QUOTE(xsakurax @ 2014 07 08, 17:16)
Sveikutes! Gal turite kuri kaune dziungariuku uz simboline kainyte ar dovanojamu. labai dekui jei atsiliepsite!
nereik
Laba,
reikia pagalbos.
Mano vienai žiurkėnukei paraudo akytės ( aplink akytes).
Gal žinot ką daryti? Kaip gydyti? Ar čia gal nieko baisaus ir praeis?
reikia pagalbos.
QUOTE(austra @ 2014 07 18, 10:44)
Laba,
reikia pagalbos.
reikia pagalbos.
rodykit veterinarui,gal infekcija .
Už 10 Lt atiduodu po pusę pakelio granuliuoto ir pjuveninio kraiko graužikams, taip pat
(burbulo skersmuo 12 cm. Dėžutės šonas nulūžęs, bet suklijavus puikiai atlieka savo funkciją)
Vilnius, A.Ž.
(burbulo skersmuo 12 cm. Dėžutės šonas nulūžęs, bet suklijavus puikiai atlieka savo funkciją)
Vilnius, A.Ž.
QUOTE(Mikalika @ 2014 08 07, 10:40)
Puikiai
Noriu pasidziaugti, pas mus atsirado naujas seimos narys ziurkiuke Nana, notraukos kolkas nemoku ikelti... Gyvena su mumis daugiau negu menesi pirkome Kikoj pati maziausia ji buvo is visu As cia skaitineju ivairius forumus ne tik Lt, vieni sako, kad viename narve gali gyventi tik vienas ziurkiukas, kiti kad gali ir daugiau, o kaip yra is tikruju gal kas is savo patirties pasakytu. Aciu
QUOTE(bambukas* @ 2014 08 13, 12:38)
Noriu pasidziaugti, pas mus atsirado naujas seimos narys ziurkiuke Nana, notraukos kolkas nemoku ikelti... Gyvena su mumis daugiau negu menesi pirkome Kikoj pati maziausia ji buvo is visu As cia skaitineju ivairius forumus ne tik Lt, vieni sako, kad viename narve gali gyventi tik vienas ziurkiukas, kiti kad gali ir daugiau, o kaip yra is tikruju gal kas is savo patirties pasakytu. Aciu
Geriau po vieną...
QUOTE(vaižgantė @ 2014 08 13, 17:42)
Geriau po vieną...
Supratau. O kokius narvus turite kalbu apie dydi, skaiciau geriau 60*40 taciau man jis atrodo baisiai didelis kaip viena, tokiam mazgiui