Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

QUOTE(juedita @ 2006 08 06, 00:11)

Ko stebiesi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuvandaa @ 2006 08 05, 22:55)
jo atleisk jau bet norejau pamegint ,o klijai matosi nes pirma kart dariau 4u.gif

nezinau ko cia pykti, skyrelis vadinasi pasidalinkime idejomis. pamate. patiko, pabande. negi jauti konkurencija lotuliukas.gif zinai kiek reikia padaryti kad tavo lygi pasiekt. nemanau kad kantrybes uzteks visoms o pabande ne viena bet nuvandaa idejo nuotrauka.
pirkti irgi yra tokiu karoliu.
jau pries kelis metus maciau tokiu budu apklijuotus velykinius margucius zurnale vadinosi BULGARISKAS BUDAS.
prirasiau hi.gif

NONNA tavo darbai thumbup.gif o kitos tegul mokosi, mes viska norime moketi pacios.
Papildyta:
QUOTE(Nonna @ 2006 08 05, 23:13)
Ko stebiesi?  mirksiukas.gif

nesistebiu, tik dar nemoku i 2 zin. is karto atsakyti. kol parasiau viska tu isiterpiai i viduri.
atsakyma jau parasiau.
Atsakyti
juedita, as tik dabar supratau, kad SM yra vienas tikslas "aploti" blink.gif
Jei as jausciau "konkurencija" kaip tu parasei, tai nebuciau aprasiusi viska smulkiai, kaip ir ka as darau. Todel pasiskaityk visas temas ir rasi ne viena mano pasisakyma apie mano darbelius.
Kas del konkurencijos as tau pasakysiu, kad keletai forumieciu klientu "daviau".
O is kur tu zinai, kad ten ne mano karoliai, kuriuos pardavineja Ibero ir kitos parduotuves? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai norėčiau sužinoti už kie parduodate savo papuošalus. Girdėjau kazkuri tuo uzsiima. Butu idomios kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiada @ 2006 08 06, 08:53)
Labai norėčiau sužinoti už kie parduodate savo papuošalus. Girdėjau kazkuri tuo uzsiima. Butu idomios kainos  ax.gif

O tu nueik į šio forumo priešpaskutinę temą Rankdarbiai ir paslaugos. Ten rasi daug mergaičių, darančių ir parduodančių fantastiškus papuošalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 08 06, 10:17)
O tu nueik į šio forumo priešpaskutinę temą Rankdarbiai ir paslaugos. Ten rasi daug mergaičių, darančių ir parduodančių fantastiškus papuošalus  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif viena iš jų aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 08 06, 00:28)
juedita, as tik dabar supratau, kad SM yra vienas tikslas "aploti"  blink.gif
Jei as jausciau "konkurencija" kaip tu parasei, tai nebuciau aprasiusi viska smulkiai, kaip ir ka as darau. Todel pasiskaityk visas temas ir rasi ne viena mano pasisakyma apie mano darbelius.
Kas del konkurencijos as tau pasakysiu, kad keletai forumieciu klientu "daviau".
O is kur tu zinai, kad ten ne mano karoliai, kuriuos pardavineja Ibero ir kitos parduotuves?  mirksiukas.gif

"nebelosiu"
cray.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 08 05, 23:28)
O is kur tu zinai, kad ten ne mano karoliai, kuriuos pardavineja Ibero ir kitos parduotuves?  mirksiukas.gif

O, atleisk uz dideli smalsuma, TAVO? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
geraj ,merginos nesipykit del manes istikruju ne is cia nusikopinau o is eurokos biggrin.gif ,beto monami tu irgi mano auskariukus buvaj nukopinus ir nuotrauka net tam paciam puslapy ydejai is as nepykau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nuvandaa @ 2006 08 06, 10:49)
beto monami tu irgi mano auskariukus buvaj nukopinus ir nuotrauka net tam paciam puslapy ydejai is as nepykau  biggrin.gif

o aš nieko ir nesakau schmoll.gif ,nes mes čia tam ir rodomes kad viena kitai mintis pakištume rolleyes.gif
Atsakyti
auksine mintis gathering.gif
Atsakyti
Sutinku, kad reikia nesipykti mirksiukas.gif
As nuvandos paklausiau juokais, o cia tokios diskusijos kilo blink.gif
Kad man dabar noras kilo visai nerasyt nieko SM verysad.gif
Kas del kopijavimo, mano vienus darbus ar kitus kopijuoja nuolat, bet nieko nesakau ax.gif Man negaila, nes minciu turiu dar daug rolleyes.gif

Vienos forumietes man labai pati mintis rolleyes.gif
Kad jinai nezino kartais, ar cia ji sugalvojo kazka ar kur int pamate ar cia SM rolleyes.gif
Todel, jei rodomas yra darbelis cia, SM, randarbiu skyrelije, tai yra sutikimas, kad ir kiti tokius pat darytu rolleyes.gif
Ar ne taip merginos? mirksiukas.gif
Atsakyti