Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(bambukas* @ 2014 08 13, 20:09)
Supratau. O kokius narvus turite kalbu apie dydi, skaiciau geriau 60*40 taciau man jis atrodo baisiai didelis kaip viena, tokiam mazgiui smile.gif

Vienas mano žiurkėnas gyvena žiurkėnams skirtame narvelyje, kitas skirtame pelėms, ir abu, atrodo, jaučiasi gerai, tuo labiau, kad vieną parą vienas, kitą parą kitas laisvai gali bėgioti po vonią (narvelius laikau vonioje). Vienu metu neišleidžiu, nes tuoj pats susipjauna.
Atsakyti
Kokia gražutė! smile.gif
QUOTE(bambukas* @ 2014 08 14, 15:04)

Ko gi jūs visi tokie neaktyvūs? Kaip sekasi visiems? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikalika: 27 rugpjūčio 2014 - 11:58
Mikalika, o ką rašyti? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, maniškei virš akytės toks kaip spuogiukas iškilo.. Pastebėjau jį vakar, buvo raudonas. Šiandien lyg mažėja. Kažkada, kažkur skaičiau, kad su kažkokiu nuoviru ar kuo ten tepa? Kaip jį pasidaryti ir kas ten per nuoviras? Niekam neprisimenu, gal kas galite parašyti? Dėkoju.
Atsakyti
Šiandien aptikau, kad mano žiurkėnui kamuoliuko formos auglys prie kojytės. Taip nuo auglių mirė mano pelytės, dabar va žiurkėnui...Numanau, kad nuo maisto, juk visi tie grūdai, kukurūzai purkšti...
Atsakyti
Sveiki, penktadienį rašiau žinutę, bet kaip matau neišsisaugojo.
Tai va mano augintinei praėjo tas kur buvo prie akytės maždaug po keturių dienų. Ryte ateini prie jos ir žiūri į mane, ale įprotis pasidarė, kad vos ne kiekvieną rytą skanėstą graužia.

Vaižgante, kaip laikosi jūsų žiurkėniukas?
Atsakyti
Kol kas laikosi. ax.gif
Atsakyti
Mamytės, parašykit kas žinot. Kokio amžiaus žiūrkėnukai gali valgyti patys?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 09 25, 17:56)
Mamytės, parašykit kas žinot. Kokio amžiaus žiūrkėnukai gali valgyti patys?

apie 2sav amžiaus, kai prasimerkia ima bėgioti ir ragauti suaugusių maistą, bet prie mamos dar mažiausiai 1sav turėtų būti, o geriausiai - dvi.
Atsakyti
Paliko mama jį. Amžius apie 3 savaitės. Dabar suku galvą ar primaitinti ar jis kažką jau supranta, ką reikia valgyti unsure.gif
Atsakyti
Gal galit kas padovanoti du jaunikliukus Kauno mieste, narveli turim net su atrakcionais wub.gif
Atsakyti
Robovskis nedomintu?
Atsakyti