Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

QUOTE(Zhvirbliuke @ 2006 08 14, 16:37)
pavargau ieshkoti Jusu senos temos ir as... bent pasakykit kaip vdinosi... bo jau bereikalingos info i save prikaupiau...

Čia sena tema:
http://www.supermama...opic=84775&st=0
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 08 14, 13:58)
thoma, labai gražu 4u.gif , o kur karoliai?

Bus bus karoliai. Tik mažas dar mano nėrimo greitis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ka tik prisiregistravau cia pas Jus, nes labai suzavejo Jusu darbeliai thumbup.gif tai as dabar irgi puoliau daryti blush2.gif kai padarysiu pasigirsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2006 08 14, 21:15)
Sveikutes  4u.gif  ka tik prisiregistravau cia pas Jus, nes labai suzavejo Jusu darbeliai  thumbup.gif  tai as dabar irgi puoliau daryti  blush2.gif  kai padarysiu pasigirsiu  bigsmile.gif

Sveika! Lauksim,lauksim... photo.gif
Atsakyti
Sveikos! Kol perziurejau visus Jusu darbelius wacko.gif , reiks turbut cool.gif Apakau nuo grozio ir jusu isradingumo!
Atsakyti
QUOTE(skautux @ 2006 08 16, 01:35)
Sveikos! Kol perziurejau visus Jusu darbelius  wacko.gif , reiks turbut  cool.gif  Apakau nuo grozio ir jusu isradingumo!

nu nu nu blink.gif as irgi be zado bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Saunuoles visos thumbup.gif . prisiziurejau ir uzsikreciau karoliu nerimu. menesio pabaigoj einu i vestuves, tikrai ka nors pasidarysiu originalaus. aciu uz patarimus ir idejas.
Atsakyti
Padariau pirma darbiuka blush2.gif bet nzn kaip ideti cia doh.gif
Papildyta:
My Webpage
Mano pirmas blynas blush2.gif
Atsakyti
Nerodo...
Atsakyti
kaip man ideti foto? unsure.gif tai noriu pasigirti,o nemoku ideti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2006 08 16, 17:30)
kaip man ideti foto?  unsure.gif  tai noriu pasigirti,o nemoku ideti  doh.gif

matau į FOTOFABRIKĄ nuotrauką dėjai. tu ją paviešink(yra tokia funkcija), tada per Properties nukopijuok adresą tik tos nuotrukos, ir įdėk per IMG.
Atsakyti
nu vel bandau girtis pirmu darbiuku 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti