Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

O įmanoma duoti dideliais kiekiais? mirksiukas.gif Čia gi ne jūros kiaulytė smile.gif
Atsakyti
Sveiki! Gal kas dovanojat/parduodat džiungarijos žiurkėną patinėlį? Nesu naujokė šių padarėlių auginimo srityje smile.gif Mano manymu jie patys protingiausi ir draugiškiausi žiurkėnai smile.gif
Atsakyti
Galvoju ziurkenui nupirkti nauja narva, skaiciau, kad geriausia kad butu 60X40, suradau toki, taciau man jis atrodo milziniskas ir dar 2 a. turi, kokie pas jus narvai?
kur perkate? Sitas simpatiskas, taciau ar ne mazas Matmenys, cm : 40,5x28x28
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambukas*: 16 sausio 2015 - 15:11
QUOTE(bambukas* @ 2015 01 16, 16:10)
Galvoju ziurkenui nupirkti nauja narva, skaiciau, kad geriausia kad butu 60X40, suradau toki, taciau man jis atrodo milziniskas ir dar 2 a. turi, kokie pas jus narvai?
kur perkate? Sitas simpatiskas, taciau ar ne mazas Matmenys, cm :  40,5x28x28
user posted image

Aš imčiau kuo didesnį. Panašų narvą turiu, sumokėjom 120lt, o žiurkėnui vietos trūko. Gailiuosi, kad veltui išmečiau pinigus, nes tokiam narve rpgal robikui ir užtektų vietos, bet ir to būtų gaila, nes žiurkėnai judrūs.
Atsakyti
Mano žiurkėno narvas nedidelis, bet jis išleidžiamas palakstyti po vonią...
Atsakyti
netekome siandien ziurkeno verysad.gif , gal zinote kur Vilniuje isigyti galima pilkos spalvos (sviesiai pilkos) ziurkena? I visas Kikas uzveze baltos spalvos ziurkenus, niekur neradome pilko sad.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas galit padovanoti pora žiurkėnukų? Arba pasduoti už simbolinę kainą?
Atsakyti
Dziungarijos ziurkenuke~6men. wub.gif
Sveika, guvi ir su visu nameliu, bei namelio iranga....

Kaune 8603 80115
10pinigu..
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2015 02 18, 10:13)
Dziungarijos ziurkenuke~6men.  wub.gif
Sveika, guvi ir su visu nameliu, bei namelio iranga....

Kaune 8603 80115
10pinigu..

Narvelis beveik naujas, pirktas pries du men.
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2015 02 20, 17:22)
Narvelis beveik naujas, pirktas pries du men.

ikeliu foto

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki,
nusipirkau džiungariuką, bet pastebėjau,kad dažnai kasosi. Turbūt parazitų turi g.gif Kur galima gauti priemonę nuo parazitų ar teks pas veterinarą važiuot? Ta prasme ar būna specializuotose parduotuvėse šių priemonių pirkti?
4u.gif
Atsakyti
Ech,numire paskutinis musu ziurkeniukas.Be menesio 3m.isgyveno.Jo dukras dvi laikem-tai viena 1,5m.,kita apie 2m.O tėvelis sakyciau labai ilgai,net 3m.beveik.
Papildyta:
Is musu patirties-tai galiu parasyt,kad dziungariukai nelinke tarpusavy draugaut.Porele aisku draugauja,bet vaiku iskart prisigamina-net dvi vadas turejom,po to atskyrem.Buvom pasilike dvi mergaites-tai is pradziu labai graziai sugyveno,po to truputi pacypaudavo,o po to iki krauju susikandziojo. doh.gif Teko isskirt.Tai namie buvo 2ziurkenu narveliai,ir dar viena ziurkyte dezeje. blush2.gif
Atsakyti