Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(Rodnega @ 2014 09 25, 23:09)
Paliko mama jį. Amžius apie 3 savaitės. Dabar suku galvą ar primaitinti ar jis kažką jau supranta, ką reikia valgyti unsure.gif

Tai jau turėtų suprasti, pradžiai galit duot dribsnių ar grikių kruopų, moliūgų ar saulėgrąžų sėklų (lukštentų), kad pradžia lengvesnė būtų, i burnytę jam įdėkit, jei pats nesidomi maistu. Pas mane nuo jų maži žiurkėniukai imdavo ėsti, o vėliau ir grūdus - suaugusių žiurkėnų maistą.

QUOTE(Rodnega @ 2014 09 30, 18:51)
Robovskis nedomintu?

o roborovskis pas jus mergaitė ar berniukas? Pas mane vienas berniukas likęs, beveik ir norėčiau jam poros. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 01 spalio 2014 - 09:36
QUOTE(giekab @ 2014 10 01, 09:34)

o roborovskis pas jus mergaitė ar berniukas? Pas mane vienas berniukas likęs, beveik ir norėčiau jam poros.  blush2.gif

Neįsivaizduoju . Kiek dovanojau, niekaip nepataikiau su litim blush2.gif . Žinau tik, kad 3 vados ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 10 01, 15:15)
Neįsivaizduoju . Kiek dovanojau, niekaip nepataikiau su litim  blush2.gif . Žinau tik, kad 3 vados  ax.gif

tris vadas roborovskių turit? unsure.gif
Atsakyti
taip. Tiesa, ne vienoj vietoj
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 10 01, 17:21)
taip. Tiesa, ne vienoj vietoj

tai gal vieną žiurkėniukę galėtumėt man perleist auginti už simbolinę kainą ?
Atsakyti
sveikos wink.gif Ir aš jungiuosi prie šių žiurkėniukų augintojų smile.gif Vaikam dovanų, bet aišku smagu ir tėvelam smile.gif
Turim dar tik nuo penktadienio vakaro, bet dažniausiai jie būnanamelyje įlindę, išeina tik pavalgyt ir atsigert... Į antrą aukštą visai nelipa... Ir nieko daugiau nedaro, tai jau biškelį neramu, bet vis galvojam, kad dar ča nauja vieta ir pan...
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2014 10 01, 16:33)
tai gal vieną žiurkėniukę galėtumėt man perleist auginti  už simbolinę kainą  ?

Mielai padovanosiu smile.gif . Parašykit į až
Atsakyti
Sveiki, ieškom Džiungariuko Vilniuje smile.gif
Atsakyti
kažin ko čia tokia tyla smile.gif Aš jau baigiu perkaityt kelintą džiungariukų temą smile.gif
Kaip gyvena jų augintojai? Kaip laikos džiungariukai?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 10 06, 17:58)
Mielai padovanosiu smile.gif . Parašykit į  až

Jau neiskentus parsinesiau is Kikos. dabar jau dviese gyvena .
Papildyta:
QUOTE(ad23 @ 2014 10 16, 15:50)
kažin ko čia tokia tyla smile.gif Aš jau baigiu perkaityt kelintą džiungariukų temą smile.gif
Kaip gyvena jų augintojai? Kaip laikos džiungariukai?

o dzungarai tai visi atskirai, nes jei bandau suleist - pjaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 16 spalio 2014 - 21:58
tie dziungarai jau tokie vienisiai,maniskis vienas gyveno,o kai paleisdavau su juru kiaulium,tai grazu buvo ziuret i ju draugavima lotuliukas.gif
Atsakyti
mes tai du berniukus turim, jie pasikirkina, pacypauja, bet kai stebėjau kaip tai rodos visai gražiai. tikiuos neateis iki to kad tarp savęs rimai kausis.
Dar pora keistumų turi smile.gif Vienas bevek visada, kitas kartais eina valgyt į sisiojimo kamputį smile.gif)) maistą net perkėlėm į antrą aukštą, bet visvien pasiima ir nešas smile.gif
dar vienas toks aktyvesnis gerokai, bet irpiktesnis. Vis taikosį ranką įkast wink.gif ir atrodo duodu skanėstų iš rankos ale vistiek tik pasitaikius galimybei smeigia smile.gif
Atsakyti