Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

QUOTE(upytele @ 2006 08 02, 21:18)
Stai ka radau Palangos skuduryne. Vieni tokie karoliai 7 lt... Salia padejau 50 ct moneta, kad butu aiskesnis dydis. As manau, kad jie kokiu 12mm skersmens... Siaip kiek zinau Palanga - brangininkai, taigi reiketu paieskoti mazesniuose miesteliuose - butu dar pigiau...
user posted image

O man jie ir neapnerti labai grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=upytele,2006 08 02, 21:18]
Stai ka radau Palangos skuduryne. Vieni tokie karoliai 7 lt... Salia padejau 50 ct moneta, kad butu aiskesnis dydis. As manau, kad jie kokiu 12mm skersmens... Siaip kiek zinau Palanga - brangininkai, taigi reiketu paieskoti mazesniuose miesteliuose - butu dar pigiau...

turiu pasakyti, kad visai nepigu g.gif
aš tai Klaipėdoje karoliais apsirūpinau. šituos radau "Monton" parduotuvėje jau prieš pat išvažiuojant, praeitą penktadienį, visų neišpirkau...
jie kainavo 25 lt. dabar 9 lt. 50 rutuliukų apie 18 mm skersmens.
Vilniuje "Montone"dar nebuvau, bet gal irgi yra.
user posted image

o tokių prisipirkau Klaipėdos "Eurokose". 28 karoliukai 16 mm skersmens - 3,95lt.
mačiau net keliose parduotuvėse irgi visų neišpirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 02 rugpjūčio 2006 - 21:13
QUOTE(rim@ @ 2006 08 02, 21:18)
http://www.imageshack.us/  mirksiukas.gif galima per čia.
Matau pati susitvarkei. Viskas, einu ryt skuduryną kratyti ph34r.gif

Na kazkam, kam tinka as galiu nupirkti ir atsiusti...
Papildyta:
Na as gi sakiau, kad Palanga brangi blush2.gif
Atsakyti
Lukasta, peržiūrėjau visus tamstos darbelius -SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na, bet niekaip nesuprantu kaip taip lygiai ir gražiai susukti juostele, kaip ji neišyra, neišsklinda g.gif
Atsakyti
QUOTE(thoma @ 2006 08 02, 23:10)
Lukasta, peržiūrėjau visus tamstos darbelius -SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Na, bet niekaip nesuprantu kaip taip lygiai ir gražiai susukti juostele, kaip ji neišyra, neišsklinda  g.gif

juostelę susuku ir prismeigiu adatėle.
tada galiuką kelis kartus prisiuvu su ponu valu (žilka). o paskui siuvant karoliukus dar kelis kartus persiuvu per visą suktinuką, dar veriant per tvirtą dvigubą siūlą juk persiveria, todėl ir neišyra. jei reitų išardyti, tai nemažai krapštymosi būtų. rolleyes.gif

Atsakyti
Oho kaip sudėtingai blink.gif O aš galvojau gal suklijuoji lotuliukas.gif
Kažkaip maniau kad jei tik susuki, tai perduriant turėtų susiploti. O tau tokie dailūs išeina...
Tikrai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(thoma @ 2006 08 02, 23:41)
Oho kaip sudėtingai  blink.gif  O aš galvojau gal suklijuoji  lotuliukas.gif
Kažkaip maniau kad jei tik susuki, tai perduriant turėtų susiploti. O tau tokie dailūs išeina...
Tikrai labai gražu thumbup.gif

galima ir klijuoti, žinau kad taip daro, bet man geriau su adata, nei klijais terliotis.
tik klijuojant reikia nepadauginti klijų, nes išsitepa ir adata paskui sunkiai lenda, kai reikia suverti.
o šiaip tai skonio reikalas, kam kaip lengviau, tas taip ir daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(thoma @ 2006 08 02, 23:10)
Lukasta, peržiūrėjau visus tamstos darbelius -SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Na, bet niekaip nesuprantu kaip taip lygiai ir gražiai susukti juostele, kaip ji neišyra, neišsklinda  g.gif

as irgi perziurejau Lukastos darbelius unsure.gif Grozis tai neispasakytas, bet ir darbelio siaubingai daug ideta ax.gif Man tai labai grazus buvo sviesus - gelsvas verinukas wub.gif

beja, taip galvoju, is pirmo karto kazin ar gautusi taip graziai, kaip kad Lukastai, reikia cia idirbio g.gif bandysiu ir as gal ka pasidaryti, bet sakau pirma reiks sumastyti prie ko derinti reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 08 02, 23:54)
as irgi perziurejau Lukastos darbelius  unsure.gif Grozis tai neispasakytas, bet ir darbelio siaubingai daug ideta  ax.gif Man tai labai grazus buvo sviesus - gelsvas verinukas  wub.gif

beja, taip galvoju, is pirmo karto kazin ar gautusi taip graziai, kaip kad Lukastai, reikia cia idirbio  g.gif bandysiu ir as gal ka pasidaryti, bet sakau pirma reiks sumastyti prie ko derinti reiks  g.gif

žinoma, kokybė gerėja kai tiek prigamini.
bet mane stebina mamytės g.gif , kurios neria staltieses 150 cm diametro, lovatieses, sukneles ir kitokius neaprėpiamo dydžio rankdarbius, kuriems aš niekada nesiryžčiau, o rutuliukų 2 cm skersmens sako nemoka schmoll.gif . tai visai nesudėtinga, tik pasikrapštyti tai jau reikia.
visoms, kurias įkalbėjau pabandyti, tikrai gavosi.
NEPAMĖGINSI -NESUŽINOSI
SĖKMĖS 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2006 08 02, 21:18)
Stai ka radau Palangos skuduryne. Vieni tokie karoliai 7 lt...

bigsmile.gif oho koks lobis bigsmile.gif reiks ir mankaimo skuduryne pasirausti bigsmile.gif

QUOTE(lukasta @ 2006 08 02, 22:11)

o tokių prisipirkau Klaipėdos "Eurokose".  28 karoliukai 16 mm skersmens - 3,95lt.
mačiau net keliose parduotuvėse irgi visų neišpirkau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

bigsmile.gif varysiu šiandien į euroką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 08 03, 01:08)

i grazia vaza ir ant stalo kaip originalu akcenta thumbup.gif :
Atsakyti
Aš pirmą kaip lukastos suktinuką gal iš 5 karto susukiau, vis išslysdavo doh.gif Beje, aš tą vietą kur nukerpu klijuoju, kad neiširtų mirksiukas.gif
doh.gif ot, geras. Keturis suktinukus padarius, kad mokinu lotuliukas.gif
Atsakyti