos riesutu miltelius? azuolo zieves nuovira pasitikrinau internete, tai radau vaistinej, apie 5lt kainuoja lyg.

va cia dar vienas niuansas, jei vienos zoles, Jums nepaims tai dar nereiskia kad nepaims kitos mirksiukas.gif kaip minejau su mano plaukais, khadi, taip pat su basma tamsina, ir sita man paeme, o maximine neima doh.gif

riesutu miltelius pirkau is aroma-zone.com ten daug visko yra, visokiu zoliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3wa @ 2014 01 09, 01:09)
be reikalo padariau "chemijos kauke" plaukam.

ai... kai ir taip sedziu namie nieko neveikiu tai galeciau ir pasimakliavot biggrin.gif

Na.. kad jau ir taip nieko neveikiat namie.. biggrin.gif Tai net jei ir nenudažys, tai tikrai ne chemijos kaukę plaukams būsit pasidarius smile.gif Nes spalva ne vienintelis gėris ką žolė daro plaukams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 01 09, 08:56)
Na.. kad jau ir taip nieko neveikiat namie.. biggrin.gif Tai net jei ir nenudažys, tai tikrai ne chemijos kaukę plaukams būsit pasidarius smile.gif Nes spalva ne vienintelis gėris ką žolė daro plaukams biggrin.gif

va ir as ta pati galvoju, kad ir nenuims, tai bent pamaitinsiu plauka gal gerosiom kokiom medziagom ax.gif buvau maximoj siandien, neradau visai chna dezuciu, nei prie dazu nei prie sampunu, visa lentyna apziurejau pavieniui, sakau gal nematau, bet nebuvo... iseinant stabtelejau prie eurokos, tai kaip tycia lapelis "grisiu uz 15min" doh.gif ech...velniai nemate, grizau namo biggrin.gif kita diena gal geriau seksis.
Atsakyti
QUOTE(3wa @ 2014 01 09, 14:00)
va ir as ta pati galvoju, kad ir nenuims, tai bent pamaitinsiu plauka gal gerosiom kokiom medziagom  ax.gif buvau maximoj siandien, neradau visai chna dezuciu, nei prie dazu nei prie sampunu, visa lentyna apziurejau pavieniui, sakau gal nematau, bet nebuvo... iseinant stabtelejau prie eurokos, tai kaip tycia lapelis "grisiu uz 15min"  doh.gif  ech...velniai nemate, grizau namo biggrin.gif kita diena gal geriau seksis.

paprastai chna maximose buna prie dazu pacioj apatinej lentynoj 4u.gif ir eurokos ir drogas ir Martina turi chna,
Atsakyti
QUOTE(Veti @ 2014 01 09, 15:04)
paprastai chna maximose buna prie dazu pacioj apatinej lentynoj  4u.gif ir eurokos ir drogas ir Martina turi chna,

nebuvo maximoj visai, apatinej lentynoj zinau kad buna, bet ten tik radosi palete tie pakeliai, maziukai kur vienam kartui ar saknim pasidazyt. nebuvo jokiu kaip iprasta visose parduotuvese pigesniu ar chna dezutese kaip buna. cia ta maxima musu neseniai pastatyta, gal dar nenusistovejes koks asortimentas g.gif ne nezinau. i norfa mielai nulekciau, bet toli man gaunasi eit, tai siaip kada prie progos jei pro sali tektu keliaut.
Atsakyti
Šiaip Eurokose smagiausiai chna pirkti man, nes ten būna supakuota į kartonines dėžutes du maišeliai miltelių, o tie mažiukai Norfoj tai nepatinka, kažkaip daug jų reikėtų pirkti biggrin.gif

3wa pirmąkart nudažiusi jau tikrai turėtumėt kažkokį atspalvį matyti ant plaukų, nebent Jūsų pačios plaukai tamsūs, o spalva gausis panaši į natūralius smile.gif Po pirmo dažymo aš jau ganėtinai raudona vaikščiojau nail.gif
Atsakyti
tai kad kiek einu pro ta eurokos tiek nieko nera ir ant stiklo pastovus lapelis "grisiu uz 15min" . nu gal meluoju, gal tik du kartus, bet vistiek. atrodo tycia kad nieko nepirkciau biggrin.gif mano plauku spalva dabar tokia, tikiuosi pasiseks foto ikelt. galiukai 2-3 cm matosi sviesesni, nes visada plaukai buvo ilgi mano, o vasara nukirpau per puse. prisizaidziau pavasari su spalvom ir sugadinau totaliai plaukus doh.gif tai kirpeja paliko tuos kelis cm, nes jei butu ir tuos nukirpusi buciau ne plauku nesurisusi... per trumpi but gavesi. user posted image
cia viena is sesei skirtu siusti foto, tai nekreipkit demesio i aplinka, ankstus rytas, savaitgalis, ir t.t. biggrin.gif
Papildyta:
dar galvoju pries tas sventes dazydama (kai nenusidaze) ar nebusiu vistiek padengusi plauko chemija, per kuria chna man nepaimtu plauko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3wa: 09 sausio 2014 - 17:47
QUOTE(Ixora @ 2014 01 09, 16:42)
3wa pirmąkart nudažiusi jau tikrai turėtumėt kažkokį atspalvį matyti ant plaukų, nebent Jūsų pačios plaukai tamsūs, o spalva gausis panaši į natūralius  smile.gif Po pirmo dažymo aš jau ganėtinai raudona vaikščiojau  nail.gif

nebutinai, gan daznai buna kad is pirmo karto nieko nepaima, jei plaukai labai stiprus.

3wa - nemanau kad dazai sutrukdytu dazyt, greiciau atvirksciai, dazai pakenkia plauka, ko pasekoje chna dazniausiai lengviau prilimpa 4u.gif tik gali kiek keisti spalva. Bet jei ne sviesinot o tamsinot, tai turetu viskas but gerai.

tik pries dazyma viena svarbi smulkmenele - ant plauku nedekit balzamo, nesvarbu ar dazysit sausus ar slapius, plaukai turetu but isplauti tik sampunu. Tada didesne tikimybe kad dazai prilips 4u.gif
Atsakyti