Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

QUOTE(knopkė @ 2006 08 06, 15:32)
Konspektuok brangioji, konspektuok, nes tavo mintys  thumbup.gif

Visiškai teisi, Knopkyte, drinks_cheers.gif pasidaryk užrašų knygelę nertais viršeliais (nebūtinai, čia ač tik taip sau) ir piešk greitus eskizus, nes man mintys dažnai ateina ir nueina, o aš lieku "ant ledo"... Vienoje rankoje adata, kitoje koks nors akmenkas, o galvoje - rūkas doh.gif
Atsakyti

na, kadangi daug diskutuojame, tai turiu tokį pasiūlymą: gal reikia kad būtų MADINGA ant savo darbelių nuotraukų uždėti savo niką.
aš tai dar nemoku, MONAMI rašė kad tingi žaisti, bet gal yra daug norinčių tik nedrįstančių, nes idėja tai "kopijuota" ax.gif .
pamačiau pas Nonna ir labai patiko, gal ji nesupyks, jei ir kitos ant savo darbelių užsidės autorės parašą?
kaip jums? ar visai netinka? g.gif
nors tikriausiai visų iš skelbimų skyreliaus autorių darbus jau ir taip atskirčiau, bet man "firmos ženklas" būtų gražu.
norėjau rašyti skelbimų skyrelyje, bet nesugalvojau kur, bet manau, visos "fabrikėlių šeimininkės" čia lankosi, tai išsakys savo nuomonę.

Atsakyti
na as jau ir pati pradejau deti taj man jokiu problemu,dar zinau kad galima uzrasyti ant nuotraukos tajp kad kiti negaletu nutrinti,taj vadinasi vandens zenklu bet as dar nemoku to padaryti 4u.gif
Atsakyti
na Nonna tai tikrai nesupyks g.gif aš manau,nes pati mane ir išmokino thumbup.gif šaunuolė jinai ir klientę yra man perdavusi ir šiaip labai jinai wub.gif mirksiukas.gif blush2.gif

taip kad galim žymėti,nors aš kaip tingiu blush2.gif ,bet atrodo tai gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti jusu kokio Nr turi buti siulas, ir kokio Nr vaselis???
LUKASTA, o kokiais siulais tu apneri savo karoliukus, jie taip graziai blizga smile.gif
Atsakyti
manau,kad daugelis irisu apnerinėja mirksiukas.gif ,nes pats tas ir spalvų daug ir gražiai atrodo ax.gif
o mano vašelis 0,9nr ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2006 08 06, 22:54)
Noriu paklausti jusu kokio Nr turi buti siulas, ir kokio Nr vaselis???
LUKASTA, o kokiais siulais tu apneri savo karoliukus, jie taip graziai blizga smile.gif

pas mane pats siūlas turi šilkinį blizgesį, jis sintetinis, poliesteris man atrodo vadinasi, būna tokiuose kamuoliukuose kaip irisai, bet kie plonesnis, todėl neriu iš dvigubo.
o vąšelis be numerio, bet labai panašaus dydžio kitas yra, tai parašyta 0,95 .
Atsakyti
vaikiškas žydrumas ax.gif
user posted image
Atsakyti
nekomercinis variantas.
kad nebūčiau batsiuvys be batų, persidariau vienus iš pirmųjų savo karolių. pailginau pridėjus "suktinukų", nes nei vienų karolių su "suktinukais" neturėjau.
user posted image

detalė
user posted image

senasis variantas. jau sakė, kad buvo gražiau verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 08 07, 19:23)
nekomercinis variantas.

na man ir tie ir tie gražu,tik senesnis variantas daugiau kasdienai,o perdarytas jau toks puošnesnis mirksiukas.gif man taip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 08 07, 18:23)
nekomercinis variantas.
kad nebūčiau batsiuvys be batų, persidariau vienus iš pirmųjų savo karolių. pailginau pridėjus "suktinukų", nes nei vienų karolių su "suktinukais" neturėjau.

detalė

senasis variantas. jau sakė, kad buvo gražiau verysad.gif

O man ir tie pirmieji, ir šie „pagerinti“ thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti

MONAMI, Ašarėle, nu kaip paglostė profesionalių įvertinimas wub.gif wub.gif
Atsakyti