Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

drinks_cheers.gif
gal kas turit ką gražaus parodyt, nes puslapėlis toks neįdomus gavosi 4u.gif
Atsakyti
O nelabai gražius galima parodyti bigsmile.gif
Esu nepatenkinta rezultatu verysad.gif
Atsakyti
Rodyk viską, gal mums priešingai atrodys ax.gif
Atsakyti
Tai va tep.
Karoliukus apnerinėju labai plonais siūliukais, bet pabandžiau su storesniais. Man jie tokie grubūs, žieminiai atrodo, tai ir veltinio prikroviau.
user posted image
user posted image
O čia draugei prie karolių apyrankė, iš likučių. Net vieną stiklinį apnėriau, na tokį kur nėra per ką perverti.
user posted image
Bliamba doh.gif o nuotraukose jie puse velnio, kaip tik tas iš likučių nekaip blink.gif
Matosi, kad savaitgalis - sprendimų greitai nereikia priėminėti, tai ir blaškaus tongue.gif
Atsakyti
na as irgi parodysiu ,nezinojau i kokia tema det bet
va cia tokie auskariukaj turbut dar nemaciau kad kuri darytu tokius karoliukus taj gal nieko nekopinu biggrin.gif
user posted image

rima o man tie melini labaj grazus karoliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuvandaa: 06 rugpjūčio 2006 - 12:27
QUOTE(nuvandaa @ 2006 08 06, 13:26)
na as irgi parodysiu ,nezinojau i kokia tema det bet
va cia tokie auskariukaj turbut dar nemaciau kad kuri darytu tokius karoliukus taj gal nieko nekopinu biggrin.gif

užtai užrašą ant foto nukopinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš dar nedrįstu blush2.gif
Atsakyti
kaip suprast kad nukopinau jug nieks dar mano vardo neraso ant nuotrauku
Atsakyti
QUOTE(nuvandaa @ 2006 08 06, 14:13)

Nu nebebarstykite druskos ant žaizdų viena kitai... ax.gif Juk nei viena nieko naujo neatrandate (aš nebe vienerius metus važinėju po pasaulines juvelyrikos parodas, pati tuo užsiimu bene 6-rius metus), dirbu su itališka bižuterija, perliukais, kitokiais akmenimis ir t.t...Taigi daug mačiau... Juk į savo darbelį dedate savo širdelę, dovanojate gerą nuotaiką ir energiją ir tam kas nešios - sėkmės linkite... tai ir yra JŪSŲ išskirtinumo garantas, sėkmės esmė ...ir niekas to iš JŪSŲ neatims.... Šiaip labai sveika vienos kitų darbelius pademonstruoti, nes iš to gimsta kitos idėjos... O tokia konkurencija verčia tobulinti atlikimo techniką ir garantuoja aukštesnį aptarnavimo lygį bigsmile.gif Abiem atvejais išlošia klientas tongue.gif
Atsakyti
nu cia taj jau deimantine mintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuvandaa @ 2006 08 06, 14:13)

doh.gif taigi matai kad juokauju mirksiukas.gif,aš irgi norėčiau ant savo foto savo niką uždėti,bet tingiu žaisti mirksiukas.gif
man tai dzin kas ką kopijuoja svarbu yra perkančių,kuriem tai patinka mirksiukas.gif

o šiaip tai visų darbeliai super,o aš kiek turiu minčių,net nebespėju ir pamirštu ką noriu padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 08 06, 15:24)
doh.gif taigi matai kad juokauju mirksiukas.gif,aš irgi norėčiau ant savo foto savo niką uždėti,bet tingiu žaisti mirksiukas.gif
man tai dzin kas ką kopijuoja svarbu yra perkančių,kuriem tai patinka mirksiukas.gif

o šiaip tai visų darbeliai super,o aš kiek turiu minčių,net nebespėju ir pamirštu ką noriu padaryti doh.gif

Konspektuok brangioji, konspektuok, nes tavo mintys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2006 08 06, 15:32)
Konspektuok brangioji, konspektuok, nes tavo mintys  thumbup.gif

bigsmile.gif matai kaip biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti