Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

Smagu, kad parašėt, aš kaip tik planavau nusipirkti šituos dažus smile.gif Padėjot apsigalvoti biggrin.gif Liksiu toliau prie eurokinių chna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 01, 21:26)
Nusidažiau Khadi Dark brown - nusiplovė po dviejų plovimų blink.gif Kažkaip po chna - nebekimba kitos spalvos g.gif

o man Khadi Dark Brown niekaip neužsidažo biggrin.gif pradėjau dažyti viena marokietiška chna, tai kur buvo dažyta su Khadi - nei kiek neparyžėjo, liko tamsiai bordiniai ruda kaip buvo.
kad visiškai susilygins, aišku, negalvojau, bet tikėjausi, kad bent kiek paryžės. teks pradėt dėti basmos į tą marokinę, nes dabar kaip zebras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 sausio 2014 - 23:16
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 01, 22:26)
Nusidažiau Khadi Dark brown - nusiplovė po dviejų plovimų blink.gif Kažkaip po chna - nebekimba kitos spalvos g.gif

Man taip pat sitie dazai labai gerai laiko, jau gailiuosi kad daziau jais, nes vel noriu bandyt but ryza, o jie, net po 1.5men nei kiek nesvieseja doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

jungiuosi ir as prie jusu smile.gif norejau tik pasiklausti is uzsienio kokius amlos miltelius uzsisakote? nes LT nerandu kad butu, vienoj eparduotuvej jau isparduota, ji vienintele ir turejo.
Mano plaukai i sviesesnius naturalus, nepasakyciau,kad pelenu. Tai as dazaus chna 1 pak - 1,5 pak. basmos, bet man iseina tokia ale ruda su raudonumo priemaisa, su ryzumo. Na, zdz, man nepatinka tokia spalva, as noriu,kad butu naturali ruda smile.gif

Dabar kaip tik sedziu su sita proporcija issimakalavusi, tik acto idejau.
O ar kas nors chna laikote per nakti, o paskui tik su basma sumaisot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimesMedis: 02 sausio 2014 - 13:30
QUOTE(LaimesMedis @ 2014 01 02, 13:28)
Laba diena,

jungiuosi ir as prie jusu smile.gif norejau tik pasiklausti is uzsienio kokius amlos miltelius uzsisakote?

esu pirkusi iš akamuti ir hennaboy

kažkaip nepastebėjau, kad ta amlą labai įtakotų spalvą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 02, 19:53)
esu pirkusi iš akamuti ir hennaboy

kažkaip nepastebėjau, kad ta amlą labai įtakotų spalvą  blush2.gif

Na as pasiskaiciau jusu pries tai buvusias temas, tai daug kas raso, kad amla nuima ta raudonuma ir suteikia labiau rudesni atspalvi. Dar skaiciau, kad ir lazdyno ar tai graikinio riesuto milteliai t apati daro ax.gif kazkaip kol kas dar neatradau savo proporciju ir spalvos su chna verysad.gif Skaiciau, kad kai kuriom labai plaukai blizga nuo siu dazu, man tai niekas neblizga, nebent pries sviesa, o tokiu oru spalva atrodo kaip issiplovusi kazkokia, nors ir vakar daziau :/
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2014 01 03, 15:20)
Na as pasiskaiciau jusu pries tai buvusias temas, tai daug kas raso, kad amla nuima ta raudonuma ir suteikia labiau rudesni atspalvi. Dar skaiciau, kad ir lazdyno ar tai graikinio riesuto milteliai t apati daro  ax.gif  kazkaip kol kas dar neatradau savo proporciju ir spalvos  su chna  verysad.gif  Skaiciau, kad kai kuriom labai plaukai blizga nuo siu dazu, man tai niekas neblizga, nebent pries sviesa, o tokiu oru spalva atrodo kaip issiplovusi kazkokia, nors ir vakar daziau :/

Gal dar neseniai tedažot, kad spalva atrodo kaip nusiplovusi? Nes man jau ji visai nebenublunka, tik nuauga smile.gif Dar galit bandyti su stipria kava plikyti, dar lyg ir kiaušinis rudumo duoti turėtų, nors iš savo praktikos to nepastebėjau, tik lipnumo masei kiaušinis duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 01 03, 20:08)
Gal dar neseniai tedažot, kad spalva atrodo kaip nusiplovusi? Nes man jau ji visai nebenublunka, tik nuauga  smile.gif Dar galit bandyti su stipria kava plikyti, dar lyg ir kiaušinis rudumo duoti turėtų, nors iš savo praktikos to nepastebėjau, tik lipnumo masei kiaušinis duoda smile.gif

Cia mano gal 4 dazymas, si karta dejau kavos pora sauksteliu, acto pora saukstu. sako druska patamsina/pasodrina spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2014 01 03, 20:28)
Cia mano gal 4 dazymas, si karta dejau kavos pora sauksteliu, acto pora saukstu. sako druska patamsina/pasodrina spalva  g.gif

Bandykit su beržų nuovirų plikyti (man atrodo jo vaistinėse būna pirkti), jis viską tamsiai nudažo, bet gali būti, kad iš plaukų greitai atiplauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 01 03, 20:35)
Bandykit su beržų nuovirų plikyti (man atrodo jo vaistinėse būna pirkti), jis viską tamsiai nudažo, bet gali būti, kad iš plaukų greitai atiplauna smile.gif

reikes pabandyti. dar skaiciau, kad cinamonas priduoda atspalvio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veti @ 2014 01 02, 03:14)
Man taip pat sitie dazai labai gerai laiko, jau gailiuosi kad daziau jais, nes vel noriu bandyt but ryza, o jie, net po 1.5men nei kiek nesvieseja  doh.gif

O juos vandeniu užpilat, ar kažkuo kitų (juodąja arbata, kava)? g.gif
Aš tai karštu vandeniu, kad sušlaptų, tada kefyro, truputį eterinio aliejaus ir tepu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 02, 00:16)
o man Khadi Dark Brown niekaip neužsidažo  biggrin.gif pradėjau dažyti viena marokietiška chna, tai kur buvo dažyta su Khadi - nei kiek neparyžėjo, liko tamsiai bordiniai ruda kaip buvo.
kad visiškai susilygins, aišku, negalvojau, bet tikėjausi, kad bent kiek paryžės. teks pradėt dėti basmos į tą marokinę, nes dabar kaip zebras  biggrin.gif

Man liko dar dažų, tai bandysiu dar kartą dažyti, gal šį kart geriau įsigers g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 05 sausio 2014 - 18:02
Sveikos prisijungsiu ir as prie jusu, apie miksavimus ir proporcijas kaip ir supratau viska, zinau ko noriu. Mano klausimas butu ar nestukei galima dazyti be baimes? Plaukai nedazomi jau nuo liepos men galai iskarpyti, na like pora cm dar tokiu " nekokiu" . Idomu aplamai ar man nuimtu, prisiskaiciau kad nesciom nenuima buna. Apie kenkima tai suprantu kad naturali zole tai nepakenktu.
Atsakyti