Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

QUOTE(Uogienė @ 2006 06 24, 19:38)
Mergaitės, o kur jūs perkat susegimus karoliams, arba auskariukų tuos įvėrimus?  blush2.gif

sweikos, labai seniai cia buwau...ir tiek jus daug wisko grazaus prigaminote... SAUNUOLES!!!

gal galite isduoti paslapti (kaunietes) kur perkate auskaru iwerimus?
karoliams uzsegimus maciau, o wat auskarams - ne.......
Atsakyti
Hyper Maximoje maciau, ten tame siuvimo skyriukyje. biggrin.gif
Atsakyti
labas vakarelis, as netycia aotikau rusaiciu forume kad yra karoliams pirkti vatos kamuoliukai, kad apnerti ir t.t. rankdarbiu parduotuvese, gal kas is jusu irgi buvote tokiu aptike, ir kiek skaiciau jie ten kapeikas vos kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 08 25, 22:24)
Hyper Maximoje maciau, ten tame siuvimo skyriukyje. biggrin.gif

Dekui, leksiu iki Maximos............. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flame @ 2006 08 25, 21:27)
labas vakarelis, as netycia aotikau rusaiciu forume kad yra karoliams pirkti vatos kamuoliukai, kad apnerti ir t.t. rankdarbiu parduotuvese, gal kas is jusu irgi buvote tokiu aptike, ir kiek skaiciau jie ten kapeikas vos kainuoja  g.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif na na na, gal kuri matėt, tai aktualu daugeliui, nespauskit ax.gif , išduokit paslaptį 4u.gif .

DARBELIAI - visi
b e p r o t i š k a i
f a n t a s t i š k i i i i i i i i i

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 25 rugpjūčio 2006 - 22:04
Sveikutės darbštuolėlės mirksiukas.gif visų darbeliai puikūs 4u.gif
Iškilo vienas kl. gal kuri bandėte apnertus karolius plauti,nes manieji su baltais ir melsvais siūlais apnerti,o iš baltos spalvos jau pilka ax.gif O bijau skalbti,nes ties mazgu(mazgas labai susiaurės ir pradės karoliukai nelaikytis)manau supratos ką aš norėjau pasakyti ax.gif
Atsakyti
[quote=lukasta,2006 08 24, 19:31]
juoda 3 kart apsivejanti apyrankė, kuri gali pavirsti karoliais.

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Koks grožis.Gaila,kad sunku užsiimti tokių papuošalų nerimui,nes neturiu tiek laiko.Todėl galiu tik akis paganyti.
Atsakyti
user posted image

Man sitas variantas irgi ziaaaaaaaaaaauriai patiko thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 08 26, 13:11)

Iškilo vienas kl. gal kuri bandėte apnertus karolius plauti,nes manieji su baltais ir melsvais siūlais apnerti,o iš baltos spalvos jau pilka ax.gif O bijau skalbti,nes ties mazgu(mazgas labai susiaurės ir pradės karoliukai nelaikytis)manau supratos ką aš norėjau pasakyti ax.gif

Taip skalbiau, tiksliau,ne skalbiau,o palaikiau "Ace delicate". thumbup.gif gavosi
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 08 26, 12:11)
Sveikutės darbštuolėlės mirksiukas.gif visų darbeliai puikūs 4u.gif

Aš tai tiesiog sušlapinu, įsimuiluoju seną dantų blush2.gif šepetuką ir pabrūžuoju atsargiai, o po to po dušu lotuliukas.gif nuskalauju 4u.gif .
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif bandysiu pamuiles pasidaryti ir švelniai paplauti biggrin.gif
Atsakyti
nieko labai naujo čia nėra, bet 50 skirtingų karolių, tai daug. gal kuri ką gražaus pamatysit.
My Webpagehttp://foto.rambler.ru/users/buzik/_photos/1/
Atsakyti