QUOTE(Ixora @ 2013 10 21, 08:52)
Plaukai gali pažaliuoti tuo atveju, jei dažysit ant peroksidu šviesintų plaukų Jei spalva tamsesnė pažaliavimo neturėtų būti, bet vėlgi priklauso nuo Jūsų maišymo pasirinkimo, nes dažant su daug basmos plaukai ir tamsiai mėlyni gali patapti ilgainiui, ar violetiniai
Rekomenduoju pabandyti light mountain dažus, mano sesuo dažė ant jau dažytų (nenatūraliais dažais) dažų labai nenorėjo jokio raudono atspalvio, todėl mano siūlymus apie chna atmetė, tai jokio baisaus efekto nesigavo, tik graži ruda spalva
O jei lauksit kol ataugs šaknys ir dažysit visą galvą chna plaukų spalva bus nevienoda, aiškiai matysis, kur natūrali plaukų spalva, o kur nuaugę dažai (nebent natūrali ir dažyta spalvos labai panašios)
Rekomenduoju pabandyti light mountain dažus, mano sesuo dažė ant jau dažytų (nenatūraliais dažais) dažų labai nenorėjo jokio raudono atspalvio, todėl mano siūlymus apie chna atmetė, tai jokio baisaus efekto nesigavo, tik graži ruda spalva
O jei lauksit kol ataugs šaknys ir dažysit visą galvą chna plaukų spalva bus nevienoda, aiškiai matysis, kur natūrali plaukų spalva, o kur nuaugę dažai (nebent natūrali ir dažyta spalvos labai panašios)
O man atvirksciai buvo pazaliavo kai kur sruogeles kai daziau sviesiau rudai(daziau 2sav po henna dazymo), o kai ant sviesintu plauku daziau henna viskas gerai buvo:)