na va Sniegelis Kardadantelis iskeliavo i peliuku dausas
Mes irgi turim vienu žiurkiuku mažiau- savi sudraskė...
QUOTE(neringusia123 @ 2013 10 14, 20:54)
SVEIKI, paimciau nemokamai ar mokamai , nesvarbu, dziungrijos ziurkeniuka berniuka turiu patele balta, norime draugo
Sveiki,
gal galima pasmalsaut kokiam tikslui jums ta poryte - tai reiskia, kad mazdaug kas menesi turesite po 4-5 mazylius...
negalima laikyt skirtingų rūšių. nebent norit rast apgraužtą džiungariuką
Veisimas ne žaidimas
Veisimas ne žaidimas
QUOTE(MeiLLi @ 2013 10 15, 15:18)
negalima laikyt skirtingų rūšių. nebent norit rast apgraužtą džiungariuką
Veisimas ne žaidimas
Veisimas ne žaidimas
Na taip, jei maniškiai savą sugraužė...Sūnui buvo šokas, kai rado...
QUOTE(neringusia123 @ 2013 10 15, 16:11)
ne gerai, turiu daaaaug jiems vietos, jei nesurasiu seimininku nauju, tai pasiliksiu
Papildyta:
ai ir dar, man idomu jei sirijos ziurkena kartu laikyt su dziungarijos, mustusi?
Papildyta:
ai ir dar, man idomu jei sirijos ziurkena kartu laikyt su dziungarijos, mustusi?
Turite vietos, ar atskiru irengtu narveliu ir ypac nusiteikimo juos priziureti ? Viena forumiete turejo 4 broliukus, tai paskui teko juos berods i tris narvukus isskirti, nes gi jie baisus pestukai
Jei norit buriniu grauziku, tada reiktu rinktis smiltpeles, ziurkes ar dar ka panasaus, o ziurkeniukai ypac dziungarai dazniausia po viena gyvena...O vaikus kaip sakiau "kepa" kas menesi po kelis...vos speja uzaugint viena vada ir jau ziurekit kiti buna "issipereje"...Tiesa, dar yra variantas leist turet 1-2 vadas, kad patirt ta mazyliu auginimo malonuma, na ir po to tevelius likusiam gyvenimeliui apgyvendint atskirai
QUOTE(cile @ 2013 10 15, 16:50)
Turite vietos, ar atskiru irengtu narveliu ir ypac nusiteikimo juos priziureti ? Viena forumiete turejo 4 broliukus, tai paskui teko juos berods i tris narvukus isskirti, nes gi jie baisus pestukai
Jei norit buriniu grauziku, tada reiktu rinktis smiltpeles, ziurkes ar dar ka panasaus, o ziurkeniukai ypac dziungarai dazniausia po viena gyvena...O vaikus kaip sakiau "kepa" kas menesi po kelis...vos speja uzaugint viena vada ir jau ziurekit kiti buna "issipereje"...Tiesa, dar yra variantas leist turet 1-2 vadas, kad patirt ta mazyliu auginimo malonuma, na ir po to tevelius likusiam gyvenimeliui apgyvendint atskirai
reikia ivertinti,kad ziurkenai yra vienisiai,tai ne juru kiauliukai,kurie prie chebros ir tai kartais pesasi,o ir pastovus veisimasis pakenks patelei
Šiandien apžiūrėjau, kad ruduko pilvelis apdraskytas, vieną žiurkėną atskyriau ir pusdienis jokių peštynių garsų iš vonios...Matyt, teks jam kitų namų ieškoti...
QUOTE(vaižgantė @ 2013 10 17, 21:06)
Šiandien apžiūrėjau, kad ruduko pilvelis apdraskytas, vieną žiurkėną atskyriau ir pusdienis jokių peštynių garsų iš vonios...Matyt, teks jam kitų namų ieškoti...
siaip ziurkenai vienisiai,labai retai sugyvena,mano kazkada net patele su patineliu atskirai gyveno,nes visada baisiai musdavosi
QUOTE(linete33 @ 2013 10 17, 22:14)
siaip ziurkenai vienisiai,labai retai sugyvena,mano kazkada net patele su patineliu atskirai gyveno,nes visada baisiai musdavosi
Aš du patinukus jauniklius kartu laikau, cypinasi jie, bet nesipeša iki kraujų, tai gal iki pat senatvės sugyvens Svarbu, kad veiklos turėtų, jei žiurkėnų vienintelė veikla būna peštynės, tada tuo ir baigiasi, kad nedraugiški vienas kitam tampa