Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kt. žolėmis

QUOTE(Ixora @ 2013 10 21, 08:52)
Plaukai gali pažaliuoti tuo atveju, jei dažysit ant peroksidu šviesintų plaukų  smile.gif Jei spalva tamsesnė pažaliavimo neturėtų būti, bet vėlgi priklauso nuo Jūsų maišymo pasirinkimo, nes dažant su daug basmos plaukai ir tamsiai mėlyni gali patapti ilgainiui, ar violetiniai  smile.gif
Rekomenduoju pabandyti light mountain dažus, mano sesuo dažė ant jau dažytų (nenatūraliais dažais) dažų labai nenorėjo jokio raudono atspalvio, todėl mano siūlymus apie chna atmetė, tai jokio baisaus efekto nesigavo, tik graži ruda spalva  mirksiukas.gif
O jei lauksit kol ataugs šaknys ir dažysit visą galvą chna plaukų spalva bus nevienoda, aiškiai matysis, kur natūrali plaukų spalva, o kur nuaugę dažai (nebent natūrali ir dažyta spalvos labai panašios) smile.gif

O man atvirksciai buvo pazaliavo kai kur sruogeles kai daziau sviesiau rudai(daziau 2sav po henna dazymo), o kai ant sviesintu plauku daziau henna viskas gerai buvo:)
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2013 11 05, 18:28)
O man atvirksciai buvo pazaliavo kai kur sruogeles kai daziau sviesiau rudai(daziau 2sav po henna dazymo), o kai ant sviesintu plauku daziau henna viskas gerai buvo:)

Tai Jūs ant chna dažėt su kitais dažais? Nes aš kalbėjau apie tuos atvejus, kai chna "uždažo" ant viršaus smile.gif Iš savo patirties nieko negaliu pasakyti, niekas man nežaliuoja, ačiūD biggrin.gif
Atsakyti
Vakar išmėginau Rainbow Research - Persian Mahogany, irgi į raudonumą nedažo g.gif

Turiu Rainbow Research dark brown, mahogany ir sherry ir visų jų sudėtis - lawsonia inermis ir indigofeteae. Išbandžiau kol kas tik sherry ir mahogany, bet nenuostabu, kad spalva nesiskiria, kai sudėtis ta pati, tik santykis skiriasi unsure.gif

Khadi man labiau patiko, nes po dažymo su Khadi, susilaukiau daug komplimentų, kad plaukai labai blizga bigsmile.gif Ir nežinau ar čia tik man taip pasitaikė, bet Khadi košytė geresnės konsitencijos gaunasi, nė gabaliukas nebuvo nubyrėjęs bigsmile.gif

Galvojau Light Mountain Bright Red arba Red išmėginti, bet pasižiūrėjau į sudėtį - abiejuose lawsonia inermis. O paletėje parodyta, kad gaunasi skirtingos spalvos g.gif Tai gal skirtingą chna deda g.gif
Atsakyti
laba diena,

dažiau plaukus ilgai ilgai su chna, vėliau paaugo plaukai ir...vėl nusidažiau su chna, bet nebenoriu ryžumo, nes jau 2 mėnesiai nedažiau, tai labai nušviesėjo plaukai. Noriu šviesinti plaukus su cheminiais, kaip sureaguotų? Taptų žali? doh.gif
Atsakyti
Merginos, tik dabar susiruosiau dazyt savo plaukucius ir nusipirkau toki plona pakeli Chna ,sokoladine spalva. Ten raso,kad uzpilti karstu vandeniu ne maziau 80 laipsniu. O as noreciau pabandyt ipilti kefyro, bet gali nenusidazyt ane?, o gal ta kefyra pabandyt pakaitint ir imaisyt? Iki vakaro gal pakomentuosit man kas nors plzzz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 11 20, 12:01)
Merginos, tik dabar susiruosiau dazyt savo plaukucius ir nusipirkau toki plona pakeli Chna ,sokoladine spalva. Ten raso,kad uzpilti karstu vandeniu ne maziau 80 laipsniu. O as noreciau pabandyt ipilti kefyro, bet gali nenusidazyt ane?, o gal ta kefyra pabandyt pakaitint ir imaisyt? Iki vakaro gal pakomentuosit man kas nors plzzz biggrin.gif

Šiaip kiek girdėjau iš dažančių iš pradžių šiek tiek vandens pila, o paskui norimą konsistenciją išgauna pildamos daugiau kefyro, kaitint jo nėra būtina, galit induką pamerkti į karštą vandenį ir maišyti, kad pašiltų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 20 lapkričio 2013 - 11:18
Dekui Ixora 4u.gif ,bandysiu dabar.
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 11 20, 16:39)
Dekui Ixora 4u.gif ,bandysiu dabar.

Na va, galiu pakomentuoti, ipyliau siek tiek kefyro, pasiruosiau dazus o paskui dar galva ploviau ir dziovinau,tai tepant dazus byrejo kruopos is galvos, gal mase jau buvo salta. Bet plovimas nebuvo sunkus, greiciau sunkiau grindu valymas po visko biggrin.gif O spalva Kartaus sokolado, tai kiek prie lempos matosi, tai tokia tamsiai naturaliai ruda, kad sutikus paklaustum ar tavo plaukai cia dazyti ar ne? wub.gif Kol kas plaukai apsunke ir siurkstoki, tikiuos neilgam smile.gif
Taigi aciu patarusioms, po balioniuka visoms 4u.gif
Atsakyti
O kokiais cia dazais dazet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 11 20, 22:12)
Na va, galiu pakomentuoti, ipyliau siek tiek kefyro, pasiruosiau dazus o paskui dar galva ploviau ir dziovinau,tai tepant dazus byrejo kruopos is galvos, gal mase jau buvo salta. Bet plovimas nebuvo sunkus, greiciau sunkiau grindu valymas po visko biggrin.gif O spalva Kartaus sokolado, tai kiek prie lempos matosi, tai tokia tamsiai naturaliai ruda, kad sutikus paklaustum ar tavo plaukai cia dazyti ar ne?  wub.gif Kol kas plaukai apsunke ir siurkstoki, tikiuos neilgam smile.gif
  Taigi aciu patarusioms, po balioniuka visoms 4u.gif

o kam dziovinot plaukus pries dazydama? biggrin.gif todel ir byrejo, kad ant sausu tepet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 11 20, 21:39)
O kokiais cia dazais dazet?  smile.gif

Su chna, toks plonas pakelis,kuriu buna ivairiu atspalviu. Pirkau Eurokose.
Papildyta:
QUOTE(praeive @ 2013 11 20, 22:00)
o kam dziovinot plaukus pries dazydama? biggrin.gif todel ir byrejo, kad ant sausu tepet smile.gif

Taip buvo parasyta ant pakelio,kad tepti ant svariu sausu plauku,o as ir laikiausi tu nurodymu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 21 lapkričio 2013 - 10:52
QUOTE(Jurguras @ 2013 11 21, 11:54)
Taip buvo parasyta ant pakelio,kad tepti ant svariu sausu plauku,o as ir laikiausi tu nurodymu smile.gif

Aš niekada netepu chna ant sausų plaukų, juk į drėgnus ir patys dažai geriau įsigeria wink.gif
Atsakyti