Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

[/quote]
ech , kad Vilniuje kur tokių Eurokose rasti.... g.gif , buvau porą kartų užsukusi, bet nieko

QUOTE(lukasta @ 2006 08 03, 01:08)
žinoma, kokybė gerėja kai tiek prigamini.
bet mane stebina mamytės g.gif  , kurios neria staltieses 150 cm diametro, lovatieses, sukneles ir kitokius neaprėpiamo dydžio rankdarbius, kuriems aš niekada nesiryžčiau, o rutuliukų 2 cm skersmens sako nemoka schmoll.gif . tai visai nesudėtinga, tik pasikrapštyti tai jau reikia.

paskaičiau tavo postą lotuliukas.gif lyg būtum apie mane rašiusi biggrin.gif ne per seniasiai baigiau nerti 150 cm staltiese, tačiau iki šiol vis dar niekaip neprisiruošiu pabandyti apnerti karoliukų doh.gif ( tik esu išbandžiusi apverti biseriu, tai patiko mirksiukas.gif , pasidariau sau porą auskarų, karolių, apyrankių )
o šią temą vis paskaitinėju ir kaupiuosi pabandymams thumbup.gif
Atsakyti
Lukasta,

o kas ten suktinuko viduruke blink.gif ?
Atsakyti

paskaičiau tavo postą lotuliukas.gif lyg būtum apie mane rašiusi biggrin.gif ne per seniasiai baigiau nerti 150 cm staltiese, tačiau iki šiol vis dar niekaip neprisiruošiu pabandyti apnerti karoliukų doh.gif ( tik esu išbandžiusi apverti biseriu, tai patiko mirksiukas.gif , pasidariau sau porą auskarų, karolių, apyrankių )
o šią temą vis paskaitinėju ir kaupiuosi pabandymams thumbup.gif

[/quote]

aš irgi tokią draugę turiu, neria taip greit kaip užsukta, palapinę per 3 dienas nunertų lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o karoliukų kaulina pas mane. bet kadangi aš jau senokai neturiu laisvo laiko (vis tas karolių fabrikas), pabandė pati. na tai per 2 sav. sau, dukrai, seseriai ir dar kaimynkom nunėrė. tokia patenkinta wub.gif pasijuto juvelyre... o kaupėsi nuo velykų
Papildyta:
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2006 08 03, 12:24)
Lukasta,

o kas ten suktinuko viduruke  blink.gif ?

ten iš abiejų pusių po žvynelį ir karoliuką prisiūta.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 08 04, 11:35)

Ajajaj, kuo tolyn, tuo gražyn ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2006 08 04, 12:36)
Ajajaj, kuo tolyn, tuo gražyn ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

eik tu bigsmile.gif na tai labai smagu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
mano karoliai
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
vaikiški rinkinukai ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nuvandaa @ 2006 08 04, 16:50)

Plagijuoji? lotuliukas.gif
Bet kazkaip klijai matosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 05 rugpjūčio 2006 - 21:50
jo atleisk jau bet norejau pamegint ,o klijai matosi nes pirma kart dariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 08 05, 22:50)
Plagijuoji?  lotuliukas.gif
Bet kazkaip klijai matosi  g.gif

bigsmile.gif
Atsakyti