Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

Šaunuolė, kad pradėjai;darbelis mielas,dabar komplektėliui sėsk nerti karolius thumbup.gif
Atsakyti
šiek tiek informacijos.
ieškojau kaspinėlio ir parduotuvėje užtikau man dar nematytų karoliukų. organinio stiklo, yra blizgių, bet daugiausia matiniai, įvairių formų, spalvų ir dydžių. ir apvalūs, ir pailgi ir kampuoti. kainos - nuo 20 ct. iki 3 lt. už vnt. didžiausi apie 3 cm diametro. šiaip tai nėra labai pigūs, bet jeigu tarp apnertų pamaišyti tai visai tiktų.
pardavėja sakė, kad veža iš Indonezijos.
jei kam įdomu, tai parduotuvė "Sagų pasaulis", Jasinskio g. 7/7, Vilnius
Atsakyti
Gaila,kad ne Kaune... verysad.gif
Atsakyti
Kaune jau kažką įdomaus galima rast Vilniaus g. siūlų parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2006 08 18, 17:03)
Kaune jau kažką įdomaus galima rast Vilniaus g. siūlų parduotuvėse.

Taip,ten ir perkuosi...
Atsakyti
turiu klausimėlį 4u.gif o kur jūs perkat Vilniuj virvutes ant kurios veriat karoliukus? ar veriat ne ant virvutes? blush2.gif nes kelinta savaitė "Jūratės akmenėliuose" nerandu tamsiai rudos virvutės, kad galėčiau pabaigti savo karolius verysad.gif gal kas galit patarti, kur galėčiau kitur tokią virvutę, kaip kad "Jūratės akmenėliuose" būna ax.gif
Atsakyti
tai niekas negalit man patarti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2006 08 18, 23:01)
turiu klausimėlį 4u.gif o kur jūs perkat Vilniuj virvutes ant kurios veriat karoliukus? ar veriat ne ant virvutes? blush2.gif nes kelinta savaitė "Jūratės akmenėliuose" nerandu tamsiai rudos virvutės, kad galėčiau pabaigti savo karolius verysad.gif gal kas galit patarti, kur galėčiau kitur tokią virvutę, kaip kad "Jūratės akmenėliuose"  būna ax.gif

Virvučių mačiau Madoj 2a., po to dar kažkada mačiau Šeškinėj, kur buvo Eko parduotuvė, rūsyje irgi buvo virvučių. Bet aš nžn kokios tau reikia rolleyes.gif .
Atsakyti
niu, prisiskaiciau cia as sita jusu foruma, tai turbut eisiu ir as bandyt ka nors kurti, jau seniai nieko sau nesidariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2006 08 20, 20:02)
Virvučių mačiau Madoj 2a., po to dar kažkada mačiau Šeškinėj, kur buvo Eko parduotuvė, rūsyje irgi buvo virvučių. Bet aš nžn kokios tau reikia  rolleyes.gif .

dėkui 4u.gif reiks bandyt ten pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
Mano paskutinis darbelis ax.gif

user posted image

Realiai spalvos gražiau atrodo rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(thoma @ 2006 08 13, 18:24)

Čia mano pirmieji bandymai - apyrankė ir auskarai  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(rutuks @ 2006 08 17, 14:05)
nu vel bandau girtis pirmu darbiuku  4u.gif

thumbup.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2006 08 21, 15:49)
Mano paskutinis darbelis  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif panašiai kaip aš dariau su uodegėle thumbup.gif

na aš jau namie ir tuoj kibsiu irgi į darbus thumbup.gif
Atsakyti