Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

QUOTE(lukasta @ 2006 08 21, 22:37)
užsakė bendradarbė prieš 2 mėn. taip nenorėjau daryti, man jos tas prašymas toks nei šioks nei toks atrodė. detales nunėriau ir susukau seniai, bet rankos nekilo suverti, ir kai atėjo paskutinė termino diena vienu prisėdimu suvėriau. pačiai taip patiko, kad galvojau gal užsakovei netiks ir liks man  ax.gif
bet ne, patiko ir jai. dabar planuoju ir sau panašaus modelio pasidaryti. biggrin.gif

na ir kas dabar is musu bendradarbiu toki grozi tures, a? bigsmile.gif biggrin.gif gali i a.z. parasyti (jei nepaslaptys) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 21 rugpjūčio 2006 - 22:44
QUOTE(VITA_V @ 2006 08 21, 23:43)
na ir kas dabar is musu bendradarbiu toki grozi tures, a? bigsmile.gif biggrin.gif gali i a.z. parasyti (jei nepaslaptys) lotuliukas.gif

ne ji pati, ojos 19-metė dukra lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Mergynos o kaip jus karoliukus iš veltinio veriat su kuo,su kokia adata g.gif aš jjau dvi sulaužiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 08 22, 12:27)
Mergynos o kaip jus karoliukus iš veltinio veriat su kuo,su kokia adata g.gif aš jjau dvi sulaužiau schmoll.gif

As irgi ne viena sulauziau mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif nei vienos nenulaužiau g.gif su paprasta plona adata,tik aš visus vėriau ant siūlo,gal dėl to ir nelūžo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 08 22, 12:42)
g.gif nei vienos nenulaužiau g.gif su paprasta plona adata,tik aš visus vėriau ant siūlo,gal dėl to ir nelūžo g.gif

Bet gi jie kieti labai nesvarbu ar siūlą ,ar juostelę, pradurt galiu ,bet traukiu adatą ir labai sunkiai lenda tai ir lužta. blink.gif
ir man labai idomu kiek laiko jums užima viena veltinuką karoliuką padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinčik: 22 rugpjūčio 2006 - 11:57
QUOTE(Marinčik @ 2006 08 22, 13:55)
Bet gi jie kieti labai nesvarbu ar siūlą ,ar juostele kokia pradurt galiu ,bet traukiu adatą ir labai sunkiai lenda tai ir lužta. blink.gif

As naudoju replias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 08 22, 12:55)
Bet gi jie kieti labai nesvarbu ar siūlą ,ar juostelę, pradurt galiu ,bet traukiu adatą ir labai sunkiai lenda tai ir lužta. blink.gif
ir man labai idomu kiek laiko jums užima viena veltinuką karoliuką padaryt bigsmile.gif

matyt aš tiek kietai nesuveliu blush2.gif
Atsakyti
Taip i pagalba pasitelk reples. biggrin.gif
Atsakyti

RUDAS RUDUMAS ax.gif
user posted image
AUSKARIUKAI ax.gif
user posted image
APYRANKĖ ax.gif
user posted image
KAROLIAI ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 08 22, 12:55)

Siulas,zylka tikrai lengvai persiveria nesvarbu kokio kietumo veltinukus darysi o su nerta juostele sunku ir man. Imu adata tokia tribriaune paskui ja iskart kisu kita kuo didesniu uzpakaliu ir replem istraukiu. Sulauziau ir jau kruva adatu doh.gif
Atsakyti