tai kita kart bandysiu ant dregnu. visa vonia reikejo valyt,gerai ,kad nenudaze zaliai grindu
QUOTE(Jurguras @ 2013 11 21, 11:54)
O kokia sudėtis šių dažų? Neatsiplauna spalva?
QUOTE(praeive @ 2013 11 20, 23:00)
o kam dziovinot plaukus pries dazydama? todel ir byrejo, kad ant sausu tepet
As visada tepu TIK ant sausu plauku (slapiu ar dregnu maniskiu su niekuom neissukuosi). Nebyra, gerai nusidazo. Tiesa pirma karta byrejo, bet ne plaukai kalti buvo, o nepataikytas mases tirstumas
QUOTE(goccia @ 2013 11 28, 07:28)
As visada tepu TIK ant sausu plauku (slapiu ar dregnu maniskiu su niekuom neissukuosi). Nebyra, gerai nusidazo. Tiesa pirma karta byrejo, bet ne plaukai kalti buvo, o nepataikytas mases tirstumas
O as ja kaip tik sakyciau nuskystinau (gal per daug) ir man byrejo.
Kai rasiau apie mases tirstuma turejau galvoje, ne butent per tirsta, o aplamai netinkama konsistencija. Ir nuo per tirstos prisiterlioji ir nuo per skystos taip pat. Mano pirmas kartas, taip pat buvo su per skysta kose, tai visur buvo kaip po karo. Dabar jau pripratau ir zinau koks tirstumas turi buti. Kai man dar atrodo, kad gal dar truputeli, truputeli ipilti skyscio ir bus gerai, tai jau zenklas kad nebepilti ir buna kaip tik
kita kart ir as maziau desiu
O aš šiandien gaminausi košę iš Rainbow research dark brown su kefyru Buvau nusiteikusi prieš kefyrą, bet dabar turbūt bus nepakeičiamas plaukų dažyme. Košė gavosi idealios konsistencijos, tepėsi labai maloniai ir lengvai, o svarbiausia, niekas nevarvėjo iš po maiselio, kol laikiau ant galvos savo viralą
Man tai tą pačią funkciją vietoj kefyro kiaušinis atlieka, kol jo nedėdavau virtuvė atrodydavo kaip po karo, o dabar košė idealiai tepasi ir net nevarva visai
Reikės ir man dar su kiaušiniu pamėginti
Po dažymo su Rainbow Research Dark brown Man visai patinka spalva
Jau atkeliavo Khadi Dark brown, ta dažysiuos toliau su khadi, žiūrėsiu kas gausis
oi, kaip blizga