Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 07 31, 12:17)

Man patinka tokios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 07 31, 11:19)
Man patinka tokios spalvos  mirksiukas.gif

aha neblogai žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
klausykit, na nepykit, kad trugdau, bet is kur jus karoliu gaunat?Kaunites pavyzdziui
Atsakyti
O gal tokio aksesuaro kas nors nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 07 31, 11:44)
klausykit, na nepykit, kad trugdau, bet is kur jus karoliu gaunat?Kaunites pavyzdziui

"Dolerinėse" kiek tik nori įvairiausių aksesuarų ir "po pigiąja". Palangoje rūbų turguje pati mačiau... Kainos nesiteiravau, bet tikriausiai irgi pigiai. Jei nerasi - galiu pasiklausinėti kainas ir, tiesiog, nupirkti ir atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2006 07 31, 17:30)
"Dolerinėse" kiek tik nori įvairiausių aksesuarų ir "po pigiąja". Palangoje rūbų turguje pati mačiau... Kainos nesiteiravau, bet tikriausiai irgi pigiai. Jei nerasi - galiu pasiklausinėti kainas ir, tiesiog, nupirkti ir atsiųsti.

o kas tos dolerines?
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2006 07 31, 17:30)

bigsmile.gif pasiklausinėk mane domintų karoliukai 2cm skersmens ir daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 07 31, 17:32)
o kas tos dolerines?

Musiet, skudurynai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2006 07 31, 19:14)
Musiet, skudurynai ax.gif

Tikriausiai vietiniu slengu parašiau doh.gif , na žinoma skudurynai lotuliukas.gif
Butinai, Monami, pasižiūrėsiu ir parašysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2006 07 31, 19:19)
Tikriausiai vietiniu slengu parašiau  doh.gif , na žinoma skudurynai  lotuliukas.gif
Butinai, Monami, pasižiūrėsiu ir parašysiu  tongue.gif

aisku... bet kurie cia tokie geri?as kuriuose buvau nieko neradau...
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 07 31, 10:17)

*MONAMI*, sitie jeginiai, spalvytes pacios graziausios pasaulyje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti