Pas mane tai likę trys džungariukai- visi gyvena atskirai.
Šiltukas toks baltas labai gražus pūkuotis, lėtas, šiltas ir švelnus, imant ant rankų nė kalbos kad gali įkasti.
Lapė - smėlinės spalvos žiurkėniukė - ji šiek tiek vikresnė ir ne taip mėgsta glostymą, nors MB ir ją moka ant rankų paėmęs pašildyt, kad tai niekur nesinorėtų bėgti. Jam įtariu labiausiai ji ir patinka, nors anksčiau dažniausiai imdavo Šiltuką.
o trečioji Irenija irgi balta žiurkėniukė, ta greičiausiai paėmus ant ranku ima kąsti, bet neskaudžiai ne iki kraujo krimstelia, jau duoda ženklą, kad paleistum iš rankų.
Taigi nė vieno nebihau, kad skaudžiai įkas, visus drąsiai imu.
Anksčiau turėjau roborovskį kuris dažnai kąsdavo (šito likusio baltuko tėtis), bet dabar jau jo nėra, ir abu roborovskiai greičiau pabėgs iš rankų (labai jau vikrūs), nei ims kąsti.
Sveiki, ieskom ziurkenuko , geriausiai Vilniuje.
sveikutės mielai Vilniuje priglaustume žiurkėniuką temos neseku, tai geriausia į AŽ
QUOTE(Ictute @ 2014 11 18, 13:22)
Turėjau porelę, labai jaukūs padarėliai
Jaukūs, bet gaila, kad taip trumpai gyvena...
Sveiki, ateinu patarimo, atsakymo
Turim dziungariuke kokiu 2 menesiu, siandien pastebejau kad slapinasi lyg ir su krauju, cia normalu patelei, ar reikia sunerimti ?
Aciu uz atsakymus
Turim dziungariuke kokiu 2 menesiu, siandien pastebejau kad slapinasi lyg ir su krauju, cia normalu patelei, ar reikia sunerimti ?
Aciu uz atsakymus
QUOTE(mazas angeliukas @ 2014 11 21, 21:09)
Sveiki, ateinu patarimo, atsakymo
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
nera normalu,nebent burokeliu uzvalgius butu.
Burokėlių duoti negalima.
Saikingai galima
http://mypets.lt/191...algo-ziurkenai/
Burokėlių sąraše nėra. O kažkur buvau radus parašyta, kad burokėlių geriau neduoti.
Burokėlių sąraše nėra. O kažkur buvau radus parašyta, kad burokėlių geriau neduoti.
Burokėliai, kaip ir kopūstai - skystina vidurius, todėl duoti galima tik mažais kiekiais