Nu ką...rodau ir aš savo karolius... ..
Dar yra ir auskariukai..prie šių karolių...bet niekaip neprisiruošiu..nueiti ir nusipirkti spec. užsegimų į ausis.. ..Tai auskariukus pristatysiu vėliau..
QUOTE(Salne @ 2006 06 19, 20:59)
Nu ką...rodau ir aš savo karolius... ..
Dar yra ir auskariukai..prie šių karolių...bet niekaip neprisiruošiu..nueiti ir nusipirkti spec. užsegimų į ausis.. ..Tai auskariukus pristatysiu vėliau..
Grazu
MONAMI, o kur tavo naujo darbeliai?
Kazkaip senokai maciau
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 19, 20:36)
Nea..dideli karoliai..tai mediniai...o mažesni..tai dalis senų mamos karolių...kuriuos išardžiau..ir apnėriau
QUOTE(Salne @ 2006 06 19, 22:24)
Nea..dideli karoliai..tai mediniai...o mažesni..tai dalis senų mamos karolių...kuriuos išardžiau..ir apnėriau
O kur perki didelius karolius?
Papildyta:
Grazus darbeliai MONAMI
O jus neriat ant karoliu, kad tai patogiau ar graziau? as neturiu karoliu tai neriu ant (kaip cia pasakius) sukisu gniuzuliuka medziagos minkstos vidun, puse velnio
QUOTE(dovesa @ 2006 06 19, 22:32)
O jus neriat ant karoliu, kad tai patogiau ar graziau? as neturiu karoliu tai neriu ant (kaip cia pasakius) sukisu gniuzuliuka medziagos minkstos vidun, puse velnio
Lio, ant karoliu
na jo as suprantu ant karoliu, bet kodel? ar graziau ar patogiau?
QUOTE(dovesa @ 2006 06 19, 23:22)
na jo as suprantu ant karoliu, bet kodel? ar graziau ar patogiau?
Man patogiau, bei gaunasi visi vienodos formos