Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

doh.gif
QUOTE(Nonna @ 2006 06 19, 22:32)
Man patogiau, bei gaunasi visi vienodos formos  rolleyes.gif

Aisku, aciu uz info reiks ir man karoliuku ieskoti, ale mano kaime
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 06 19, 21:32)
O kur perki didelius karolius?  blush2.gif

Pirkau "Juratės akmenukuose"..Kai nedaug reikia..tai dar palyginus nebrangu..Bet šiaip nors atrodo centus kainuoja...bet kai suskaičiuoji..brangoka.. doh.gif

QUOTE(dovesa @ 2006 06 19, 21:32)
O jus neriat ant karoliu, kad tai patogiau ar graziau? as neturiu karoliu tai neriu ant (kaip cia pasakius) sukisu gniuzuliuka medziagos minkstos vidun, puse velnio

QUOTE(dovesa @ 2006 06 19, 22:22)
na jo as suprantu ant karoliu, bet kodel? ar graziau ar patogiau?

Aš ant karolių...nes man gražiau..o ir neįsivaizduoju, kaip reiktų nunerti kitaip...man jaučiu gautusi...laaabai negražiai..nelygiai..nežinočiau..nei kiek platinti...nei kada siaurinti...O su karoliuliais paprastai...pridėjai...pamatavai...ir viskas aišku.. blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 06 19, 23:54)
Pirkau "Juratės akmenukuose"..Kai nedaug reikia..tai dar palyginus nebrangu..Bet šiaip nors atrodo centus kainuoja...bet kai suskaičiuoji..brangoka.. doh.gif

Tai kad Jurates akmeneliuose nera didziausiu schmoll.gif
O man labai ju reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 06 20, 09:09)
Tai kad Jurates akmeneliuose nera didziausiu  schmoll.gif
O man labai ju reikia  unsure.gif

O stalo teniso kamuoliukas blogai..? bigsmile.gif ...ar tau reikia dar didesnių..?..nes jaučiu ir skylutę juose nesunku būtų padaryti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 06 20, 10:24)
O stalo teniso kamuoliukas blogai..? bigsmile.gif ...ar tau reikia dar didesnių..?..nes jaučiu ir skylutę juose nesunku būtų padaryti.. biggrin.gif

Gera ideja thumbup.gif Aciu aciuks.gif
bet lygtais ten sonai nelygus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 06 20, 09:30)
Gera ideja  thumbup.gif Aciu  aciuks.gif
bet lygtais ten sonai nelygus  g.gif

Nu kad lygūs.. bigsmile.gif ..O jei dar didesnių reikia..Tai dar galima panaudoti..ir tokius mažus kamuoliukus..kur vaikai žaidžia..na būna tokie spec kamuoliukų baseinukai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 06 20, 10:51)
Nu kad lygūs.. bigsmile.gif ..O jei dar didesnių reikia..Tai dar galima panaudoti..ir tokius mažus kamuoliukus..kur vaikai žaidžia..na būna tokie spec kamuoliukų baseinukai... biggrin.gif

ten tai didziausi hihihi.gif
paziuresiu siandien teniso kamuoliukus rolleyes.gif lauko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes

Aš irgi noriu pasidalinti viena ideja (o gal kurnors jau buvo ir pamineta, nepykit jei pasikartosiu ax.gif ),kur gauti karolių didesnių uz vidutinius. Tai va, aš nuėjau į tokią senovinę parduotuvę ,kur visokie tarybiniai likučiai pardavinėjami, tai ten prisipirkau bumbuliukų į plaukus mergytėm po 10 cnt viena gumytė, o ten keturi bumbuliukai, tiesa jie buvo tik vieno dydžio, tokie didoki, bet gal kirut (kokiam didesniam mieste) galima ir kitokių gauti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 06 19, 19:59)
Nu ką...rodau ir aš savo karolius... blush2.gif ..

gražius karoliukus wub.gif sau nusinėrei clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 06 19, 20:40)
Grazu  thumbup.gif
MONAMI, o kur tavo naujo darbeliai?  mirksiukas.gif
Kazkaip senokai maciau  rolleyes.gif

Pritariu, aš irgi jau pasigedau MONAMI darbelių. Kaip šauniai atrodo tie juodi thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 06 20, 09:24)

bigsmile.gif kokia gera įdėja,reiks ir man bėgti į parduotuvę lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(dekr @ 2006 06 20, 12:01)
Pritariu, aš irgi jau pasigedau MONAMI darbelių. Kaip šauniai atrodo tie juodi  thumbup.gif .

doh.gif tai kad kelis vienodus dariau,o gal kokius ir pamiršau parodyti blush2.gif
bet mano parašiukę visada atnaujinama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 06 19, 19:59)
Nu ką...rodau ir aš savo karolius... blush2.gif ..
user posted image
user posted image

Dar yra ir auskariukai..prie šių karolių...bet niekaip neprisiruošiu..nueiti ir nusipirkti spec. užsegimų į ausis.. doh.gif ..Tai auskariukus pristatysiu vėliau.. blush2.gif

laaaabai grazu!!! blink.gif
Atsakyti