Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 08 23, 15:20)
hmm  g.gif  na bet vistiek liuks atrodo  thumbup.gif
o kur tu juos perki ? nes aš jau kuriu planus savaitgaliui( paparastą dieną neišeina, nes dirbu iki vakaro ir jau parduotuvės būna uždarytos ) palakstyti po parduotvuves apsipirkti panašiais  dalykėliai, o tada reikės kibti į darbelius  lotuliukas.gif

"Mezgimo siūlai" Savanorių prospekte mirksiukas.gif
Atsakyti
Jetum, panos-jūs auksarankės-gražūs darbai be galo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va o as pasigirsiu rolleyes.gif is busimos uosvienytes parsiveziau visokiu karoliu ir dideliu ir mazu thumbup.gif tai dabar galesiu apnerineti ir apnerineti clap.gif dirol.gif

o cia mano naujas darbelis

saulutes 4u.gif
My Webpage

beje galeciau parduoti juos jei kam patiks blush2.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

va mano Saulutės blush2.gif
Papildyta:
kazi kodel tokios mazos foto gaunas cia, nes tada nesimato visas grozis g.gif o jie labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2006 08 23, 17:12)
Va o as pasigirsiu  rolleyes.gif  is busimos uosvienytes parsiveziau visokiu karoliu ir dideliu ir mazu  thumbup.gif  tai dabar galesiu apnerineti ir apnerineti  clap.gif  dirol.gif

kazi kodel tokios mazos foto gaunas cia, nes tada nesimato visas grozis  g.gif  o jie labai grazus  4u.gif

mamos, senelės, uošvienės ir pan. tikrų lobių turi prikaupusios lotuliukas.gif
o foto mažos g.b todėl, kad kai įklijavai čia foto adresus, neatidariusi savo albume didesnių nuotraukų ( pabandyk atsiversti savo albume didesnes)
p.S. prieš išsiųsdama žinutę, šalia yra tokia funkcija " peržiūrėti žinutę", tada ir matysi kokia reali yra tavoji parašyta žinutė, o jei reikės , tai galėsi pataisyti prieš išsiunčiant mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip čia pagirti visas "KAROLISTES"? juk taip smagu kai pagiria,
ypač kai yra už ką smile.gif

Heiki Heiki labai gražu, profesionalu thumbup.gif

Jumi tu tai išmokai apnerti , o aš velti dar nepabandžiau blush2.gif labai gažu 4u.gif

Neglaite geras pirmas bandymas biggrin.gif

rutuks labai gražios- tikros saulutės clap_1.gif

*MONAMI* puikūs, kaip visada drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šaunuolės merginos labai gražiai dirbate. thumbup.gif
Atsakyti
juoda 3 kart apsivejanti apyrankė, kuri gali pavirsti karoliais.

user posted image

user posted image

user posted image

na va, pagavau dukterėčią, ji persirengti nesutiko, bet nufotografuojama leidosi.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 24 rugpjūčio 2006 - 18:53
[quote=lukasta,2006 08 24, 19:31]
juoda 3 kart apsivejanti apyrankė, kuri gali pavirsti karoliais.

labai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif darbelis,saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Lukasta jau tavo tie juodi kokie faini wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Simpatiskai atrodo ta juoda apyranke - karoliai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 08 17, 18:58)
šiek tiek informacijos.
ieškojau  kaspinėlio ir parduotuvėje užtikau man dar nematytų karoliukų. organinio stiklo, yra blizgių, bet daugiausia matiniai, įvairių formų, spalvų ir dydžių. ir apvalūs, ir pailgi ir kampuoti. kainos - nuo 20 ct. iki 3 lt. už vnt. didžiausi apie 3 cm diametro. šiaip tai nėra labai pigūs, bet jeigu tarp apnertų pamaišyti tai visai tiktų.
pardavėja sakė, kad veža iš Indonezijos.
jei kam įdomu, tai parduotuvė "Sagų pasaulis", Jasinskio g. 7/7, Vilnius

buvau šiandien, rinkausi gal kokiu 40 min. nusipirkau, bet tik vieniem karoliam, pabandysiu susivert ax.gif
dar ten yra ir medinių karoliukų.
Atsakyti
O čia naujasis komplektas, atitekęs tetai ax.gif (fotografuota ant kiemo akmens lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti